Forum » Pomoč in nasveti » Moj mali USB ključ
Moj mali USB ključ
Strumf ::
Na kratko:
- v darilo dobil USB ključ
- velikost je 125 MB
- zunanjost je zelo lepa
- se da zamenjat notranjost, da bo zmogel prenesti dosti več podakov (vsaj 2 GB)??
Hvala!
- v darilo dobil USB ključ
- velikost je 125 MB
- zunanjost je zelo lepa
- se da zamenjat notranjost, da bo zmogel prenesti dosti več podakov (vsaj 2 GB)??
Hvala!
ging ::
Mene pa zanima če je možno zrihtat usb ključ da ga bo računalnik(prenosnik) prepoznal kot disketnik (A)?
Je to možno ? ali bo res treba kupit usb zunanji disketnik?
Je to možno ? ali bo res treba kupit usb zunanji disketnik?
kixs ::
ging:
moras kupiti taksnega. Ce tega tvoj nima, pac nima.
Horny!:
ne!
Razen, ce bi se rad lotil spajkanja in se potem je veliko vprasanje, ce bi delovalo.
moras kupiti taksnega. Ce tega tvoj nima, pac nima.
Horny!:
ne!
Razen, ce bi se rad lotil spajkanja in se potem je veliko vprasanje, ce bi delovalo.
bluefish ::
Horny!: če najdeš še en USB ključ podobnih dimenzij z 2GB, lahko z malo iznajdljivosti zamenjaš notranjosti. Seveda pa je tako početje nesmiselno.
Strumf ::
Sem mislil, da kdo s tem ukvarja, da bi ''profesionalno'' zamenjal notranjost.
Potem pa naj ostane kar tak, kak je...
Pa notranosti niso vse enake?
Potem pa naj ostane kar tak, kak je...
Pa notranosti niso vse enake?
gkovac ::
lp,
Icematxyz ::
Te pa pokaži sliko ker če je res tako lep kot praviš me prav zanima kakšno ohišja neki mora to biti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri USB ključ kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 32198 (19111) | Izi |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77217 (32915) | M.B. |
» | Zunanji trdi disk 500 GB -- akcija Hofer -jutri (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20350 (14550) | MISKO_GR |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4862 (3444) | al3s |
» | Zadnja smrt disketne enote? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 8358 (6873) | desperados |