» »

[MP3] predvajalniki s flash spominom

[MP3] predvajalniki s flash spominom

««
12 / 13
»»

looka ::

kaj pa tanovi ipod šafl? tko, cena zuni zgleda kar primerna... 79 € za 1gb, tolk ko so vsi spodobni... oblika se mi zdi FUL pritegljiva, sam k morjo bit neki zase s tistimi vtiči.... :(
pa nima radiota..
a muzko se gor nalaga sam prek tunes? pa kot trdi disk?


pa še eno tehnično vprašanje: moj tamau ma muvota, 512mb. mal mu je razpadu, tko da sem lahko pogledu v drobovje... pa tm sem zagledu dva spominska čipa. a ma kdo izkušnje kaj bi se zgodil če bi to zadevo jz zamenju? dans so gb kartice pocen.. čipi pa verjetno isti.

oz, še neki - pri podrobnem pogledu sem opazu, da niso vse nogice pricinjene - kar bi lahko pomenil da moram samo nogice pricinit na plato.. in bi stvar mogla delat fully 1gb?

forsmark ::

če si bo kakšen revček omislil Sandisk Sanso m2xx in mu ne bo všeč da imajo samo ameriške verzije radio sem sprobal zadevo z ameriškim firmwerom, dela ko urca.

link: sandisk sansa + radio
Airbus Industrie

joze67 ::

Tudi za Sanso c140/c150 obstaja firmware, ki vklopi radio:

www.sandisk-karty.cz

Svojega C140 sem upgradeal in zaenkrat še dela. Menda ta fw odpravi še en bug z glasnostjo, ampak meni itaq ni bil prepotih.

e-marko ::

Še kakšen link za fw, ki omogoči radio za m200? Hvala.

Bi lahko kakšen lastnik Sanse (katerekoli, najbolje m200) preveril kakšna je hitrost prenosa fajlov na predvajalnik preko usb povezave? Ali je to navaden usb ali je mogoče celo high-speed usb? Ker pri prenosu npr. 1mb/s dobim živčnega preden napolnim 1GB.

Kako je to sploh pri ostalih predvajalnikih? Ker pri enih piše usb 2.0 pri enih pa ne. Zdaj pa ne vem ali je to mišljeno kot da je kompatibilno z usb2.0 ali pa da polno podpira hitrost usb 2.0?

LP
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

Tugo ::

M240 - cca 3MB/s.

Običajno je USB 2.0 samo kompatibilnost, vendar ne metat vse v isti koš.

lp, T.

e-marko ::

Hvala!

LP
...somebody, somewhere...

Race_84 ::

Zanima me, če kdo od vas ve, ali je ta Sony-ev mp3 predvajalnik plug&play ali je še kar potrebna namestitev kakšnega sony-evega software-ja.
LP

roli ::

Zdi se mi,da ni plug&play.Moj prijatelj ima takega (vsaj enako izgleda) in rabi program,da lahko naloži kakšno pesem gor.Da ne omenim,da je tisti program za en drek.
http://www.r00li.com

jackorsen88 ::

jaz mam philips sa1100 mp3 player in ko ga proklopim v usb slot mi ga zazna in inštalira napiše "device is installed and ready to use", ne pokaže mi pa izmenlivega diska v "mojem računalniku" isto se zgodi, če vtaknem not navaden usb ključ.
Ko je neho Brad Pitt, je začel Pete Sampras!!
----> http://vurcer.ath.cx/ <------

[AH] ::

Ker na strani www.sandisk-karty.cz ne najdem firmware-a za sansa c150, me zanima ali ga kdo ima ali pa kje se ga da dobiti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: [AH] ()

joze67 ::

So že komu na žulj stopili.

Seveda ga (še) imam. Dobiš pa ga tudi na
http://dl2.ibox.org.ua/3/22120/c100_1.0.005a_FirmwareUtility.exe

LP

delfinus ::

Kaj je trenutno trend. Rabil bi en predvajalnik naslednjih kategorij.

- 2Gb
- da lepo zgleda (bol minimal style ne kic, sony in philips mi je glede disigna vsec)
- da ni potrebno kaksnega dodatnega softwara nalozenega na PC
- da je trpezen


Kaj priporocate?

lp, D.

IVo ::

Kaj pravite o CREATIVE ZEN V? Kaj bi se še poleg tega splačal pogledat...Nekaj v rangu 20-30k pa prioriteta je kakovost zvoka!
Hvala za nasvete...vnaprej:)

IronInstinct ::

Pozdrav, še jaz bi vprašal za nasvet. Kupil si bom predvajalnik in ugibam med naslednjimi:

Hyundai MP-557V 2GB

Sansa m200/2GB

Sansa c150 2GB

Creative Zen Nano Plus 1GB

Malo sem se o teh mp3 predvajalnikih pozanimal, vendar težko odločit kaj nabavit. Naj še povem kaj sploh rabim in kaj ne, ne rabim takega, ki bo imel možnost pregledovanja slik ali video posnetkov, kot jih imajo mp4, vsekakor pa me ne moti, če to ima. Prav tako ne rabim radia, glavno je, da ni magnet za crkovanje, da je lepe oblike, da je dober zvok in dovolj glasen, tudi baterija naj bi zdržala čim dlje, pa še posebej, da ima možnost delanja map in pregledovanja le teh.

Zdaj vsi našteti stanejo skoraj isto, vsi razen creative zena so 2gb. Hyundai MP-557V 2GB ima polno vsega oz. kar preveč, ker vsega tega tak ne bom uporabljal, tak da mi to ni sploh pomembno, o njem nisem kaj preveč slišal, zato ne vem, če naj tega nabavim, edino na mimovrste sem enkrat prebral od enega uporabnika, da malo tiho predvaja glasbo, za vse ostalo pa so ga prehvalili.

Za sanse je že bilo dosti rečeno, eni pravijo, da jim je odličen, kar nekaj pa jih pravi, da jim kar crkuje ali slušalke ali vhod za slušalke ali kar celi player, pa eni pravijo, da nima možnosti pregledovanja map, kar je pri meni velik minus, nekdo je celo omenil, da mu tiho predvaja glasbo. Tu se je zdaj težko odločit, ker ne rabim playerja, ki bo crknil mi kar takoj, čeprav to lahko vsak, samo nekateri so k temu že prav nagnjeni.

Creative zen pa bi ga takoj vzel, ker tega še najbolj riporočajo, samo škoda ker ima samo 1gb placa.

Res prosim za kako pomoč pri odločitvi, pa če v istem cenovnem razredu vete za kakšnega boljšega, kar povejte prosim, hvala.

Zgodovina sprememb…

Zokzel ::

Moj Zen Nano dela odlično. Zvok je presenetljivo dober, baterije držijo cca 15 ur (polnilne 950 mAh), 1 gb je zame čist dost za cca 150 komadov 192kbps. Sanso ne poznam. Hyundai-ja sem oz. še imam in je čisti patos !! Konektor za filanje-prenos je zanič(kontakt je , alpa ni) zvok zelo povprečen ali celo slab ne glede na slušalke, baterija drži cca 6-7 ur.... Plus + Nano je cenejši. Dobiš ga za 62,79 evra na mimovrste.com.

e-marko ::

Naročil sem Teac MP-222, 2GB črn pri mimovrste. Mi je še od vseh najbolj všečen in nisem še slišal kakšne negativne kritike o njem. Poročam, če je res ok, ko ga dobim.

LP
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

roli ::

Jaz bi med zgoraj naštetimi izbral kar player od Creativa.Drugače mi je Hyundai všeč amapk vprašanje je njegova kvaliteta.Mislim,da bi med temi sam izbral kar sanso m200 ali c150.

Kar pa se glasnosti tiče je pa čisto osebni občutek.Sam na svojem playerju uporabljam glasnost okoli 5-6 od 31 in mi je dovolj glasno za prijetno poslušanje.
http://www.r00li.com

oskar ::

LP !
Ali ima kdo izkušnje z Canyonom CN-MP3SE2 v zvezi z nadgradnjo firmwara. Pred kratkim sem upgrejdal player vendar se po nadgradnji samo osvetli ekran na njem pa ni nič. Tudi PC ga ne zazna kot USB enoto. Verjetno je bilo narobe z verzijo firmwara in je zadeva "zmrznila". Ali je kdo že reševal tako situacijo? Verjetno bi šlo z resetiranjem BIOS čipa. Če ima kdo izkušnje ali ve za postopek, mu bom zelo hvaležen za informacijo .

LP
Mare

oskar ::

LP !
Sem že uredil zadevo s Canyon MP3 predvajalnikom. Če ima še kdo podobne težave pomaga naslednji postopek:
- odstrani baterijo
- pritisni tipko play in drži pritisnjeno
- priključi USB kabel

PC zazna novo opremo in predvajalnik oživi. Nato sem lahko naložil Firmware. Predvajalnik zdaj dela kot nov.....

eales ::

@sstone
če si bo kakšen revček omislil Sandisk Sanso m2xx in mu ne bo všeč da imajo samo ameriške verzije radio sem sprobal zadevo z ameriškim firmwerom, dela ko urca.


A tale dva x (m2xx) pomenta tip playerja al to pomeni vsak Sandisk Sansa player k se začne na m2? Sam imam namreč Sandisk Sanso m240(1GB). A za tale player je tisto navodilo pravo?

e-marko ::

Dobil Teac MP-222 2GB in sem zadovoljen. Vse dela tako kot mora in tudi kvaliteta izdelave je zelo dobra. Slušalke so odlične, ker so vdelane v vrvico za okoli vratu in se ne more zgoditi, da bi slučajno izpulil slušalko iz ušesa. Prenos pa je žal samo USB 2.0 in je nekje 2MB/s tako kot pri večini ostalih predvajalnikov. OEL zaslon je zakon!

LP
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

VoX ::

LP

Ma kdo izkusnje z tem mp3/mp4 playero?
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Pa prosil bi za kaksen nasvete kaj naj kupim. Rabim en lep mp3 player. Ni nujno da ima mp4,radio, snemalnik zvoka. Zvok mora biti kvaliteten, batarija naj dolgo drzi (10H+),1gb min, kaj je najbol pomembno pa je da ne crkuje:\ . No cena je lahko med 50-100€
More money, more problems ! ! !

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: VoX ()

Valentin ::

Mogoče bo koga zanimalo tole...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Valentin ()

nightbodom ::

LP!

A mi lahko kdo pove, kakšna je razlika med Teac mp 112 in 222, razen izgleda? Še cena je ista :)

e-marko, a ta tvoj Teac 222 ima shranjevanje po folderjih? Aja kok pa kaj radio vleče? npr. od econota na slišalah radio je porazn!!

PARTyZAN ::

Mogoce kdo ve, ce imamo kaksnega uvoznika za tegale gizmota? (Vibez)

[AH] ::

Na tem forumu http://www.elitesecurity.org/t232227-0 sem našel firmware za sanso C150 verzija 2.0.008A. Ga po postopku nadgradil. Ko pa sem ga prižgal nazaj, pa so meniji brez teksta. Vidim da imam noter radio, ki dela, ampak ne moren nazaj nastaviti tekstov menija, pa tudi kategera drugega firmwarea ne moren nazaj nastaviti.
A ima kdo kak pameten predlog. Prejšnja verzija je bila 1.0.004E.

e-marko ::

Teac MP-222 ima shranjevanje po folderjih, ja. Radia skoraj nič ne poslušam, dela pa super. Jaz sem zadovoljen.
Copy/paste iz Teac strani:

MP-112
Features

* 512 MB / 1 / 2 GB Flash Player
* USB 2.0 Interface
* LCD Screen with blue backlight
* Voice Recording

Specifications

Interface USB 2.0 – multilanguage OSD
Supports MP3 and WMA
Screen LCD screen with blue backlight
Supports ID3 Tag / Lyrics support
Recording Digital voice recording
Equalizer 5 modes user equalizer (pop, normal, classical, rock, jazz)
Firmware Supports firmware upgrade
Battery up to 10 hours playing time (1 x AAA)
Dimensions 80 x 29 x 20 mm
Weight 25 g


MP-222
Features

* Favourable priced flash-player
* Great navigation
* 2 colour OEL display
* Multilingual On Screen Display
Specifications

Capacities 512MB - 2GB
Formats MP3 and WMA
Speech recording function yes
Line-in no
FM tuner and recording optional
ID3-Tag yes
Equalizer jazz, classical, rock, pop, normal
Recording file format MP3
Interface USB 2.0
Power supply 1 x AAA battery
Playing time up to 10 hours
Firmware upgradeable
Display 2 colour OEL-display
Weight approx. 37g
Dimensions (W x H x D) 70 mm x 36,5 mm x 13 mm
Colour silver, black
Supported OS Mac and Windows
Other High quality stereo earphones with integrated carrying strap, Fm Tuner and recording optional


Več na http://dspd.teac.de/index.php?id=41&L=1

LP
...somebody, somewhere...

DSmidgy ::

Odločam se za nakup MP3 predvajalnika.
Če je kdo lastnik katerega od predvajalnikov Hyundai MP-578V in MP-572V, naj prosim napiše dobre in slabe lastnosti, ki jih je opazil med uporabo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DSmidgy ()

Tugo ::

Prva slabost pri MP-572V je počasen prenos. 1MB/s je že veliko, če ga dosežeš. Ostalo je odvisno od zahtevnosti uporabnika.

lp, T.

EDIT: mogoče še to, da ima kar nekaj možnosti, vendar si moraš prej zastaviti vprašanje kaj sploh potrebuješ.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tugo ()

GrimReaper ::

Mi lahko kdo opiše postopek za odklenitev radia na m240?
Sej sm prebral tole, sam jest mam 4.1.08E firmware. Pa dosti jih v tem topicu govori da jim ne dela, se mi potem splača zajebavat?
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

igooor ::

Ce je gdo pripravljen odsteti malo vec denarja si lahko preko spleta naroci Cowon iAudio D2. Je noro kvaliteten player z odlicnim zvokom. Baterija traja 52ur ima touch screen(16mil. brav), ogromno podporo formatov(Flac,Ogg,Ape in druge), razsiritveno kartico (tudi SDHC v novem firmwaru). Zvok je v primerjavi z tistimi, ki sem jih slisal superioren(ZEN, iPod, za druge nevem), bolj odprt, boljse pozicije instrumentov, da o glasnosti ne govorimo 74mW .Uglavnem hi end v mp3 playerjih. Ce narocate preko spleta in denar ni ovira zelo priporocam nakup.
Gigabyte 965P-DS4|Seasonic550W|Intel E6600|2GB RAM|2x320GB SATA2(RAID0)|
BFG 8800 GTX|Samsung 244T|X-Fi Fatal1ty|Logitech z680+z5500|
Mp3:iAudio x5l,iAudio D2|Sennheiser PX200,Grado SR125|

Ted ::

Hudo, kaka pa je cena?
Mah...

joze67 ::

Cowon D2 ... cca 250€

lm44 ::

Kateri bi bil primeren predvajalnik, ki bi zadostil naslednjim zahtevam:
- uprabljal bi ga pri kolesarjenju (gorskem),
- šport nasploh,
- naj bi bil dokaj robusten,
- radio,
- kapaciteta, nekje 1 GB,
- možnost pritrditve na nahrbtnik,...

Včasih je imel IRiver nek model, pa ga ni več...

xyxyxyxy ::

Ima kdo izkušnje z mp3 predvajalnikom Creative ZEN Vision M?

iso2000 ::

Jaz pa uporabljam MEIZU miniplayer-ja in moram povedat da sem ful zadovoljen! Sem videl v majski reviji Monitor, da se jih bo dal sedaj očitno dobiti tudi pri nas, je notri test.
Pleyer špila skoraj kar se zmisliš (wma, ogg, mp3, flac, avi), ima velik zaslon, veliko se da nastavljat - zaslon, slika ozadja, barve pisav... Omogoča branje txt datotek, ima pregledovalnik fotk... Pa res veliko nastavitev za zvok ima za razliko od ipod-a nano. Tudi drugače se mi je zdel zvok precej boljši od ipod-a nanno g2 s katerim sem primerjal.
Baterija drži dolgo - po navedbah proizvajalca preko 20 ur in tudi jaz imam podobne izkušnje.
Všeč mi je tudi, ker ne rabiš nobenega dodatnega softwera, priklopiš na računalnik in namečeš fajle v ustrezne mape. Prenos je precej hiter, okrog 6MB/s v povprečju. Pa še FM radijo ima.

Priporočam!


LP

Bramac ^^ ::

Kje se lohk to nabavi? Mislim v Sloveniji ali pa kakšni tuji trgovini ki pošilja v Slovenijo... Si mi dal za mislit po tem tvojem opisu, sem še sam mal poiskal okol in povsod so sam pohvale.

Zgodovina sprememb…

iso2000 ::

Ja u Monitorju piše, da prodaja LCR d.o.o. - ww.lcr.si

LP

jack bauer ::

Pozdravljeni! Sem nov na tem forumu, kot pisec - berem ga že dlje časa!

Iščem kakšno dobro zadevo za poslušanje glasbe - mora biti flash, da je odporen na vse možne tresljaje - za športat, pa dober zvok mora imeti. Sicer sem razmišljal o iPodu, ampak me zelo moti, da moraš imeti dodaten software za nalaganje glasbe. Malo sem gledal tudi zadeve od Creative in iRiver. Sedaj sem pa videl, da se da dobiti tudi meizu-ja. Sem malo brskal po netu in zgleda precej dobro. Ali kdo kaj bolje pozna ta player? Ga uporablja? Sem pogledal tudi v monitorjev test in so ga kar pohvalili...
Prosim za pomoč. Mogoče kakšen drug predvajalnik? Predvsem mi gre za kakovost.

Hvala za pomoč!

LP

iso2000 ::

Kot sem že napisal imam meizu-ja in sem z njim zelo zadovoljen. Prej sem imel predvajalnik od iRiver-ja, vendar mi je postalo 1Gb premalo. Med iskanjem zamenjave sem v tujini našel meizuja in sedaj sem zadovoljen lastnik! Sem najprej razmišljal o iPod nano, ampak iTunes mi gre zelo na živce, ker imam zbirko urejeno po svoje, poleg tega me je motilo pri nanu, da ne špila ogg. Pa nima nastavutev za zvok takšnih kot bi si jaz želel. Meizu te zadeve ima in ga res priporočam. Sicer pa, če te kaj konkretno zanima, vprašaj pa ti bom poizkusil odgovoriti.

LP

lm44 ::

Mene zanima, na kak način se ga (meizu) da pritrditi, npr. na nahrbtnik, ali ima kak zaščitni etui?

iso2000 ::

Etui dobiš zraven - zaščitno srajčko iz umetnega usnja. Samo nima pa ta zadeva nobenega haklca ali pa kaj, da bi lahko kam pritrdil. Pa player sam ima opcijo, da gor pritrdiš kakšen trak za okrog vratu - kot nekateri mobiteli. Jaz ga ponavadi nosim kar v žepu v priloženem etui-ju in se mi zdi ok. Za na ruzak bi pa po mojem potreboval kakšno torbico ali kaj podobnega...

hmm ::

Ne vem, če ni tole čisto off-topic, ampak vseeno:
Kako je s temi FM oddajniki za MP3 predvajalnike - zanima me za iPod Nano (2.g)? Se da za za zmerno ceno, tam do 50€, pri nas dobiti kaj takega? In če, kje se dobi in predvsem kakšna je izguba kvalitete zvoka pri vsem skupaj? Se sploh splača kupiti kaj takega? Hvala

kok ::

Tale Meizu zgleda super. Cowon D2 je pa sploh vrhunski, pa niti ni tako drag kot sem mislil. Zadevca je cenejša od ipod nana.

AwaJoßi ::

Tudi sam sem se odločil da kupil nekaj za poslušanje u teh poletnih dni, ko sem veliko na morju, zato sem se odločil da kupil nekaj bolj konkretnega, gledal sem predvajalnike po 4gb in da imajo zmogljivo baterijo, se pravi dober čas delovanja, Odločam se me sledečimo res da je razlika v ceni očitna, vendar me zanima tudi mnenje o Hyundaju in kolikšen je njegov čas delovanja:

[url=http://www.mimovrste.com/artikel/158004... predvajalnik Meizu M6/črn 4GB[/url]

[url=http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/... MP3/MP4 predvajalnik MP-592V 4GB FM[/url]

Seveda pa mi lahko predlagate, tudi kater druge predvajalnike, vendar naj bo cena do 150 € kapciteta nad 2 gb, dolg čas predvajanja, lahko ima tudi format za gledanje filmov ni pa nujno, lahko predlagate use razen Ipoda, sm ga že mel in mi pač ne potegne :\
Lp AwaJoßi mejte se radi =)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: AwaJoßi ()

Obssesen ::

Creative Zen Nano Plus 1GB FMMP3 predvajalnik

http://www.5pik.si/default-4200,4570.ht...

Vaša cena: 63,18 € (15.141 SIT)

ali

Creative MuVo V200 1GB

Vaša Cena: 45,00€


Torej, rabim MP3 Player, do okoli 60€, 1GB, [b]nočem[/b] barvnega zaslona, hočem kvaliteten zvok in pa da baterije držijo kolkor tolk. Prosim, ne mi z nekimHyundai, Canyoni in podobnim No-Name sekretom, ker mam 2 taka doma in sta navan kur*c. Vem, da za 16k ne bom nevemkaj dobil.

Hvala!

DUKE4EVER ::

A se tale Apple splača:

http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/...

Kako je kaj drugače s temi Apple predvajalniki, so res tako dobri, oziroma kaj mi lahko priporočate?

Lep pozdrav vsem na forumu!:))
He...

delfinus ::

Meni se zdi tale zadeva interesantna KLIK. Sony NWDB013F. Minimalisticni design, nic barv in nepotrebna klozovne. Ma se radio in po podatkih naj bi bil drag and drop, kar pomeni nic nadleznega softwara za prenos muzike s PC. Pa se kvalitetne kompaktne izdelave je, ko sem ga valajal po rokah v Kuala Lumpurju. Creativi so pa bol tko, tko plastik fantastik in se mi zdi, da bi se kar razpocili, ce bi jih malo bol na trdo stisnil. lp, D.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: delfinus ()

V0RT3X ::

Creative Zen Nano Plus 1GB FMMP3 predvajalnik

http://www.5pik.si/default-4200,4570.ht...

Vaša cena: 63,18 € (15.141 SIT)

ali

Creative MuVo V200 1GB

Vaša Cena: 45,00€


Torej, rabim MP3 Player, do okoli 60€, 1GB, [b]nočem[/b] barvnega zaslona, hočem kvaliteten zvok in pa da baterije držijo kolkor tolk. Prosim, ne mi z nekimHyundai, Canyoni in podobnim No-Name sekretom, ker mam 2 taka doma in sta navan kur*c. Vem, da za 16k ne bom nevemkaj dobil.

Hvala!


sandisk sansa m200/250? mam jaz, baterija zdrži dolgo(okol 15-20 ur, kupiš polnljivo pa je), zaslon je ok, glasnost je dobra.(če želiš, ti prodam mojo m250 2gb)

Scherz0 ::

Pozdrav.

Kupujem mp3 player s (vsaj) 4 gb placa ki me bo koštal do 135€ (več ne dam) pa me zanima kaj priporočate.
Predvsem mi gre za dober zvok pa da lahko brskam po mapah in da baterija zdrži vsaj 10 ur (da mam nekje 1 tedn mir). LCDja niti ne rabim, samo baterijo žre, 3-vrstični izpis je čisto dovolj (po možnosti da bere ID3 ali, še bolje, ID3v2 tag, v kolkor je to sploh možno).

Do zdaj so ožji favoriti za zmago:

Philips HDD1620 6GB (rabljen)

Sony NW-A1200 8GB (rabljen)

Philips SA 4345 4GB

Sony NW-E016 4GB

Sony NW-ZS516 4GB


Če Philips SA izpolnjuje one zgornje pogoje (sploh zvok in možnost brskanja me zanimata) ga bom verjetno kar kupla, ker je občutno bolj poceni od ostalih, pa še taki mičken :D
Rajši tu vprašam ko pa da me v kakem BOFu kdo nap**** kak vse dela... ;)

PS: zakaj so Teac predvajalniki tako sumljivo poceni?


lp
««
12 / 13
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri Mp3 player???

Oddelek: Kaj kupiti
223958 (2999) zuzek
»

mp3 player

Oddelek: Kaj kupiti
343613 (2818) w3t80y
»

Prenosni mp3 predvajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
222313 (1385) dragoonka
»

mp3 player

Oddelek: Kaj kupiti
282378 (1936) OSA
»

Mp3 predvajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
61764 (1594) PARTyZAN

Več podobnih tem