Slo-Tech - Če izpolnjuješ vsaj dva izmed naslednjih pogojev:
si pismen, morda celo v več jezikih
imaš neskončno željo po dokazovanju svojih (nadnaravnih) sposobnosti
te zanimata oblast in slava ter vse ostalo, kar pride z njima
bi namesto tega, da tvoj blog morda prebere 5 obiskovalcev tedensko, raje ustvarjal novice, ki jih bere 30.000 obiskovalcev dnevno
si prepričan, da se zemlja vrti okoli tebe
te zanimajo zemeljska bogastva v obliki majic, trakov za ključe, kap, ...
se neskončno bojiš tega, da bi zgnil na direktorskem stolčku
se nadvse veseliš variabilnega delovnega časa
si popolnoma neizpolnjen v želji po dokazovanju lastne ustvarjalnosti
želiš postati prepoznavna medijska osebnost, ki jo oboževalci na cesti prosijo za avtogram
si želiš, da tvoje prispevke kritično ocenjuje 7,25% splošne populacije
se odlično znajdeš v anarhičnem okolju
Prijavi se čimprej prek e-pošte jazpisem@slo-tech.com in takoj po opravljenem postopku izbire boš uvrščen v ekipo kreativnih sodelavcev naše spletne skupnosti. Če pa si poleg vsega naštetega še ali , potem sploh ne odlašaj s svojo prijavo.
Ob vsem tem pisanju... A slo-tech razmišla kej o novi podobi... Tole je ze resno staro... Pa upam da ne boste samo barv menjal ^^ tale banner ima že kr neki pomladi skoz se mi zdi hehe.
Mah sej sm si reku, da bom jest probu narest neki kr bi zgledal... Sam morm prej še eno bookvo o tipografiji naštuderat da bo dejansko konkretno... Jim bo poslou, kaj pa veš mogoče bo pa kej dobrega ratal ^^
P. S. Balocom: hvala najdu si prave besede... Res je, legendarno je že vse skupaj, v obeh smislih :dd
Temeljite oz. revolucionarne spremembe strani so se zelo malokrat pokazale za uspešne ... če že, bi moralo biti nekaj kar bi se postopoma spreminjalo oz. dodajalo k že obstoječi platformi, a v istem stilu, torej nežen prehod
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Po čem sklepaš, da je bandwidth friendly? Sicer res, da ima malo grafičnih elementov, vprašanje pa je če je html vredu. So stili ločeni od strukture in v ločeni datoteki? To bi bilo pa res bandwidth friendly. Za tiste čase, torej nekaj (5, 6) let nazaj, je bil vredu. Sedaj pa bi ga lahko malo prenovili. Ni treba, da zdej nardimo windowsvista.si. Ampak mal updateat in optimizirat tudi ne bi škodilo.
Rajši že enkrat tist isklanik usposobite in pa bolj trda roka moderatorjev, če post samo diši po offtopicu se ga zbriše. Tako se pa folk razgovori in pol je 5 strani solate, če pa zbrišejo en post so pa vsi užaljeni.
Forum ne sme bit demokratičen, ker se nikamor ne pride. Mora bit pa vodstvo toliko boljše.
@blblb: Ena ideja bi bla, da bi imel že poleg gumba "Odgovori" še "Citiraj", da bi se ti že samodejno skopiralo. Res je nadležno samo, da potem nekateri citirajo zadnji, 1000 vrstic dolg post, in pustijo citat cel, zato da odgovorijo na eno njegovo trditev ...
To z brisanjem postov se pa strinjam. Velik problem je tole z jokcanjem, sam IMO če bi se še bolj strogo brisal bi blo jokcanja več, e ga ignorira in bi blo jokcanja manj. Ins mo 8skoraj) vsi srečni.
Vesoljci na tem forumu nismo priznani kot manjšina, torej ne smemo uporabljati svojega nativnega jezika in pisave. Vsem vesoljcem predlagam, da se udeležujejo kakšnih drugih forumov z bolj demokratičnimi načeli, kot je naprimer forum na planetu §(¤|\š.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Rajši že enkrat tist isklanik usposobite in pa bolj trda roka moderatorjev, če post samo diši po offtopicu se ga zbriše. Tako se pa folk razgovori in pol je 5 strani solate, če pa zbrišejo en post so pa vsi užaljeni.
Bolj se nebi mogel strinjati s teboj! Cela zadeva je kar žalosta, maš nekatere, ki res bedarije pišejo, pa tako, da jih človek še prebrat ne zna!? Mislim, da je potrebna resnost, diciplina (brez katere ne deluje noben sistem), reden nadzor in pa seveda profesionalnost, vsaj iz strani moderatorjev!
Iskalnik je pravzaprav še bolj nujen, se mi zdi. Moderiranje pač ni lahka naloga, sploh še jo opravljaš zastonj. Enkrat eni niso zadovoljni, drugič pa drugi ...
Če lahko še jaz o bannerju: sem natančen človek in vsakič, ko ga pogledam, me fulj moti, da med "/2" in "0" manjka še "/0". A obstaja kakšna enostavna rešitev, kakšen http proxy, ki bi mi banner zamenjal z mojim, malo retuširanim?
Če lahko še jaz o bannerju: sem natančen človek in vsakič, ko ga pogledam, me fulj moti, da med "/2" in "0" manjka še "/0". A obstaja kakšna enostavna rešitev, kakšen http proxy, ki bi mi banner zamenjal z mojim, malo retuširanim?
Vajenec: Se opravičujem sem narobe bral. Ker poved "Če izpolnjuješ vsa dva izmed naslednjih pogojev:" ni pravilna sem namesto "vsa dva" prebral "vsaj dva" in predpostavil, da želijo "dva ali več", kar se mi je zdelo zaskrbljujoče.
Drugače me pa zanima o kakem banerju govorite. O_o
Kakšna pa je uredniška politika slo-techa? Naloge, cilji, pravila etc.?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
> Rajši že enkrat tist isklanik usposobite in pa bolj trda roka moderatorjev, če post samo diši po offtopicu se ga zbriše. Tako se pa folk razgovori in pol je 5 strani solate, če pa zbrišejo en post so pa vsi užaljeni.
Xabre, si eden redkih, ki to zahteva.
Oja, bodo na veliko padala ZS užaljenih izbrisanih. Sicer pa včasih sploh ne veš, kaj bi naredil. A zbrisal cel topic? Kaj bi pol dosegel? Forum brez postov (in na dolgi rok posledično tudi brez userjev). Ali pa žrtvoval preglednost na račun števila postov.