Forum » Konzole » xbox 360 redeem koda za xbox live
xbox 360 redeem koda za xbox live
ncnevem ::
Ali kdo ve kje se da to v sloveniji kupit? Zadeva naj bi izgledala nekako takole
hxxp://www.amazon.co.uk/Xbox-Live-month-Gold-M...
hvala za pomoč
hxxp://www.amazon.co.uk/Xbox-Live-month-Gold-M...
hvala za pomoč
LuGi ::
Glede nato, da slovnije ni na listi tudi kartic pri nas ni. Najbolse, da se prijavis kot drzavljan uk in placas z kreditno kartico drugace nebo slo. Razen ce si jo kupis pri sosedih..avstrija (vsaj mislim, da so na listi)
Mavrik ::
Se mi zdi da celo občasno kak Müller kako uvozi. Preveri, nisem pa prepričan.
The truth is rarely pure and never simple.
ncnevem ::
Moja rešitev (seveda našel sem jo na naetu, točnega vira ne vem):
- odpreš nov accout na xbox live (obvezno ga je potrebno odpreti s konzole)
- ko te vpraša če želiš silver ali če želiš gold membership izbereš silver
- potem ti pove, da si dobil promocijski enomesečni gold memebership
* to naj bi se dalo naredit 3x, torej v 3 mesecih bom pa že nekje staknil kartico z redeem kodo
- odpreš nov accout na xbox live (obvezno ga je potrebno odpreti s konzole)
- ko te vpraša če želiš silver ali če želiš gold membership izbereš silver
- potem ti pove, da si dobil promocijski enomesečni gold memebership
* to naj bi se dalo naredit 3x, torej v 3 mesecih bom pa že nekje staknil kartico z redeem kodo
Keyser Soze ::
Yep...
Kolikokrat ga dobiš ne bi vedel. Vem samo, da sem trenutno na eno mesečnem gold računu brez pik in brez celega špila, da bi ga odigral online.
Vsi online demoti so pa po večini "podn". Vsaj iz stališča soigralcev. Fiuuuu... Sure hope da je zadeva pri celih špilih močno boljša.
Kolikokrat ga dobiš ne bi vedel. Vem samo, da sem trenutno na eno mesečnem gold računu brez pik in brez celega špila, da bi ga odigral online.
Vsi online demoti so pa po večini "podn". Vsaj iz stališča soigralcev. Fiuuuu... Sure hope da je zadeva pri celih špilih močno boljša.
OM, F, G!
primeitachi ::
Če je komu že uspelo z kartico plačat za monthly gold membership pri xbox live naj mi prosim pomaga.
Jest bi rad vpisu fotrovo kartico sam mi skoz napiše da se podatki ne ujemajo s kartico (Mastercard gold), tm k je blo za vpisat mesto pa ulico in poštno številko kartice sm kr napisu London pa eno ulico in poštno št te ulice, sam zdej a bi jest mogu npr. fotru odpret nov mail na hotmailu in njegove podatke not vpisat starost pa to srane.
Dejte če je komu uspel naj opiše cel postopek! TNX
Jest bi rad vpisu fotrovo kartico sam mi skoz napiše da se podatki ne ujemajo s kartico (Mastercard gold), tm k je blo za vpisat mesto pa ulico in poštno številko kartice sm kr napisu London pa eno ulico in poštno št te ulice, sam zdej a bi jest mogu npr. fotru odpret nov mail na hotmailu in njegove podatke not vpisat starost pa to srane.
Dejte če je komu uspel naj opiše cel postopek! TNX
Igi.M ::
Imam en problem s povezavo na xbox live , noče mi zaznat ip naslova , katerega uporabljam za pc (ne istočasno). Ta problem je nastal , ko sem prešel iz Siola na Amis pred tem je delalo brez problema. V čem je to problem?
gamegirl ::
poskusi povezat s kablom.... .drugače mam jst tud en problemček... kje napisati kodo v xbox 360 za xbox live gold membership?kje in kakšni so pogoji (država,...)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gamegirl ()
enpac ::
http://www.go2arena.com/xbox-live-12-mo... jaz ponavadi tukaj kopujem, igre za pc in do zdaj se je vedno vse delovalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Xbox One (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Konzole | 314409 (14414) | filip007 |
» | Xbox Live GoldOddelek: Konzole | 3473 (2705) | Seljak |
» | Xbox (prosim za nasvete)Oddelek: Konzole | 4324 (4064) | Mojchy_3_ |
» | XBOX LIVE GOLD problemOddelek: Konzole | 1820 (1677) | St235 |
⊘ | Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 118630 (60140) | Mavrik |