Forum » Konzole » Xbox Live Gold
Xbox Live Gold
Morenov ::
Kje lahko kupim Xbox Live Gold prek interneta, torej prek Paypala?
Gledal sem tole LINK , vendar iščem kaj cenejšega, če se da dobiti. Nazadnje sem kupil 12 mesečni live za 32€, vendar tam ne prodajajo več.
Bral sem da se s 1. novembrom podražijo cene za Gold, tako da je skrajni cajt da opravim svoj nakup.
hvala in lp.
Gledal sem tole LINK , vendar iščem kaj cenejšega, če se da dobiti. Nazadnje sem kupil 12 mesečni live za 32€, vendar tam ne prodajajo več.
Bral sem da se s 1. novembrom podražijo cene za Gold, tako da je skrajni cajt da opravim svoj nakup.
hvala in lp.
- spremenil: Morenov ()
Screamboy ::
mene zanima če si tu naročil in kako pošljejo po pošti ali dobiš kodo na mail?
-> Slovenska skupnost uporabnikov Ubuntuja <--
-----------------> www.ubuntu.si <------------------
-----------------> www.ubuntu.si <------------------
T_F_7 ::
Ve kdo kje se da dobit najceneje Xbox Live Gold Membership?
Tukaj - link so dobre cene, vendar nimajo več možnosti plačila preko Paypala, temveč samo preko Skrill moneybookers.
Poznate kak podoben site, kjer bi lahko kupil zadevo?
Tukaj - link so dobre cene, vendar nimajo več možnosti plačila preko Paypala, temveč samo preko Skrill moneybookers.
Poznate kak podoben site, kjer bi lahko kupil zadevo?
gamegirl ::
Morda veste kje upisat gold membership v xbox(360)? pa če morš met drugo državo in ne slovenije?
pač k sm preko spleta kupila (v sloveniji (goblin)) kupila kodo za gold membership in nevem kje in kako bi jo upisala.....
pač k sm preko spleta kupila (v sloveniji (goblin)) kupila kodo za gold membership in nevem kje in kako bi jo upisala.....
@gamergirl: Guide button na gamepadu potem pa najdeš redeem code in tam vpišeš. drugače so pa pri goblinu eni navadni nategovalci v smislu da imajo nabite cene. 12 mesečni gold membership se da dobit na eBayu pa tudi drugje za dobrih 30€.
potem nimaš pravilne kode ali pa je bila že uporabljena. najbrž si do sedaj že rešila zadevo.
rdecaluc ::
Jst mam eno doma za 12mesecev, ki je ne bom več uporabil. (JTAG), še original zapakirana.
Est modus in rebus. ,typos
Seljak ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Xbox One (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Konzole | 316493 (16498) | filip007 |
» | Sony prodal 5,3 milijona konzol PlayStation 4, Microsoft zaostajaOddelek: Novice / Konzole | 14598 (12260) | dope1337 |
» | xbox 360 redeem koda za xbox liveOddelek: Konzole | 2761 (1432) | gamegirl |
» | Xbox (prosim za nasvete)Oddelek: Konzole | 4340 (4080) | Mojchy_3_ |
⊘ | Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 118811 (60321) | Mavrik |