Forum » Zvok in slika » Povezava PCja na TV, Antena...?
Povezava PCja na TV, Antena...?
Presky ::
Hey!
Sem že velikokrat opazil, da ko povežem PC na TV preko TVouta, se pojavi malček meglena slika in zvok rahlo šumi na TVju, ko pa izklopim ANTENO iz TVja se vidi čista slika. Se pravi je kriva antena oz signal antene! Bi se dalo kako odpravit to, ker se mi ne da vsakič izklapljati antene z TVja? Aja ni kriv TV, ker sem poizkušal na različnih TVjih in vedno je bil vzrok vklopljena antena za megleno sliko!
LP
Sem že velikokrat opazil, da ko povežem PC na TV preko TVouta, se pojavi malček meglena slika in zvok rahlo šumi na TVju, ko pa izklopim ANTENO iz TVja se vidi čista slika. Se pravi je kriva antena oz signal antene! Bi se dalo kako odpravit to, ker se mi ne da vsakič izklapljati antene z TVja? Aja ni kriv TV, ker sem poizkušal na različnih TVjih in vedno je bil vzrok vklopljena antena za megleno sliko!
LP
BIOHAZARD 4
- zaklenil: podtalje ()
Presky ::
Amm povezano imam kabel iz TVouta izhoda na grafični, ki gre na točno ta SCART PRIKLJUČEK (video izhod) , ki je vtaknjen v TV, kable za zvok imam pa posebi speljane z zvočne kartice v ta isti SCART!
BTW: Kabli so kvalitetni...
BTW: Kabli so kvalitetni...
BIOHAZARD 4
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Presky ()
fičko ::
pa maš ta preklopnik na skartu naštiman.
oziroma se kaj spremeni če ga prestaviš?
ker jaz imam isti skart ko ti pa mi špila odlično
oziroma se kaj spremeni če ga prestaviš?
ker jaz imam isti skart ko ti pa mi špila odlično
V&R
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585926 (25255) | Dominator |
» | Digitalizacija VHS kasetOddelek: Zvok in slika | 8640 (7370) | dottor |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10313 (9374) | LordTado |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1730 (1467) | flipflop |
» | GF Ti4200 TV-Out kako nastavit?Oddelek: Zvok in slika | 1759 (1427) | fictionel |