Forum » Igre » Ketere igre v Visti
Ketere igre v Visti
boklavdi ::
Mene pa zanima, katere igre brez problema delujejo v Windows Visti? (stil igre Quake, Letalske streljačine, Warcraft,Rally-ji-McCollin ipd.....skratka tiste, ki jih dandanes kupiš kot popularne). Rad bi namreč malce stestiral mojo g-force-ko 7600GT.
lpB
lpB
opeter ::
V Visti 32-bit deluje po mojem večina tistih iger, ki delujejo pod Win XP 32-bit. Sicer pa me ne vzet na besedo, ker nimam možnosti, da bi ti zdaj kako specifično igro stestiral pod Visto, ker:
1.) Večinoma igram nestandardne igre
2.) Na računalniku imam le Windows XP-je
1.) Večinoma igram nestandardne igre
2.) Na računalniku imam le Windows XP-je
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
>>><<< ::
Cod 2 dela v Visti, za druge ne vem.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Trinitron ::
V Visti brez težav tečejo (skoraj) vse igre, ki delujejo na osnovi DirectX. Podpora za OpenGL pa še vedno malo šepa...
jperc21 ::
Jaz sem špilal pod Visto Ultimate ( COD 2 , battlefield 2142, battlefield 2, age 3 ... )
Vse so mi delovale brez štekanja in normalno.
LP
Vse so mi delovale brez štekanja in normalno.
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Orbit89 ::
Ba je da ne delajo igre z Star Force zaščito!
Ker noče dodelit Vista pravice v Ring0 zaščiti, tako pač ne delajo (Xpand Rally,Prince of Persia 3 (6), King Kong,...) igre z to zaščito.
LP
PS: To je moj izgovor da ostanem na XP-ju.
Ker noče dodelit Vista pravice v Ring0 zaščiti, tako pač ne delajo (Xpand Rally,Prince of Persia 3 (6), King Kong,...) igre z to zaščito.
LP
PS: To je moj izgovor da ostanem na XP-ju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Orbit89 ()
Tukaj je nekaj iger.
LiNk
LiNk
Pesimist ::
trenutno z nvida karto so zelo slabi performanci v igrah na visti sevedno. ATI je baje dost hitrejsa malenkost pcoasnejsa ko na XP.
Nvida pa dosti dosti pocasnejsa
Nvida pa dosti dosti pocasnejsa
Banananjam ::
Colin 2005 dela, samo ga moraš pokrpat (navodila dobiš na Codemasters forumu), velke težave so z Battlefield 1942 (animacije v menijih, mod Forgotten hope sploh ne dela), pa dos špili ne delajo (jih je treba poganjat iz DosBoxa).
TechBeats ::
Nvidia ma "boljše" driverje
Kje s pa to slišu,... u Visti so za en k****, uni Whql 100.65 u špilkah podn od podna, pa tanovi 101.41 beta so pa še slabši, mau zboljšajo kompatibilnost z open gl pa sli podperajo to je pa tud use... še bl se seuvajo u aero glass, pa odjavlajo skos BSOD... zaenkrat se bo mogla Nvidia konkretno potrudt glede driverjeu kar se viste tiče...za XP ne rečm so dobri sam za visto pa porazno!!!
Kje s pa to slišu,... u Visti so za en k****, uni Whql 100.65 u špilkah podn od podna, pa tanovi 101.41 beta so pa še slabši, mau zboljšajo kompatibilnost z open gl pa sli podperajo to je pa tud use... še bl se seuvajo u aero glass, pa odjavlajo skos BSOD... zaenkrat se bo mogla Nvidia konkretno potrudt glede driverjeu kar se viste tiče...za XP ne rečm so dobri sam za visto pa porazno!!!
Tebi narekovaji pa res nič ne pove?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267086 (66678) | Seljak |
» | Firefox gor, Vista dol (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22068 (14393) | MrStein |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2624 (2209) | IVo |
» | čakati na r600 ali kupiti gf8800gtx (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4702 (3216) | Čmrlj |
» | Kaj sledi Visti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14973 (9331) | CCfly |