Forum » Zvok in slika » Iz KISS 558 na DVD
Iz KISS 558 na DVD
GIANT ::
Hi!
Zanima me kakšen je najenostavnejši postopek, da bi posnetke na rejene na KISS 558 (.vob, lahko tidi več Gb) posnel na DVD.
Kaj mi je jasno:
preko ftp datoteke spraviš na PC
z ustreznim programom jih urediš in kreiraš VIDEO_TS mapo z ustreznimo datotekami (.vob, .ifo, ...)
zapečeš kot DVD
Pri tem postopku Uporabljam pa InterVideo WinDVD Creator in Nero (ali DVDXCopy Platinum),
vendar je na koncu DVD brez zvoka!??
Kako je zvok zapisan v originalu na KISS-u (.vob)?
Kako ga vključiti pri kreiranju DVD zapisa?
Ali kdo uporablja kakšen enostavneji način (lahko tudi brez možnosti editiranja)?
Hvala in LP
Zanima me kakšen je najenostavnejši postopek, da bi posnetke na rejene na KISS 558 (.vob, lahko tidi več Gb) posnel na DVD.
Kaj mi je jasno:
preko ftp datoteke spraviš na PC
z ustreznim programom jih urediš in kreiraš VIDEO_TS mapo z ustreznimo datotekami (.vob, .ifo, ...)
zapečeš kot DVD
Pri tem postopku Uporabljam pa InterVideo WinDVD Creator in Nero (ali DVDXCopy Platinum),
vendar je na koncu DVD brez zvoka!??
Kako je zvok zapisan v originalu na KISS-u (.vob)?
Kako ga vključiti pri kreiranju DVD zapisa?
Ali kdo uporablja kakšen enostavneji način (lahko tudi brez možnosti editiranja)?
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77884 (20020) | CaqKa |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86449 (19472) | tomko030 |
» | DVD z LAN ?Oddelek: Zvok in slika | 1378 (1237) | martinsm3 |
» | DVD KISS DP 558Oddelek: Kaj kupiti | 2105 (1825) | TRIROG |
» | BSplayer 1.00 RC1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4580 (4580) | reber |