» »

5.1 zvocniki z stereo izhodom

5.1 zvocniki z stereo izhodom

bozicek ::

Malce se oziram za 5.1 zvocniki, ampak se nobenega nisem zasledil da bi imeli stereo izhod.

Pac, ko grem zvecer spati, bi mi pasalo (ter starsem isto) da bi vtaknil slusalke notri in bi se zvocniki ugasnili, zvok pa bi sel samo preko slusalk.

Obsataja kaj v tej smeri?

PS: za racunalnik
Darila letos samo za poredne
  • spremenil: bozicek ()

xabre ::

To bi morali met vsi 5.1 sistemi. še moji z640 imajo.

Miha76 ::

Logitech Z-5400 imajo tudi na enoti luknjo za slušalke

Sixty9 ::

Srečno. No jst mam 5.1 zvočnike k so kr vredi - niso digitalni (nimajo svojega dekoderja - kar Audigy2 nardi namesto njih) in prav tako nimajo te luknje pa to. Predlagam dosti ugoden in uporaben nakup Medusa 5.1 slušalk... Zraven dobiš namreč napravo v katero pripelješ 5.1 signal - spredaj, zadaj, C/SB vsak svoj 3.5mm priključek - poleg tega imajo naprej 5.1 izhod katerega potem spelješ na take zvočnike kot jih imam jaz. Drugače pa imajo namenski zočniki za PC luknjo za slušalko ponavadi vsi... NPR. Creative vem da imajo - jih ima prijatelj... če ti je to bolje... odvisno kako češ uporabljati slušalke - tote 5.1 namreč niso ravno za v posteljo :) so kar velike... drugače za igranje iger gledanje filmov so pa odlične... občutek je fenomenalen - poleg tega imajo lepo oblogo iz blaga tako, da ne bolijo glava ne ušesi tudi po več urnem nošenju... :)
Malo še počakaj pa boš videl kaj bo še folk povedu...

LP
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

matjash ::

Creative Inspire 5900 mi tako služijo že 2 leti. Se pravi da imajo stereo izhod in vhod na ožičenem daljincu kjer se spreminja glasnost. Prav tako majo to 100% Logitech 5400, 5450 ,5500 in 90% tudi serija X.
... bolje pozno kot nikoli.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3.5mm -> toslink

Oddelek: Zvok in slika
286581 (5151) Mavrik
»

Nakup zvočne kartice (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5510981 (10609) Predator ^^
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19627751 (15007) psytoma
»

regulacija glastnosti zvočnikov

Oddelek: Pomoč in nasveti
141597 (1349) MoMan
»

katere zvočnike ?

Oddelek: Kaj kupiti
333305 (2572) amper

Več podobnih tem