Forum » Zvok in slika » 5.1 zvocniki z stereo izhodom
5.1 zvocniki z stereo izhodom
bozicek ::
Malce se oziram za 5.1 zvocniki, ampak se nobenega nisem zasledil da bi imeli stereo izhod.
Pac, ko grem zvecer spati, bi mi pasalo (ter starsem isto) da bi vtaknil slusalke notri in bi se zvocniki ugasnili, zvok pa bi sel samo preko slusalk.
Obsataja kaj v tej smeri?
PS: za racunalnik
Pac, ko grem zvecer spati, bi mi pasalo (ter starsem isto) da bi vtaknil slusalke notri in bi se zvocniki ugasnili, zvok pa bi sel samo preko slusalk.
Obsataja kaj v tej smeri?
PS: za racunalnik
Darila letos samo za poredne
- spremenil: bozicek ()
Sixty9 ::
Srečno. No jst mam 5.1 zvočnike k so kr vredi - niso digitalni (nimajo svojega dekoderja - kar Audigy2 nardi namesto njih) in prav tako nimajo te luknje pa to. Predlagam dosti ugoden in uporaben nakup Medusa 5.1 slušalk... Zraven dobiš namreč napravo v katero pripelješ 5.1 signal - spredaj, zadaj, C/SB vsak svoj 3.5mm priključek - poleg tega imajo naprej 5.1 izhod katerega potem spelješ na take zvočnike kot jih imam jaz. Drugače pa imajo namenski zočniki za PC luknjo za slušalko ponavadi vsi... NPR. Creative vem da imajo - jih ima prijatelj... če ti je to bolje... odvisno kako češ uporabljati slušalke - tote 5.1 namreč niso ravno za v posteljo :) so kar velike... drugače za igranje iger gledanje filmov so pa odlične... občutek je fenomenalen - poleg tega imajo lepo oblogo iz blaga tako, da ne bolijo glava ne ušesi tudi po več urnem nošenju... :)
Malo še počakaj pa boš videl kaj bo še folk povedu...
LP
Malo še počakaj pa boš videl kaj bo še folk povedu...
LP
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"
matjash ::
Creative Inspire 5900 mi tako služijo že 2 leti. Se pravi da imajo stereo izhod in vhod na ožičenem daljincu kjer se spreminja glasnost. Prav tako majo to 100% Logitech 5400, 5450 ,5500 in 90% tudi serija X.
... bolje pozno kot nikoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3.5mm -> toslinkOddelek: Zvok in slika | 6581 (5151) | Mavrik |
» | Nakup zvočne kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10981 (10609) | Predator ^^ |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27751 (15007) | psytoma |
» | regulacija glastnosti zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1349) | MoMan |
» | katere zvočnike ?Oddelek: Kaj kupiti | 3305 (2572) | amper |