Forum » Programska oprema » Multimdijski center
Multimdijski center
roli ::
Rabim nek program,ki deluje kot multimedijski center.Torej nekaj kar ima lep vmesnik,podpira predvajanje video in avdio datotek,podpira delovanje z TV kartico.... Stvar mora delovati na Win XP.
Nekje v omari se mi valja še originalna verzija Showshifter-ja 2.05 (ki podpira vse našteto),ki pa je že hudo zastarel (novejša verzija je 3 vendar tega programa ne razvijajo več).
Nekje v omari se mi valja še originalna verzija Showshifter-ja 2.05 (ki podpira vse našteto),ki pa je že hudo zastarel (novejša verzija je 3 vendar tega programa ne razvijajo več).
http://www.r00li.com
roli ::
Je ta media portal zelo dober!
Hvala!
Jaz tako ali tako ne maram Windowsev ampak moj oče ima raje Win in,ker je ta multimedijski center nameščen na njegovem compu nimam izbire.
Hvala!
Jaz tako ali tako ne maram Windowsev ampak moj oče ima raje Win in,ker je ta multimedijski center nameščen na njegovem compu nimam izbire.
http://www.r00li.com
TRIROG ::
definitivno media portal ...
v primerjavi z MCE je svetlobna leta naprej ...
mce se vedno poskusam pripraviti do tega da bi DVD zvok predvalaji na SPDIF out ... pa ne gre ... ravnotako je s podnapisi pri divxih ... da o dodajanju folderjev ne govorim ...
MP all the way !
v primerjavi z MCE je svetlobna leta naprej ...
mce se vedno poskusam pripraviti do tega da bi DVD zvok predvalaji na SPDIF out ... pa ne gre ... ravnotako je s podnapisi pri divxih ... da o dodajanju folderjev ne govorim ...
MP all the way !
BIG_Yack ::
MediaPortal je odličen... Ampak, če malo pomisliš in si nabaviš ali "dol-potegneš" to novo Aheadovo stvarco dobiš program za peko in mount DCjev, DVDjev pa še media center program (Nero Home).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60300 (22366) | umexteacher |
» | Boxee z Windows podporoOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3705 (3040) | roli |
» | Set-Top-BoxOddelek: Omrežja in internet | 2291 (2054) | Matek |
» | Dober software za HTPCOddelek: Zvok in slika | 1663 (1447) | mainman |
» | HTPCOddelek: Kaj kupiti | 1763 (1362) | luli |