Forum » Igre » ET problem
ET problem
BozidarB ::
ko se konektam v igro me cez pol minute diskonekta z serverja in mi napise sledece:
server disconnected - player has been kicked
via PB (for 1minute) .....
violation (GAME INTEGRITY) #200006
OS imam visto bussines. mogoce gdo ve kaj bi lahko bilo narobe? (v xp-jih mi nikoli ni delal tezav) LP
server disconnected - player has been kicked
via PB (for 1minute) .....
violation (GAME INTEGRITY) #200006
OS imam visto bussines. mogoce gdo ve kaj bi lahko bilo narobe? (v xp-jih mi nikoli ni delal tezav) LP
nevem zakaj bi bla to fora? zakaj mi na prejsnem os tega ni tezil? a updajeta se tko da gres v mapco kjer mam shranjenga etja po pb in tm klikknem pb.exe? LP
delfy ::
na uradni strani punkbuster-ja piše, da Vista ni podprta, ker so se API-ji preveč spreminjal in zato PB ne dela v Visti. Vsaj meni ga ni uspelo spravit v delujoče stanje.
ja zdej sm posodobu PB in mislm da stvar dela.. no vsaj zaenkrat me se ni kickal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BozidarB ()
samo jst grem v igro pa mi vse steka. fpsjov okoli 100 v xp-jih pod 125nikoli ( na 125 imam nastimano omejitevi).
Tr0n ::
Jah, Vista pac in se nedokoncani in optimizirani gonilniki. Kaj si pa pricakoval tako hitro ob izidu? ;)
glede na to da mi pride v igro, mislm da ni razloga zakaj ne bi delal tako kot je treba ima gdo podobne izkusnje?
se nekaj.. instaliral sem nazaj xp-je in sedaj ko grem v igro mi napise integrity failure. spet je nekaj narobe. mogoce gdo ve kaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74562 (17328) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71374 (13279) | oo7 |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11086 (7059) | hojnikb |
» | Punk Buster problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3344 (1701) | Ciklamen |
» | Americas army (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 7338 (4246) | GoldRakun |