» »

Utripanje ekrana

Utripanje ekrana

alien-w ::

A mi lahko kdo pove, zakaj moj ekran (ne glede na to, kater) po nekem času začne utripati, kot da bi spreminjal barve iz toplih v hladne. Jest mislm, da je grafična kriva, sam ne vem kaj na njej. Grafa je pa GeForceII MX. Ce kdo ve morda?

Neo32 ::

Jest mam isto graficno kukr ti, pa mi isto dela glih utripa mi ne no ampak mi spreminja barve. Sam to mi samo vcasih nardi tko da sm se ze navadu.
Neo32 (c)

GaPe ::

Jaz imam isto grafično in mi tudi to dela, sam pri meni je monitor kriv, ker je star že dobrih 7 let in mi je to delal tudi na, opa, TRIDENT 1 MB PCI kartici ;).
Don't steal! The government hates competition.

TESKAn ::

Če imate kake hude zvočnike zraven monitorja, je lahko tudi to krivo...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Tzar ::

Jest mam GF 2 Pro (Winfast od Leadteka z 32 Mb DDR) in nov 19" Samsung SM 950p monitor.
In sicer ko dam na resolucijo 1280x1024@85 i začne slika migetati, sicer najprej čisto malo neopazno,vendar čez čas se kr opazi. Vsake toliko časa tudi slika močno utripne (sliši se celo tah tih pok na ekranu).
Zej mam na na eni ful nelogični resoluciji 1152x882@100. Migetanje slike je prenehalo, vendar mi slika še vedno vsake toliko časa utripne.
KAJ bi lahko bilo? Sumim na grafiko. Ma mogoče kdo podoben problem, ali ga je rešil na kak prefinjen način?
lp in hvala
Robi
8-)
Življenje je lepo!

RayFidelity ::

Če so "hudi" zvočniki zravn se barva na tistem delu pri zvočniku spremeni na večinoma zeleno, ampak to se dogaja le če zvočniki niso magnetno zaščiteni, sicer so pa nekateri monitorji (malo boljši npr nokia 447xpro itak sami že zaščiteni, in zvočniki sploh nič ne vplivajo), tko btw, maš pa v meniju na monitorju še Degauss, to je razmagnetitev zaslona, če bo potem še pisano, definitivno ni zvočnik kriv.
Dogaja se da se kabel od monitorja znuca in zarad tega menja barve, lepo primite kabel od grafične pa vse do monitorja, pa ga lepo mal prepogibajte, če se bodo barve zamenjale, potem ni kriva grafična v nobenem primeru, treba bo kabel zamenjat...

Lp
[It's The Little Things That Make You Crazy]

Privatnik ::

Jst mam tut GF2MX, pa mi nc kej ne spreminja barv oz utripa. Delam pa na 1024x768@85 monitor Sony A220
Opazu pa sm da vplivajo na barvo oz utripanje tut te halogenske namizne lucke, ko majo transformator spodi, pa ce mas prebliz deluje prblizn tak kot da bi dau zvocnik zravn oz magnet. Tak da ce mate kej takiga v blizini monitorja, je tut to mozn.
Aja, pa nimam nc navitga GForcea.

LP.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586023 (25352) Dominator
»

Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
577717 (4589) engelman
»

Utripanje monitorja

131422 (1248) mk8328
»

mrtvi pixli

408191 (7151) Pyr0Beast
»

Zaslon postane rozast!