Forum » Zvok in slika » Telemach HBO
Telemach HBO
trdoreh ::
Je ze nekaj tem o tem, pa so vse stare...
Zanima me, če je kdo na forumu, ki je naročnik HBO programa? Predvsem me zanima, če se splača naročit na ta program?!
Hvala, lp
Zanima me, če je kdo na forumu, ki je naročnik HBO programa? Predvsem me zanima, če se splača naročit na ta program?!
Hvala, lp
chucki ::
Imam HBO preko triera. Splaca se,ce rad gledas filme
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Ja no, sej v ta namen bi ga uporabljal. Pa se filmi veliko ponavljajo, zanima me ce je veliko novih filmov itd.?
Lp
Lp
Azrael ::
Iz HBO FAQ
O zanimanju za ta program sklepam, da je majhno, iz TM so mi že večkrat pošiljali ponudbe in klicarili po telefonu, če ga hočem imeti.
• Zakaj se filmi toliko ponavljajo?In še zanimivost, za katero ne vem, če je pri nas že aktualna.
- HBO ni televizija, temveč filmski kanal, ki se trudi gledalcem prikazati odlične filme takrat kos je to njim najprikladnejše. Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste si želeli pogledati dober film, pa vam je ravno na tisti dan prišlo nekaj vmes. Tudi v kinu se filmi ponavljajo vsak dan, večkrat na dan. Glejte na HBO kot na vaš privatni kino. Na začetku meseca poglejte katere filme bi si radi pogledali in si na ta dan naredite svojo privatno predstavo doma.
O zanimanju za ta program sklepam, da je majhno, iz TM so mi že večkrat pošiljali ponudbe in klicarili po telefonu, če ga hočem imeti.
Nekoč je bil Slo-tech.
Prebral sem njihovo spletno stran in morem rect, da so me prepricali, malo me moti ker je treba dokupit dekoder al kaj je vem kaj (80 eu) ma ni panike, sej tako in tako druge moznosti ni...al se motim?
Lp
Lp
danielka84 ::
Js sem ga naocil pred kratkim in moram rect da so vsebine kar fajne, pa to tak vidis na sporedu, moti me pata njihov napovedovalec, ki trobi v tri pm, kao da je ta HBO uber diamantni pa nevem kaj.. pac pri drugih kanalih imas reklame, tukaj pa imas tega napovdovalca v napovedniku, ti povem da v dveh tednih gledanja bi raj videl navadne reklame. Je pa res da med samim filmom ni nic napovednikov.
Potem se pa o tej "digitalnosti" digitalne TV.. digitalni prenos, izbiranje podnapisov, zelo dober zvok, slika.. tako oglasujejo.. in ZAVAJAJO!
Pri HBO ki je najdrazji kanal v ponudbi pa nima tega postimanga, podnapise ima direkt v sliki! sramota! Tako ko sem si hotel film ki je bil v formatu 16:9 pogledat tudi na 16:9 zaslonu, sem ga moral gledat v 4:3 nacinu, ker pametnjakovici nemorejo poslat podnapise v posebej streamu(velika vecina drugih programov jih!) da bi jih receiver lahko postavil gor na sliko, so namrec spodaj na crnem robu. Ceprav je to za 4:3 tvje idealno.
Torej imam sedaj na 16:9 tvju okolinokol crn okvir, ce zelim podnapise videt. katastrofa
Potem se pa o tej "digitalnosti" digitalne TV.. digitalni prenos, izbiranje podnapisov, zelo dober zvok, slika.. tako oglasujejo.. in ZAVAJAJO!
Pri HBO ki je najdrazji kanal v ponudbi pa nima tega postimanga, podnapise ima direkt v sliki! sramota! Tako ko sem si hotel film ki je bil v formatu 16:9 pogledat tudi na 16:9 zaslonu, sem ga moral gledat v 4:3 nacinu, ker pametnjakovici nemorejo poslat podnapise v posebej streamu(velika vecina drugih programov jih!) da bi jih receiver lahko postavil gor na sliko, so namrec spodaj na crnem robu. Ceprav je to za 4:3 tvje idealno.
Torej imam sedaj na 16:9 tvju okolinokol crn okvir, ce zelim podnapise videt. katastrofa
@danielka84, pa ti si naročil HBO prek telemacha? Ker sem jih danes poklical in so rekli, da to ni res...?!
@Gwanaroth, zakaj sucks, si lahko malo bolj specifičen? Imaš tudi ti problem (16:9, 4:3)?
Lp
@Gwanaroth, zakaj sucks, si lahko malo bolj specifičen? Imaš tudi ti problem (16:9, 4:3)?
Lp
danielka84 ::
Narocil sem pri turnsku, ki ima teliusovo ponudbo digitalnih paketov, kot tudi lj kabel triera in verjetno tud telemach.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netflix (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Zvok in slika | 249761 (7006) | Reaper |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444755 (84283) | zavajon |
» | Spletna videoteka iTIVI v stečaju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 19993 (15927) | OldSkul |
» | SIOL TV VS. T-2 TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9777 (8589) | antireal |
» | TRIERA > Digitalna televizijaOddelek: Zvok in slika | 2042 (1549) | plavko61 |