Forum » Pomoč in nasveti » Monitor + TV
Monitor + TV
fortycc ::
Lep pozdrav!!
Zanima me sledeče : Ali obstaja kak program ali če se da nastaviti v display properties,da bi imel na enkranu(lcd) ter na Tv različno resolucijo ---> Na LCD 1280*1024 ter na TV takšno da je slika čez cel ekran(da mi ni potrebno vsakič spreminjati resolucije na LCDju)---> gre se mi predvsem za gledanje filmov da bi na LDCju zagnal BS player in bi na TV kazalo isto samo v drugi resoluciji ( takšna ki je primerna za TV oz. jo ta podpira)?????
Hvala za odgovore
Zanima me sledeče : Ali obstaja kak program ali če se da nastaviti v display properties,da bi imel na enkranu(lcd) ter na Tv različno resolucijo ---> Na LCD 1280*1024 ter na TV takšno da je slika čez cel ekran(da mi ni potrebno vsakič spreminjati resolucije na LCDju)---> gre se mi predvsem za gledanje filmov da bi na LDCju zagnal BS player in bi na TV kazalo isto samo v drugi resoluciji ( takšna ki je primerna za TV oz. jo ta podpira)?????
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585910 (25239) | Dominator |
» | Slika preko HDMI kabla (PC>TV) "šteka"Oddelek: Zvok in slika | 3186 (2381) | Ales888 |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23696 (15000) | al3n |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18953 (12469) | Ursus |
» | Različne resolucije na TV in monitorju!Oddelek: Zvok in slika | 1380 (1160) | CaqKa |