» »

splosni upor-peticija !!!

splosni upor-peticija !!!

ns-miha ::

Prej sem bral post o podrazitvi telefona !!!

Mislem zakva se na Slo-tech ne nardi ena elektronska peticija, al pa kar sred ljubljane se zacne podpisovat peticijo proti Telekomovem podrazanju, in se poslje na siol !!!


Mislim de se nam bi pridruzil tudi IceVulcano, Slo-comp uporabniki, in uporabniki nasploh, ce bi le mal oglasa dal ven po netu !!!!

Mislem to je le predlog ce se bo kdo lotil se z zadovoljstvom podpisem, pa se cilo Idrjo potegnem skupaj, pa ni hudic de ne uspemo, cene druzga bomo sej na POP-Tv, kar je tudi zastonj reklama. Ze vidim v 24-ur: Pripadniki Slovenskih Overclockerskih strani so se uprli !!!!!


l.p. Miha

LojzePek ::

Peticiram na cene telefonskih impulzov, čeprav jih kurim samo za uporabo interneta (kolikor sem obveščen bo cena teh impulzov ostala enaka).

Binji ::

Jst tudi protestiram!! Porabim tudi za navadi telefon prevec! Sm 100% za predlog ns-miha!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

tejo ::

Vedeti morate, od koga je Telekom, zato ne verjamem, da boste kaj dosegli, pa četudi zberete 100.000 podpisov!

Kdor je pameten, se bo čimprej preselil v tujino, ker Slovenija želi na vsak način "oropati" že tako ne preveč bogato prebivalstvo! 8-O;(:(

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejo ()

burekar ::

tejo:
Vseeno je demokracija pri nas. Folk se buni, ampak ko gre pa na volitve, pa čisto pozabi, kdo ga ne posluša med tistimi štirimi leti.
Treba je dati drugim možnost! LDS je imel dovolj možnosti ampak so jih vse zapravili(včasih sem imel dosti boljše mnenje o njih...) in mislim, da je čas, da date ljudje na volitvah možnost še komu drugemu!(po možnosti ne Nsi-ju, uni so v treh mesecih zasral).
Fora je pa tud v tem, da je folk nategnjen samo zato, ker se pusti. Neki se potihem bunijo, da bi pa kdo mal jajc pokazu pa se vstal, to pa ne. Isto je blo v stari Jugoslaviji. Vsi so neki jamral, kak gre vse v Beograd, da bi pa kdo mal jajc pokazu, to pa ne. Posameznika se da zatret, ampak 2 000 000 posameznikov skupaj se pa ne da kar tako.
Dajem pobudo, da slo-tech team (v imenu branjenja pravic vseh dobrih ljudi na tem svetu) tam kjer je trenutno anketa, naredi link do peticije, na katero se lahko podpišemo. Potem bi se pa seveda vse skupaj poslalo na kak POP-TV, ki so takšne vrste, da radi objavljajo novice, ki imajo veliko gledanost(ne glede na vsebino).
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

jetam ::

Burek kakšno alternativo pa ponujaš?

cekr ::

Vrjetno ponuja alternativo v DESUS-u.

burekar ::

Naj se čuje še ne vem kako čudno, jst sem za Zmagota. Ampak o tem kdaj drugič.
Treba se je samo zbunit! Ko bodo uvideli, da je bilo njihovo prekrivanje lenobe razkrinkano, bodo začeli delat, in vse bo leopo in prav. Sam zbunit se je treba, ne pa sam jamrat. Dejanja, ljudje, ne besede!
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

ns-miha ::

ej burekar pa mi povej ka so NSI zasral !???
To kar s slisal po tv o pizdarijah so govoril itak sami novinarji, ki so v Lds al Zlsd !! pa tud casniki so skoraj vsi pod to komando ! Dej ber ma Demokracijo al pa... , sej druzga demokraticnega casnika skoraj ni !!!
Druzine pa tud jest ne berem ker so prevec klerikalni, Delo je rdec, Slovenske novice se bi pa itak lahko imenovale dnevnik zdruzene liste !!!

[BISI] ::

Slovenske novice dnevnik zdruzene liste? 8-O Clovek, zberi se malo... No, mogoce ni NSi vse zasrala, ampak njihov vodja... Janez, kakopak. :D
Zmago bi bil mozna alternativa, a ima, vsaj za mene, vcasih cudne poglede (rasizem in podobne zadeve).

burekar ::

ns-miha:
Ti je že sendvich odgovoril. Janez je imel vse skupi čez, v parih mesecih so zagonl ogromno finančnih sredstev... Gor niso prišli na pošten način, vsi so vedl, da je šlo za podkupovanja. Zato, ker pri nas volimo naše voditelje, ne more stranka z desetino ali pa celo manj procenti podpore biti na oblasti. Takšna je pač demokracija.
sendvich:
Seveda ima Zmago malce rasističen videz, saj je voditelj NACIONALNE stranke, a ne?

Pa kolikor vem tule ni govora o naših strankah, ampak o peticiji. Slo-tech team, a boste naredili kej v tem smislu?
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

Dami ::

Sej ta protest sn že jst predlagal v mojem postu v oni temi o višanju impulzev. Torej jst sn zato. Sam podpisi so za en drek. Gremo protestirat!!
Sicer me moti da so se impulzi zvišal, vendar ne preveč kr itak kmal dobim adsl>:D. Moti pa me svinjsko draga naročnina. Toti idioti propagirajo ISDN ko nori (sej ne rečem da ni vredu) in kak pocen so ti paketi (oz. kulk stvari dobiš za to), naročnino pa v reklamo ne napišejo. Sicer pa zdej je 3.694,44 SIT. 1. februarja bo pa pol okol 5 jurjev. To je pa že tumač!!
Zmenit se mormo za en fajn datum (sej 1.2. bi že bil pravšnji glede na to da se bojo takrat podražli, sam mam izpit:() in prepričan sem da bi se zbral ziher okol 5000 folka.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dami ()

PaJo ::

Organizirat peticijo??? No tako gledano ideja ni slaba, samo nevem, koliko bi imela smisel, ker tako in tako nas nebodo poslusali, zal;((
Kar se tice narocnino za ISDN ta NEBO povecana, ker je ze sedaj v EU povprecju, poznalo se bo le na analognih prikljuckih in seveda na ceni impulza. Jaz osebno se ne strinjam podrazitvijo, upam pa da bo uresnicena izjava nasega ministra da bo Telekom v enem mesecu uspel pri zmanjsanju cen za najete vode, ker to bo vodilo k pocenitvi Internet storitev. Pa tako za info od 1.1.2002 so odprte tudi lokalne zanke telekomovega(nasega) telkomunikacijskega omrezja, se pravi da lahko nekdo drug po isti zici po kateri je prisel v hiso Teleom pride tudi on, seveda za doloceno ceno;( Se pravi da lahko nek drug ponudnik ponudi cenejse klicanje, no sicer to je ze druga zgodba:|
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Daedalus ::

Z cenejšim klicanjem ne bo nič, ker so ostali interesenti, ki morda sanjajo, da bi postali ponudniki fiksne telefonije, finančno premalo močni. Združevanje pa itaq ni v stilu slovenskih podjetnikov. Verjetno bo treba (spet) čakati na konkurenco iz tujine:\

ns-miha: ne rabimo peticije, ampak drugo vlado, pa še veliko tuje konkurence. Dokler je pa Telekom monopolist v rokah vlade, pač bo tak ko je zdaj.;(
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

burekar ::

Spet se ne bo noben zbunu... Naši dragi politiki si pa sami pri sebi spet govorijo, kak so dober celo rit odnesl, pa še brez zapletov...
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

Tr0n ::

Jah, vstopanje v EU stane. Se ogromno podrazitev bo. Ogromno! Pa ne samo na telekomunikacijskem podrocju.

Internet bo pa tako ostal enak, samo se flat-rate rabimo pa me sploh ne moti, ce bodo fiksno telefonijo dvigali :).

Daedalus ::

burekar - kako bi se pa naj zbunli? A naj gremo v Ljubljano pred parlament zahtevat odstop vlade? Lepo te prosim, stara dobra revolucionarna načela so res stara in nič dobra. Problem pri nas je, da ena stranka (LDS) uživa veliko podporo med ljudstvom (to ti je verjetno jasno), druge se pa, namesto da bi se zresnile, ukvarjajo same s sabo, si mečejo polena pod noge in tako ne morejo "pokrasti" glasov trenutno (in prihodnje) najmočnejši stranki v Kokoški. Dokler ne bo v opoziciji resnega sodelovanja (pa ne s koalicijo), bojo zadeve ostale nespremenjene.

burekar-če podpiraš Zmagota, se mi pa res smiliš. To je tak, kot da bi podpiral Haiderja. Oba sta desničarska populista in nič drugega>:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

burekar ::

Deadalus:
Ma kak odstop vlade? O čem ti sanjaš? Na volitvah se bo odločala usoda države, kot se je nazadnje. Ampak vsaj nekaj pa dosežeš, če greš vsaj v časopise ali pa kej takega, da ljudje vsaj vejo, za kaj se gre.
burekar-če podpiraš Zmagota, se mi pa res smiliš. To je tak, kot da bi podpiral Haiderja. Oba sta desničarska populista in nič drugega

Ne hvala, ni treba kazat usmiljenja. Pravzaprav bi ga moral jaz do tebe, če nimaš nobenega znanja o slovenskih politikih in mečeš ven take bučke, da je Zmago enak Haiderju. Prosim te no...

Pa si ti kdaj pomislal, da dela Haider večini svojega naroda usluge in jih podpira(pustimo tisto, kar dela Slovencem). Za razliko naših politikov, ki so še vedno v fazi "kidanja gnoja", namesto da bi delal prave stvari in nabijal podporo.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: burekar ()

krneki0001 ::

Se čisto strinjam z burekarjem. Dodal bi samo to; Naši politiki se znajo obračat samo za denarjem in se klanjat drugim državam. Če bi delal kej za narod (tako kot Haider v Avstriji) bi zdele tovarna Krka in "Država" ne imeli tožbe ampak bi moral američani popustit(sej pri poljski so tudi in bojo sprejel tak zakon šele ko bodo vstopal v EU, pr nas pa že 10 let prej sprejemamo stvari katere pomenijo izgubo za Slovenijo).
Takoh politikov ne rabmo u Sloveniji ( povsod dugje bi jih že javno obesl za jajca).

[BISI] ::

Zelo veliki pobudniki Haiderja ste ocitno tukaj. Verjetno bi imeli drugacno mnenje o njem, ce bi asimiliral Slovence, ki zivijo na Koroskem v Avstriji. Kdaj bo cetrti Reich???
Idealna bi bila mesanica sns, lds in zlsd. Ne bo je nikoli. >:D

Daedalus ::

Haider dela za narod?? Ma ja, kdo bo zdaj komu kazal usmiljenje... Lepo te prosim - sem že napisal, da je Haider populist - naredil bo vse, da bi dobil podporo pri ljudeh. Kako se pa to kaže v notranji in zunanji politiki pa itaq vemo... Ali je mogoče potrebno napisati:

- za tuje delavce je zahteval posebne ID kartice (Hitler je na Žide vesil zvezde)

- razglašal je, da tujci v Avstrijo prinašajo bolezen in "poštenim" Avstrijcem "kradejo delo

- kaj ga briga Temelin?

-kaj ga briga JE Krško?

-zakaj se ne drži in namerno krši sedmi člen Avstrijske državne pogodbe (če ne veš vsebine, ti jo lahko razložim)

-zaradi njega je Avstrija že doživela precej resne diplomatske sankcije

-vsi desničarji do zdaj so delali za ljudi in verjetno veš, kam je to v kar nekaj primerih pripeljalo

Tako ti naš ljubi Haider dela za ljudi. >:D

In ti burekar bi se šal demokracijo:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Daedalus ::

btw - na volitvah se ne bo spremenilo nič, ker ima vodilna slovenska stranka preveliko podporo

če pa greš pisat po časopisih, pa tud ne boš dosti dosego - zaradi načina razmišljanja večine slovenčkov: "tistega, ki je na oblasti sicer ne maram, ima pa vedno prav"

poleg tega se pisanje po časopisih ponavadi sprevrže v medsebojno obtoževanje in dokazovanje "svojega prav in njihovega narobe" ki ga pa tak noben ne jemlje resno
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Dami ::

Pajo: hvala za odgovore.
Tak BTW, a niste mal zašli s teme?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

LojzePek ::

Predlagam da gremo pred zgradbo Telekoma in v znak protesta razbijemo (zminiramo) kako govorilnico. Al pa poiščemo unga kmeta, ki jim je enkrat kabel preoral, da pove lokacijo oranja, in ponovno razceframo kabel.

b4d ::

Ma jest imam ISDN, zato ne protestiram proti cenam impulzov, samo SiOl- u bi treba ih nekej zapet, ki po 21.00 se ne da surfaat po normalni hitrosti...


;)
b4d.sablun.org

ahac ::

Avstrijci so taki pussyji....
Neki se bunijo proti Temelinu pa Krško, Francozom, ki imajo cel kup takih elektrarn se pa ne upajo nč.

Dami ::

Pek: se strinjam 100%:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Jebiveter ::

Dami: Ja lahko vam ko mate DSL/cable! Kaj pa mi na dialupu?! Ce bi Telekomu preorali njivo dvomim, da bi kaj zraslo na njej!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Binji ::

Jebiveter: mam kabel ma vseen porabim tud za navaden telefon. Ceprav zmeraj bolj razmisljam da bi predlagal odklopitev in pogovarjanje po mobitu
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Haider R.I.P. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10710130 (4860) ahac
»

10 let LDS (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1127883 (5987) BigWhale
»

Forum 21 rešitev za Slovenijo? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12230423 (28226) Thomas
»

Rezultat na volitvah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1037173 (5734) Eschelon
»

Se nam bližajo zanimivi časi?

Oddelek: Loža
181646 (1147) .:joco:.

Več podobnih tem