» »

Rezultat na volitvah

Rezultat na volitvah

1
2
3

borinho ::

Ready to rumble again :) :)

Ja to je res da preprečiti (vsaj čist) ne more, ma pa kr precej vpliva.
Glede letala je pa tko, kr dostkrat sm vidu naše sedanje letalo vzletat, pristajat in srečen sem ker se mi nikol ne bo treba tam notr vozit, ker je to ena smrtonosna leteča drvarnica.
Je pa res da obstajajo cenejše variante od Falcona(ja vem dost cenejše). Ampak mislim da je tuki fora predvsem zato ker vlada hoče francosko letalo, je pač treba velikim v rit lest če hočmo v EU in NATO(v nato jest nočem).
Še zmer pa podpiram Janeza ker mislim da ima edini od kandidatov dovolj karizme, inteligence, diplomatskosti ter predvsem izkušenj.

IceIceBaby ::

In na kak način BS prepreči zadolževanje ?

Glede letala sem pa čist šokiran. Človek najprej hoče avion za n miljard. Plača aro in vse že kaže da bomo imeli tistega Falcona. Ok, jebi ga. Drnovšek je bil kreten in zapravu prepotreben denar za svoj luxuz, imamo pa vsaj dober avion ne. Vsaj z nečem se bomo lahko hvalili.
Pa ne, je moral Janez tisto aro francozom pustit in preklicat naročilo tako da zdaj nimamo ne aviona ne tistega denarja za aro (al pogodbene kazni al kako se že reče).
In to ti je predsednik vlade in kandidat za predsednika države. In ta isti človek po katerem so ljudje nedavno tega pljuvali ima sedaj "domnevnih" 50% podpore na volitvah kakor kažejo nekatere ankete (neodvisni mediji my ass).

Zgodovina sprememb…

borinho ::

Ja res je smešn tist z aro se strinjam.
BS lahko po svoji volji zmanjša pritok denarja v državo, torej postavi omejitev(zaradi nevarnosti povečanja inflacije kao) in pol se vsi lohk samo slikajo s kšnimi posojili, tut državne inštitucije. Po domače nad vsak dinarjem(skor) ki priteče v državo, ma BS nadzor. Mislim da ni Drnovšek osebno kupoval letala, zakaj takega sm pa prej napisal(vsaj mislim da zato)

Alexius Heristalski ::

borihno: Očitno Drnovšek nima toliko " karizme, inteligence, diplomatskosti ter predvsem izkušenj ", da bi nam izgovoril vračilo are (beri: davkoplačevalskega denarja, ki ga je po neumnosti zapravil). Ali pač???
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

borinho ::

Očitno se tudi nad anekse v pogodbah z diplomatskostjo ne da obiti, ima jo pa dovolj da je njegova LDS že desetletje pri volilcih najbolj podprta stranka v Sloveniji

Thomas ::

> Ampak mislim da je tuki fora predvsem zato ker vlada hoče francosko letalo, je pač treba velikim v rit lest če hočmo v EU

Keri avion bi pa ti kupil, da ne bi bil iz NATO države? Konkretno kateri avion - ne ker neki.

:\
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

borinho ::

Tega CRJ-ja k ga ma Adria(48 sedežev original), se ga da prov lepo spedenat(notri), pa Adria ma že šolane mehanike za tip letala(odpade strošek izobraževanja mehanikov), ter šolane pilote(in to še kakšnega preveč), je pa to kanadska zadeva, še kej(zakaj ne bi smel biti iz nato države)
(a bi me že lohk nehal napadat:) :) )

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borinho ()

||_^_|| ::

Z ljudmi je hudič. Najprej niso zadovoljni z izborom dragega letala, pol ko jih pa vlada usliši in pač ne kupi letala pa jamrajo da ni več are. Ja kaj ste pa mislili? Da se ara vrača?>:D

Thomas ::

borinho, sej te ne napadam. Samo v doslednost te silim! :D

Če bi Kanada šla iz NATOa ven - o čemer pa jest še nisem nič slišal, niti da bi imel take plane - pol pa že to ni NATO avion, ja.

>:D 8-)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

borinho ::

Sej nism reku da ne sme biti iz NATA, mislu sem to da je Francija ena redkih velikih NATO-vk ki jim še nismo v guzico zlezli, če si me narobe zastopu se opravičujem, ker sem bil nejasen(se mi dostkrat zgodi), pri izjavi o napadanju sem smajlona zraven dal, tko kt zdele:) :)

barbarpapa1 ::

No ja, pa poglejmo, kateri ne-NATO avijonček bi lahko kupili:

1. BRAZILIJA - Embraer Legacy (poišči na tem linku)

2. JAPONSKA - Mitsubishi Global Express (poglej tukaj!)

3. Pa RUSI tudi migajo >:D - Myasitchev M-101T Gzhel in M 102 Duet (poglej tole)

Če pa je to dovolj dobro, pa ne vem...

Sicer pa, kaj ima to opraviti z volitvami?

LP

Jože

asPeteR ::

O, pa veliko ima to veze z volitvami!

Namrec nekdo, ima trenutni nenormalno veliko podporo ljudstva. In to lahko trdim ze samo na podlagi tega pregresno dragega letala. In ta nekdo je tudi odgovoren za za zgresen nakup. In odgovoren je tudi za miljone penala!

Ljudstvo pa nic ...


IceIceBaby ::

In ta nekdo ima takole predvolilno kampanijio. Mislim da 50% podpora v anketah naredi več kot 100 plakatov in čeprav seveda nimam nobenih dokazov mi je jasno da ima kupljene medije in takole zavaja javnost.
Ok, to o kupljenih medijih je že dolgo jasno, samo da se je spet pokazalo na zelo očiten način.

Najbolj me pa skrbi da se bo zgodilo to kar je napovedal Thomas. V 2. krog bosta prišla BB in JD potem pa bodo v časopisih kar naenkrat objavili nekaj zelo grdih na račun BB in bo popušila.
Recimo to to da je njen mož podjetnik in da ma hišo na morju naš bogi Janez pa še svojga stanovanja nima dobrga tko da more na Brdu spat. Foušija pri slovencih vedno zaleže.

Btw, kako se vam zdi nenadno okrevanje po tako slabem obdobju ? Za človeka z rakom na pljučih se kar dobro drži. Mogoče celo preveč.

para-site ::

Mah, malo sem prebral te poste in moram povedat, da so eni taki, da si ne zaslužijo odgovora. So pač preveč zgrešeni.
Kar se tiče Banke Slovenije, njeno poslanstvo oz. najpomembnejša naloga je, da skrbi za stabilnost valute in likvidnost in s tem omogoča gospodarstvu kot celoti stabilno rast. Seveda kolikor se to da, ker vzvodi, ki jih ima, imajo določeno oz. omejeno korekcijsko moč.

Bojim se, da ima Thomas prav v njegovi napovedi za volitve.
Žalostno pa je, da dejstva, da s tem ko volimo za predsednika Drnovška hkrati volimo tudi za premierja Ropa, ne razglašajo na veliki zvon. Je mar Rop za to mesto v očeh ljudi neprimeren?
Pa še neki. Vsem gre lepo iz ust beseda demokracija. Še najbolj tistim, ki so za Drnovška. Ne zavedajo pa se, da za demokracijo ni dobra tako očitna prevlada ene stranke, trenutno LDS-a. Higienično bi bilo, ob zdajšnih razmerah v parlamentu, da mesto predsednika države ne bi zasedel mož iz LDS.

Thomas ::

Če Drnovšek zmaga ali ne - premier ne bo več. Tko mislim. Rop bo.

Ampak če že bo Rop - naj bo vsaj predsednik države potem iz konkurenčnega pola.

To bi bilo res zdravo.

Seveda bo zdej pršu en lev s finto, da "desnica je imela svojo priložnost, pa jo je z Bajukovo vlado zapravila za zmeraj".

Včerej je Vrhovno sodišče ugodilo Turku "z Elektro". Tudi Računsko sodišče pravi, da je ta Turk posloval z dobičkom. On je bil "maslo" Bajukove vlade. Leva vlada ga takoj odpihnila potem. Zdej ga bo pa iz "nekrivdnih razlogov".

Premislite nekoliko tele zadeve.

:)

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Mercier ::

Iz katere stranke je predsednik, mi je eno malo vseeno, bi pa rad videl, da se vlada malo "kolobari".

Thomas:
Seveda bo zdej pršu en lev s finto, da "desnica je imela svojo priložnost, pa jo je z Bajukovo vlado zapravila za zmeraj".
To lih ne bom reku, bom pa, da so naši desničarji hujš' ko mali otroc'. Deca se prej zmenijo.

Thomas ::

> so naši desničarji hujš' ko mali otroc'.

Sej ... "niso primerni". Tako kot v komunizmu niso bili, "tudi zdej niso".

To je en tak refleks, podedovan iz komunizma.

Družbenopolitično neprimerni so! :D

Sej ne da bi se vse strinjal z njimi - pri "oplojevanju samskih žensk" naprimer, sem bil na nasprotni strani - ampak nima pa noben osnove, da jih smatra za drugorazredne. S Turkom se je to lepo videlo.

Pa je bil Turk glede termoelektrarne njihov nasprotnik, pa so ga vseeno postavili, ko je povedal kako se dela "na Elektro", pa kako bi on.

Potem ko je bila spet leva vlada, je moral takoj in nujno odit. Sam Drnovšek je rekel, da je bil Turk - zelo nujen primer za zamenjat.

Zdej mu pa (Turku in s tem desničarjem) da Vrhovno sodišče in Računsko razsodišče prav!

Tistega Goloba, ki je spodnesel Turka, se je pa LDS sama morala znebit.

Ampak a veste kaj je problem?

Nobeden si ni zapomnil teh milijardnih zadev. Noben se ne spomni ne Korošca in ne Goloba in sploh ne Drnovškove izjave ob tem.

Kako pa jest to vem? Memorim vse TV dnevnike, ki jih gledam. That's all.

:D

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Mercier ::

Thomas:
Družbenopolitično neprimerni so!
Niso. Le med sabo nekompatibilni. Drugače bi imeli že kakšno vlado več. Priložnost je bila.
Thomas:
To je en tak refleks, podedovan iz komunizma.
Tolk star pa spet nisem. :\

Politiki so zame - le politiki. Tole ti zamerim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mercier ()

Thomas ::

> Tolk star pa spet nisem.

> Politiki so zame - le politiki. Tole ti zamerim.

Nekateri memi so preživeli komunizem. In se prenašajo naprej.

Sej jest tudi nisem povsem imun nanje.

Pa tudi še na kakšne starejše ne. Noben ni. Pomisli samo na vraževerja tipa "črna mačka" ipd. Ali pa na horoskop. Ni več dvornih astrologov, pa vseeno večina misli, da "v nebesnem znamenju le nekaj je". Celo tisti rojeni v znamenju Škorpijona, pa čeprav sonce ne vzhaja nikoli več v tem znamenju.

Nimaš kaj zamert! ;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Mercier ::

Nekateri memi so preživeli komunizem. In se prenašajo naprej.

Sej jest tudi nisem povsem imun nanje.
8-O

Če je pa tako, pa _res_ nima smisla zamer gonit. :D

||_^_|| ::

Tiste kadrovske menjave so ble itak smeh/žalost.

Thomas ::

Tiste kadrovske zamenjave so bile dokaj normalna reč, če se v demokraciji zamenja vlada.

Tako takrat, kadar je zamenjave delal Bajuk, kot ko jih je (spet) delal Drnovšek.

To je povsem normalno.

Hočem reči da je primer Turka zanimiv.

Turk je bil nasprotnik "Bajuka" ko se je šlo za Šoštanj. Takrat je bil zaveznik "Drnovška".

Tega mu "Bajuk" niti ni zameril, saj ga je postavil namesto Korošca. Zaradi tega "izdajstva" pa je bil Turk takoj po "restavraciji" leve oblasti spet zamenjan s Korošcem.

Zdej pa pravosodje pravi, da je Turk delal dobro. S čemer se je "Bajuk" tudi hvalil. Namreč da je Turk zaslužil milijarde za proračun.

To je argument proti a priorni oblasti levice v Sloveniji. Ki da je edina sposobna.





:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Mercier ::

Ej, a se že kaj ve? Je že kaj prešteto?

Malo sem v gužvi, pa ne spremljam.

Thomas ::

45 JD

30 BB

cca.

JZP 9 ... FA 8

Zanimivo se mi zdi, da nasprotniki NATA niso Drevenšku in Jelinčiču skupaj dali niti 10% glasov.

A jih ni niti toliko?


Po moje niso prišli na volitve. Bomo videli kdo - levica ali desnica bo pobral lokalne volitve. Tisti ki jih ne bo, bo zmagal v naslednjem krogu.

:)





Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

V naslednjem krogu pa se moram res udeležiti volitev. Tudi če BB ne zmaga, bom vsaj imel lažjo vest, vedeč, da sem njo volil. :)

Thomas ::

No, kaj sem reku. Nisi bil na volitvah, "tvoj župan" je potegnil takratko, tvoja kandidatka pa utegne postat predsednica, Iceman.

Ogromno mora bit takih - logično.

;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

Hehe. Za župana me niti ne skrbi. Drugače pa ja, kot zgleda je bilo 33% takih. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

Double_J ::

Bučar je dobil samo 3%...zgleda mal star al kako?:D

Sicer pa bo itak Drnovšek predsednik...
Samo bi blo zanimivo v naslednjem mandatu Kučan VS Drnovšek.

Bi bil vsaj en zanimiv boj ne pa tale rutina.
Ker kandidatura s podporo SDS in N.SI pomeni že v naprej poraz...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

undefined ::

IRC klepet s predsedniškimi kandidati.

klepet.24ur.com:6667
#klepet.24ur.com

:)

Thomas ::

Hja ... ne nujno. Watch it!

Bi pa po mojem Kučan zlahka porazil Drnovška, če bi do tega boja kdaj prišlo. Večina "Drnovšku lojalnih volilcev" so bolj "Kučanu lojalni volilci."

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

IceIceBaby ::

V drugem krogu bo vsekakor tesno in nebo to neka rutina. Šlo bo za procente. Odvisno je seveda veliko od naslednjih soočenj pa kampanije.

Thomas. Tvoje napovedi, da se bo BB nekaj nepričakovanega zgodilo se niso uresničile. Misliš da drnovšek upa kaj takšnega nardit v teh 3 tednih ?

Thomas ::

Moja napoved je bila itak za po prvem krogu.

Kakšna "bombica" bo padla, zagotovo. Samo je vprašanje, kako učinkovita bo (še).

Če izvzamem bluze Buta, kako bo imel še 5 županov po parih vaseh, je jasna zmaga LDSa v vseh večjih krajih. Recimo v Kranju 2/3. Drnovšek pa niti 1/2!

Vsekakor gre za neko "prestrukturiranje" glasov.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Mercier ::

Mozirje je dobil bivši lokalni župnik (sedaj srečni očka) kar me vsaj malo presenetilo, ker mu predvolilna pridiga, milo rečeno, ni bila naklonjena. Kul. Tip je svoje čase gradil okli cerkve (najbrž tudi notri) bistveno več, kot maševal, kar ga je naredilo najsposobnejšega kandidata.

Velenje je, po pričakovanjih, vnovič dobil Meho (združena lista).


Podrobnosti (svetnike) še ne vem.

Tomi ::

Saša: ja, tega tipa pa poznam. Ker sem bil enkrat tam nad Mozirjem, in je res lepo uredil okolico, cerkev in še kraj je pridobil. Ljudje še nekako spoštujejo to, kar nekdo dela.
metrodusa.blogspot.com

Alexius Heristalski ::

Komi čakam dan, ko bo Slovenija postala demokratična država ne le na papirju. Če bo Brezigarjeva izvoljena za predsednico države, bo to vsekakor korak v tej smeri.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Mercier ::

Tomi:
Ljudje še nekako spoštujejo to, kar nekdo dela.
Ja, presenetljivo res. Drugače je pomembno pri nas le to, da je voljeni desne provenience. Očitno je Mozirje je že demokratično. Ne le na papirju. :D

Ziga Dolhar ::

Alexius: kaj pa, če bo izvoljen Drnovšek?

Pravzaprav, če bi želeli biti RES prepoznavni v svetu, potem bi morali voliti Jelinčiča.

Pa ga povečini nismo.

iration ::

mislim, da želimo biti prepoznavni kot demokratična država kot pa kaka despotska tiranija ala irak pa libija.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Sims ::

Če bo Drnovšek gor, bomo onim čez lužo(Amerika) lezli v "rit". Če se pa s čim ne bomo strinjali, nas pa bodo dali na črno listo...

DavidJ ::

Nekdo je 1x pripomnil, da ce je Drnovsek dovolj zdrav za vodenje vlade, naj tam ostane - tam rabmo starega macka. Ce ni, naj ne kandidira za predsednika. ==> Amen!

Drnovsku zamerim, da je (uradno) samski.

Element vsake druzbe, drzave je druzina. Ce predsednik, ki ima predstavnisko oblast, ne izpopolnjuje tega, kaj je sploh zagotovilo, da bodo ostali drzavljani delali drugace?

Staromodnost gor/dol.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DavidJ ()

Gandalfar ::

po drugi strani imamo pa deloholika brez druzine, ki se lahko 100% posveti sluzbi :>

Luka Percic ::

Ter naredi 100% Škode!

Alexius Heristalski ::

Ne, Drnovšek ne more bit predsednik, ni prav, da bi bil predsednik. Absurdno, da en tak "otrok revolucije" lahk zleze na vsak položaj v državi. Ljudje so neumni ali pa zapriseženi levaki, če ga bodo volili.
Enoumje se mora končat.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

MadMicka ::

Enoumje se mora končati. Zaradi njega je Slovenija tam, kjer je. Ni napredka in ni razvoja, dokler bo v Sloveniji prevladovalo enoumje.

Če drugače ne, je potrebno enoumje končati s silo.

In potem, ko bomo s skupnimi močmi premagali enoumje, bomo dobili....hm... enoumje!? :D

||_^_|| ::

Brezigarca korak k demokratičnosti? Zakaj že? Kaj pa dons ni demokratičnega pri nas?

Mici: Zaradi enoumja je Slovenija tam kot je. Ni napredka itd.
Ok stric zdej pa ti meni povej kje je Slovenija?

IceIceBaby ::

Korah proti demokraciji zato ker praktično en sam človek obvladuje slovensko politiko že 10 let. Men se to ne zdi glih demokracija. Pa sej demokracija je itak ena velika utvara ker raja itak nima pojma kaj voli.

Jaz nevem kaj vidte na Drnovšku. Mi zna kdo povedat kaj dobrega je naredu za slovenijo v zadnjih par letih ?
Jaz vem za kar precej slabih stvari, dobre pa nobene.

iration ::

bolj kot to, da so ti ljudje na oblasti več kot 10 let me moti to, da so taisti tipi bili na oblasti v real-socializmu. npr, Vaclava Havla so povsod vabili, v VB, Nemčijo, Francijo, ... bivše komuniste pa nikamor ne vabijo.

Drugač pa mislim, da bi moral Drnovšek moral ostati predsednik vlade do naslednjih (predčasnih?) parlamentarnih volitev. Ne vem zakaj se mi zdi, da bi utegnili kakšni roparji narediti še več škode...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

madmitch ::

kst: katere slabe stvari pa poznaš in kdo je tako prekleto dobro delal za slovenijo ves ta čas. Peterle, ki nas je podaril italianom, kadrovik WB, ki nam je prišel solit pamet, morda Rode ali pa celo JJ, ki ne zna iz sebe spraviti niti ene konstruktivne. Kako to, da ima pri vseh teh veleumih slovenstva in pobožne milosti, žezlo še vedno v rokah trda klika komunajnerjev. Očitno slovenci menimo, da je to še vedno najmanjše zlo.

infectiphibian: a če bi bila BB predsednica, bi bilo pa to tako zelo dobro, pošteno in demokratično, kar tako, samo zato, ker predsednik ne bi bil Drnovšek. Ja potem bi bil pa to sigurno vrh demokracije, to bi nam sigurno koristilo. Posvoje sicer res, kot je že nekdo omenil, Drnovšek je za Slovenijo neprimerno več vreden na mestu Predsednika vlade. Morda je v tem skrivnost tvojega agitiranja z BB, zvito.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: madmitch ()

Pepo ::

Jezus, fantje, kaksne pa nakladate? Sej ne maram Drnovska, ampak po vseh teh vasih cencah ga bom se vzjubil! Bog vam pomagaj, odkod vam to, da je Barbi demokraticna gospa? A ste od vceraj? Kot tozilka je v kos metala vse, kar bi lahko skodilo njenemu Janez (Jansi), lazila je po vseh strankarskih zborovanjih in bila socialdemokratska ministrica, ki ga je tupila skupaj z Jambrekom po beneski komisiji in blamirala Slovenijo okrog volilnega sistema (jasno, Janezov projekt), zdaj je pa naenkrat vzor demokracije? Pa odkod vam to, da so desnicarji kar vnaprej demokrati? Majo kaksen demokraticen cip vgrajen ali kaj?? En cas so nekaj takega trdili namrec Demosovci, ljudstvo (trapasto) pa je kmalu mislilo cisto drugace, in so tudi oni nehali. Enoumje? Dajte no, ce so liberalci nategnili 40 % ljudi, da jih volijo, to se ni enumje. Jaz jih ne volim in sem zelen od jeze, ko vidim, kako so se koncale volitve, samo o enoumju pa mi ne govorit.

Malo se skulirajte, preberite kako knjigo, malo poglejte Bushija v ZDA in se zamislite o tem, kaj je enoumje. Je ze bolje, da malo sraufate compe, kot takale modrovanja.

.

:O 8-O

IceIceBaby ::

Pepo maš po eni strani prav. Jaz niti ne trdim da bi BB prinesla demokracijo ker v demokracijo ne verjamem. To je trgovina in zmaga tisti ki prida največ glasov.
Pa ne proda večine vedno najboljši ali tisti ki je najbolj sposoben "prodajalec". Očitno so slovenci tak zajeban in naiven narod ki nemara sprememb.

madmitch: vprašal sem te po stvareh ki jih je drnovšek naredil za slovenijo. Kaj je tako dobrega uspel nardit.
Nihče drug še ni imel niti prilike da bi pokazal kaj lahko naredi in v čem je boljši. Pa ne zdej tiste par mesecev od Bajuka naprej metat ker je to očitno premalo časa za kar koli (čeprav mislim da niti ni tako slabo delal). Dejansko ma drnovšek že od začetka Slovenije oblast in nam se to zdi nekaj normalnega. Zato je tudi dobil toliko glasov, ker je izkušen. Kako je pa te izkušnje dobil in kaj je že naredil za nas pa očitno noben ne ve.
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj šarada okoli Gasparija? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
646082 (4200) Avby
»

Sedaj gre zares - predsedniški dvoboj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
644614 (3643) Alexius Heristalski
»

Sklepno soočenje predsedniških kandidatov (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
865087 (4041) Thomas
»

Novi predsednik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1869958 (7947) Thomas
»

Koga boste volili na predsedniških volitvah???

Oddelek: Loža
321855 (1390) Santa

Več podobnih tem