» »

Nov kadilski zakon !!!!

Nov kadilski zakon !!!!

««
39 / 39
»
»»

Barakuda1 ::

No, sej bo kmalu konec poletja, pol se bomo pa mi tebi smejali, ko se boš pri -5 tresel s čikom pred vhodom ...


Načinov in krajev (legalnih) kjer vam bom z užitkom pihal dim naravnost v faco, je mali miljon. Zmrzovanje pred vhodom, je le eden od teh (najslabša možna varianta, a tud te ne bom izpustil iz rok, če bo ravno tako naneslo).

Povedano drugače.
Ne čutim več nobene, ampak res nobene, ovire (ne moralne, ne etične, ne kakršne koli druge) da van ne bi puhal cigaretnega dima v obraz, kjer je to le možno.

Pa ne zdaj prit vem s tem, kako sem nekultiviran, pa z bontonom in podobnimi jajci.
Vse to in še več, ste zavrgli in odvrgli globoko na dno smetišča vaše namišljene večvrednosti.
Nekadilci ste tisti, ki vodite "križarsko vojno" in razglašate kadilce za majnvredne, smrdljive in sploh za izmečke družbe.

O.k. ni problem. Sprejmem vaš izziv (od uveljavitve zakona dalje, ne delam več nobenih razlik med nekadilci, neglede na to,. ali gre za ženske, starce, uvidvene ali neuvidvne nekadilce. Zame ste postali vsi isti, tako kot smo za nekadice vsi kadilci isti.). A vam že na tem mestu povem. Puhal vam bom dim v faco, kjer bo le (legalno) možno. Če pa se bo kdo usajal, lahk pa še (pravtako nekultivirano, a z enakim užitkom) kakšno okol kepe faše.

O.k.

Primoz78 ::

Eh dvomim, da bo kdo zmrzoval...vecina lastnikov lokalov, ki premorejo letni vrt (pokrit) bodo nabavili grelce (gobe ali kako se jim ze rece...oz. plinski grelci)...tko da brez skrbi tudi za kadilce bo poskrbljeno...;)

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

c00L3r ::

Barakuda1 sam sem kadilec in to kaj ti govoriš je totalno primitivno. Puhanje dima drugim v obraz WTF??? Ni važno če boš to delal kadilcem ali nekadilcem, si boš s tem prislužil probleme (takšne in drugačne).

Barakuda1 ::

Barakuda1 sam sem kadilec in to kaj ti govoriš je totalno primitivno.


To, da imajo mene nekadilci za primitivca, družben izmeček, smrdljivca, potencialnega morilca itd, je tud skrajno primitivno. A to kaj vpliva na njihovo retoriko in ravnanje.
Očitno ne.

Glede na trenutno stanje stvari (in moči) pa očitno nekadilci ne izbirajo sredstev in so v hudi ofenzivi.
Nekadilci bi mi celo pljuvali v faco. Ni problem, ti kr daj, jez bom dim puhal še naprej.
Ti pa svetujem, da pričneš pred pljuvanjem trenirat tek (sprint vsaj na 400 m, ker drgač, sej veš :| )

Če torej kadilci nimajo nobenih zavor več, zakaj bi jih potem moral imeti jaz:| .

Barakuda1 ::

ampak ne čist tako brezskrbno in brezčutno kot ste nam to počeli vsa ta leta


Napaka, in to velika napaka.

Do sedaj sem se trudil bit uvideven, od uveljavitve zakona nič več.
Do sedaj sem iskal mirne rešitve, a ste mi vi (nekadilski aktivisti) pokazali in dokazali, da šteje le brezkompromisna nestrpnost in agresiven pristop k problemu.
Tudi prav.
Hotli ste (in šli ste) zgrda nad kadilce, zato ne vidim več nobenega razloga, da ne vrnem z enako mero.

Gr0unD Zer0 ::

tudi če jih ima, njegovi otroci ga menda ne bi linčali ob prvi priloznosti samo zaradi čika(kar za določen folk na forumu ne morem rečt)

'FireSTORM' ::

Se pa res niti malo ne potrudite razumet človeka, saj ima prav Barakuda1, ker nanj gledate kot na izmeček in ne kot na človeka z osebnostjo.
Saj pa človek ne boš šel do vsakega, potegnil čika, se še malo nagnil proti njemu in mu puhnil. Saj gre na dosti lepše načine kot je tak ko gre človek mimo tebe in pihneš na njegovo pot da se "sprehodi skozi dim".

Dajte prosim vas lepo malo si svoje poste preberite, ker nas res imate kot za nek zadenj drek na svetu. :\
Tu se kaže idiotizem družbe ki označi človeka ki ima čik v roki kot najslabše bitje na svetu, čeprav mnogi izmed teh počnejo še mnogo bolje "grde" stvari kot mi kadilci.

Barakuda1, če boš pa meni pihnil v faco pa še si jaz pripalim in ti nazaj pihnem >:D
Those penguins.... They sure aint normal....

WarpedGone ::

Vsem, ki vidite rdeče in ostalim:

Dobro da je le forum, drugače bi sedaj že šteli trupla. Predno se kdo pritoži: Zahteva se argumentirana debata. Tole zgoraj je bila navadna gnojnica.
Zbogom in hvala za vse ribe

perci ::

Nekadilci bi mi celo pljuvali v faco. Ni problem, ti kr daj, jez bom dim puhal še naprej. Ti pa svetujem, da pričneš pred pljuvanjem trenirat tek (sprint vsaj na 400 m, ker drgač, sej veš )

Očitno imaš težave z branjem. Ali pa znaš brati, pa bi samo rad podtikal stvari, ki jih nisem izrekel. Glede na to, da si pihanje dima v faco okarakteriziral kot legalno, me zanima, če isto meniš za pljuvanje v faco. Resno.

Je pa res, da ne pričakujem pametnega odgovora saj tvoji posti v tejle temi dobro kažejo na to, da so bile tiste prej napisana zagotovila o tem, kako si strpen kadilec, bullshit.

Zokzel ::

" prej ste to počeli v prepričanju da nam pomagate in da nam je všeč

NE NI NAM BILO"

To je argument ??? Zakwa nek bi biu jest prepričan da s kajenjem nekomu neki pomagam ?? Kokrkol, jest bom svojo škatlo še zmir smodu tri dni, kje pa kako bom to počel pa po zakonu. O prepričanju o pomoči ?? in všečnosti tega početja pa naj ARGUMENTIRANO sodijo neradioaktivni ostali. Konc. Fertik. Fajn se mejte. Grem na pir.. al dva..

Barakuda1 ::

Je pa res, da ne pričakujem pametnega odgovora saj tvoji posti v tejle temi dobro kažejo na to, da so bile tiste prej napisana zagotovila o tem, kako si strpen kadilec, bullshit.


A ti pa sebe šteješ za strpnega nekadilca?? Bullshit.

perci ::

Sem nestrpen do tistih, ki mi pljuvajo v faco ali pihajo (ali mi nameravajo pihati) dim v faco. Nestrpen bom tudi do tistih, ki bodo v moji prisotnosti kadili v zaprtih javnh prostorih. Nestrpen v smislu, da bom poklical inspekcijo v primeru krsitev. To pravico imam. Zakon mi jo daje.

#000000 ::

Ma jest mislm da se ne bo kej veliko klical inšpekcijo, ker mism da moraš tam dat mal podatkov kdo si ipd. nekemu gostincu ki ima ponavadi dosti denarja (večina je takih) ni problem dobit podatkov kdo ga je prijavil, še celo mislm da je inšpektor dolžan dat podatke o prijavitelju (ne me za jezik vlečt če ne) uglavnem po pridobitvi podatkov, se zgodi preverjeni scenarij, dobi batine + plačat more kazen ki jo je dobil lastnik + izvajalcem kake kamate, ker taki obiski niso zastonj. :D Me prov zanima kolk bo teh prijav, ker da bi upoštevali anonimne prijave, no mogoče jih bodo sprejeli zgodilo pa se ne bo nič.

LP

Barakuda1 ::

To pravico imam. Zakon mi jo daje.


ja, ja. Ti kr mej svojo pravico v zaprtih prostorih.
Tam te bom pr mir pusto. Še gledat te ne bom hodo (za razliko od nekterih primatov, ki jih vsake tolk grem pogledat :D )
Ampak zunaj teh zaprtih prostorov (ki ste si jih sedaj prilastili samo zase), ti bom pa s takim užitkom puhal dim v faco ...uuuff.

ps.
Prvo dozo zadovoljstva prejel pred pol urce na vrtu enga kafiča (kraj iz objektivnih razlogov zamolčan).

Tipček polizanček (kako se jim že po tanovmu reče...aaaa, metro-debilček in njegova, no sej ne vem kva mu je, sedita men nasprot. In tema pogovora?
Neuš verjel. Metro-rahitik se glasno zgraža nad kadilci in modruje, da bi jim blo potrebno prepovedat kadit povsod, kjer se lahko potencialno ogroža nekadilce.
Ufff, me je podkuro. Si pržgem cigareto in s takim užitkom spustim domni oblaček v obliki obročka naravnost prot njegovi, no kva jaz vem kva mu je in zravn pomežniknem.
Wauuu, dečva se namuzne, dimni obroček zaplava nad njeno glavco :)) (je zgledala ko angelček:) ) un metro-debilček pa še kr naklada, pa naklada.
No pol se pa presedem tko, da mu lohk dost od blizu puhnem (tokrat brez oblikovanega obročka) orng dozo u faco.
Tip me debelo pogleda, jez pa še eno dozo. Tip še še zmer samo debilno gleda, jez pa še eno dozo. Tip še bolj debilno gleda, una njegova pa v smeh.

Ejjj, verjeli al pa ne. Ta metro-rahitik je farbal ko pokvarjen semafor, jezno plačal svoj zapitek (Zalo in Odo)in reko oni njegovi, "ajd, greva" ...pogledal mene in od dalč nekaj zasikal (sigurno kaj zlo strpnega:D ) pol pa še bolj na hitr spizdo za vogal.
Zadnja stvarca, ki sm jo še videl, je bla una njegova in njen nasmeh.

Očitno je njo dim dost majn moto, ko tistga njenga metro-rahitika.

Moram rečt, da že dolgo nisem tako užival v nobeni cigareti, pa vi verjeli al pa ne.

Kajenje bo postalo zaradi takšnih in podobnih doživetij, dodaten posebne vrste užitek.>:D

Meamoto ::

Meamoto kaj ti daje misliti, da to, da ti ne uveljavljas svojih pravic do cistega zraka in okolja pomeni, da je to dovoljenje zate, da jih kratis ostalim. Pritisni na obcino, odgovorne, gnjavi po telefonu pisarno zupana dnevno...

Pa misliš da govorim iz principa ali iz izkušenj?

W1: ne žali

Zgodovina sprememb…

Jehovec ::

@Barakuda1

A da bi se na koga svoje velikosti spravil to pa ne?

Potem sedaj vrjetno nebi pisal po Slo-tech to pa je tudi res ja.

Še moje mnenje o zakonu? Jaz bi bil še strožji.

WarpedGone ::

Tkole, ker so vse glave očitno prevroče, gre tema za nekaj časa na hladno.
Dost je blo.
Zbogom in hvala za vse ribe

Marc` ::

Barakuda1, umrl bi od smeha, če bi ta tip bil še večji wannabe fighter-mačo od tebe in bi te razbil. :D

BigWhale ::

> smrdljivca

No, jaz imam za smrdljivca tudi tistega, ki hodi naokrog v pet tednov starih oblacilih in se ga zavoha na priblizno tako razdaljo kot kadilca.

Oba mi smrdita. Neupraviceno?
««
39 / 39
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tobačni zakon in biljardnica na Parmovi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
666505 (4909) Beli_Zajcek
»

Zakon o kajenju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1219751 (7349) CWIZO
»

Prostori za nekadilce v gostinskih lokalih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1167183 (6025) #000000
»

Prepoved kajenja v SLO ?? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21513032 (10130) BigWhale
»

Pasivno kajenje ali pasiven Cukjati (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
946999 (5580) poweroff

Več podobnih tem