Forum » Igre » [rabm help] pr need for speed underground 2
[rabm help] pr need for speed underground 2
BitchezRullz ::
No, stvar je taka:
Sm na 70% pa mi je zmankal dirk. Tazadno derko je moj brt udspilu pa je reku d je napisal neki o quick raceu al o outrunu, neki od tega...
Pol je pa se reku d sma ubrnala, sam to ni mogoce, ker sva sele na 70% pa ce grem quick race mam tm se zklenene dirke...
pa d mi nebo kdo reku d sm zastarel: mam doma tud moust wanted pa carbon sam prvic: ful zasedeta, pol pt moust wantedu so bedne proge pa tista starinska grafika d svetla kao wild west mi gre na k****, carbon pa sploh nima drag-a tko d to pa total suxxx asss
uglavn plz help z nfsu2
Sm na 70% pa mi je zmankal dirk. Tazadno derko je moj brt udspilu pa je reku d je napisal neki o quick raceu al o outrunu, neki od tega...
Pol je pa se reku d sma ubrnala, sam to ni mogoce, ker sva sele na 70% pa ce grem quick race mam tm se zklenene dirke...
pa d mi nebo kdo reku d sm zastarel: mam doma tud moust wanted pa carbon sam prvic: ful zasedeta, pol pt moust wantedu so bedne proge pa tista starinska grafika d svetla kao wild west mi gre na k****, carbon pa sploh nima drag-a tko d to pa total suxxx asss
uglavn plz help z nfsu2
Gr0unD Zer0 ::
mogoče nisi vseh skritih eventov odvozil.
jaz sem tudi obrnil špil z 72%
pa iz garaže se tudi da neopravljene dirke izbirat
jaz sem tudi obrnil špil z 72%
pa iz garaže se tudi da neopravljene dirke izbirat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12462 (10036) | Sandi1987 |
» | Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 53527 (17542) | Sandi1987 |
» | Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 29119 (16495) | Sandi1987 |
» | Need For Speed Undercover (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 19305 (10218) | mace |
» | Soliden sistem, a štekanje prisotno neglede na nastavljeno grafiko, Kaj bi lahko biloOddelek: Pomoč in nasveti | 812 (723) | AngelOfDeath |