» »

Need For Speed Undercover

Need For Speed Undercover

«
1
2 3 4

Meizu ::

Odpiram temo o nanovo najavljenjem NFSju. Undercover? Kaj za eno ime je sploh to? A EA res ne ve več kaj bi?

No, kr je EA s ProStreet zafural v polno, je kao uvedel nekaj inovacij. Najbolj "odmevna" (ja itak), je ta, da so cikel razvijanja podaljšali iz 12mesecev na 24 mesecev. To naj bi kao dalo razvijalcem malce zraka za zadihat. Sam če bojo špil razvijali isti razvijalci, se zna zgodit, da bo igra spet en chicknshit kot je bla sedajšnja. In verjetno tudi bo. S ProStreet sm še vedno mel neki upanja, da se EA lahko potrudi in nardi dobr NFS špil (range NFS Porsche Unleashed ipd.), sam ko sm NFSPS dejansko sprobal, sm ugotovu, da je spet isti kurac kot Carbon. Še slabše. Carbon še zdej kdaj užgem. NFSPSja pa niti povoham ne več. No, anyway, debata naj teče o novem NFS Undercover. Več informacij pa niti niso dali.

Aja, še to ja - Špil nj bi bil kao "pure racing". Nič tuninga ipd. Fora ala renoviran NFS2, NFS3, al pa NFS:vroči pršut 2...

Eko, izvorna novica, citiram:
EA's John Riccitiello says that the company was torturing its Vancouver team with a rigorous 12 month development cycle, but that has now been changed for the better.

At the William Blair & Company's 28th Annual Growth Stock Conference, he indicated that he was pretty disappointed with Need for Speed last year.

"I thought it was an okay game, in terms of gameplay. It's not good. But who wanted Pro Street? It was a sort of made up, put numbers on the side of your car and pretend to drive your Ferrari where? Or your Porsche where?"

This year, the company will be releasing Need For Speed: Undercover - a game with a very strong mission structure that Riccitiello compared to The Transporter.

"For those of you who ever saw movies like The Transporter - it's sort of a cult classic among people with a B-movie mentality, which fits me perfectly.

"I liked it. I apologize. For those of you with no taste, and you liked it too, we can go have a Schlitz after this."

He said that the new title is a much richer proposition with a huge, embedded storyline behind it. Thanks to the strong narrative hook, he feels really good about the title.

Riccitiello noted that the Vancouver Need For Speed team had been working for eight consecutive years on a 12 month development cycle.

"Last summer we added head count and split the team in two, so now there are two teams on a 24 month cycle. And this is sort of their first 16 and-a-half month game...Because we didn't do it far enough ago to give us a full two year dev cycle."

Next year's game will be a full two year development cycle, he said.

"We were torturing a very talented group of people up in Vancouver, which makes it harder to be as innovative every year. So, I think we are going to get better from here.

"I'm confident that Undercover is a much better game than Pro Street, and I expect that from this point forward they will do a lot better."


Kaj si jst mislim? Spet en nateg, nateg, ki me je izučil, da NFS serij ne bom več povohal kej dosti :))

destroyer2k ::

Če se prav spominjam pro stret so delal okoli 3 leta, tako da tole mi ni jasno kako mislijo razvojni ciklus 12 mesecev je bilo.

Tilen ::

Daj prilimaj kakšne screenshote. Hvala. :8)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Meizu ::

Am, screenov še ni. Kar je, je samo uradno potrdilo EA, da se bo novi NFS imenoval dejansko tako, in da se bo kao zgledoval po starejših NFSjih.

destroyer - ja tudi jst nimam pojma kaj so s tem mislili.

destroyer2k ::

Zdejle ko sem nekaj časa študiral, pa sem se menda prišo gor kaj s tem mislijo. Po mojem mnenju je tole, če dela isti devolper še naslednji del nfs so imeli 12 mesecev časa za nov del. No to je zgolj predpostavljenje, ampak najbol logično se mi zdi da je bilo tako.

Meizu ::

Bi se strinjal. No, s časom se bo pa itak vse pokazalo. Kar zdaj razmišljam, je dejstvo, od kje so vzeli naslov serije Undercover? Imam prou občutek, kot da boš vozu batmobila in pod krinko slikal nage babe :P Hehe... :D

destroyer2k ::

Kaj veš lahko pa da boš street racer delno v igri ostalo pa boš kotroliral svoje prostitutke da se prodajajo=)

iLichu ::

djte bit resni,tale NFS bo najboljsi od vseh,zakaj,zato ker bo imel zgodbo :D haha kr neki,sploh njim ne verjamem več"podaljsal smo cikel ,da bo boljsa igra" ddddd

opeter ::

Čas bi bil, da bi resno dobili en NFS, ki bi imel podobni igrarski občutek, kot ga nam je EA skupaj z Road & Tracks serviral leta 1995. Ker po tistem razen leta 2000 izdanega NFS: Porsche Uleashed, ostali deli še omembe vredni niso.

Tuninga, pa predelavo avta ipd. bedarij jaz ne rabim. Ajde, možnost, da lahko spremeniš barvo avta, ampak to naj bi bilo vse.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mtosev ::

NFS 4 RULZ!1 Pa tudi Most wanted je vreden svojega denarja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Utk ::

NFS 1, 3, Porsche in morda še ena od teh street-racov. Vse drugo ni blo vredno imena NFS.
Jaz ne rabim nobene zgodbe, 79 različnih felg in ne vem česa...najslabša je bla pa fora z nočjo. Sploh niso bli resni s tem.

strictom ::

Te igre stila "Vozi vse proge dokler ne dobiš novega in bolšega avtija... potem še malo vozi" so out. Končale so se z NFS3 in Colin McRae Rally 4(pač un pred DiRTom).

Razen če je igra čista simulacija prave vožnje kot je to LFS, WTCC in še kere.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

ivanuscha ::

EA pravi da se vrača z Undercoverjem k koreninam. Toda kmalu so dodali da so korenine za njih NFS-ji od Undergrounda naprej. Niti sami ne vejo kaj govorijo, idioti.

LeXani ::

Pa veste kašne so želje fenov ?
Underground 3 z policaji iz most wanted, canyon duels iz carbona, zboljšano fiziko iz pro streeta z globoko in dobro zgodbo ter z odprtim okoljem.
Čas prve prijave 04.11.2005

Daliborg ::

ah bejzteganolomt.....NFS II/SE , ta se je pregarbal na veliko vse kar je kasneje prislo je bil smesn engine. Za NFS pa itq kapo dol. Upam da izboljsajo fiziko in handling.

Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

bluefish ::

EA v želji po hitrem zaslužku vse manj misli na kakovost končnega izdelka. Ob vsaki napovedi nove naslednice serije se hvalijo s presežniki in napovedujejo najboljšo izkušnjo doslej. Resnica pa je seveda nasprotna.

Sam sicer nisem igral serije pred prihodom Porsche Unleashed, vendar pa sem mnenja, da je bila to verjetno zadnja kolikor toliko spodobna predstavnica. Od tu naprej je šla kvaliteta le še navzdol.

DOOM_er ::

zadnji dober nfs je bil porsche potem pa še samo most wanted, ki je bil res zakon saj meni osebno
Robots will steal your job. But that's OK

Meizu ::

Meni je bil tudi Most Wanted ok... Sam kar se pa tiče Undergrnd serij, Carbona, PS - Totaln crap. Ni ga čez porsche unleashed... :)

tx-z ::

Men so bli vsi needforspeedi dobri do 5ke...pol una hot pursuit 2 je bla tut še kr(nekje podobna 3jki)....Pol pa sploh več ne sledim..Underground 1, pol dvojka isto k enka sam da si se lah še po mestu furu..pol most wanted..pol spet neki pol uno hehe:)) Mogl bi zdej se mau ustaut pa res neki spet dobrga narest....Magar za vse okuse...Da ni spet sam uno rihtanje avtov:P
tx-z

Person ::

Meni je bil tudi Most Wanted ok... Sam kar se pa tiče Undergrnd serij, Carbona, PS - Totaln crap. Ni ga čez porsche unleashed... :)

Se podpišem :)
Let's make something useful!

LeXani ::

Debut teaser
Zgleda da bo "hitri in drzni" style 8-)
Čas prve prijave 04.11.2005

Berserker ::

Ma ea štanca nfs kot fife.

Meizu ::

Zgleda da spet nebo nič. Tudi NFSPS je mel eno ful odštekano reklamo, sm si mislu, waw to bo neki... Pol pa nč. Hitro nej demo verzijo izdajo pa bomo vidli :)

bluefish ::

jah, vi ti trailerji so kinematični vložki ali pa posebej narejeni video izseki iz katerih človek resnično ne more dobiti občutka o igri.

laught ::

kr neke,sn jih nehau že igrat pr most wanted!za undercover pa se že itak naprej ve, da bo crap.

rallyboy ::

http://www.undercover.cz/
prva predstavitev o tem nfs Undercover

iLichu ::

a se gremo stavt za 5 €,da bo tale NFS en drek navadn ^^

laught ::

itak da bo drek.še slabši ko prostreet...

rallyboy ::

itak kr se je ži pr ps-ju ea zasrau tako da dolgo ne bo delal pametnih nfs-jev

Meizu ::

NFS serija je že dolgo tega spustila svojo dušo. Edini še res kul NFS mi je bil Most Wanted, vse ostalo je šrot.

rallyboy ::

upam da saj ne bodo zasrali nasledno leto nfs 13 ke tale nfs ke bo kmalu izšel bo za nikamor

rallyboy ::

upam da saj ne bodo zasrali nasledno leto nfs 13 ker tale nfs ki bo kmalu izšel bo za nikamor

bluefish ::

NFS 13, kot si stvar poimenoval, pa verjetno tudi ne kani biti kaj boljši.

laught ::

EA res neve več kaj bi,nfs serijo so že tak zavozli čisto...

Volta ::

zadnji dober nfs je bil porsche potem pa še samo most wanted, ki je bil res zakon saj meni osebno.


Se kr strinjam. Fizika je bla v Porche-ju vsaj zame fenomenalna. Imel sem res občutek da vozim en hud avto. Tudi Most Wanted ni bil slab + če gledam katere avte si imel na voljo, je bil super. Najlažje se je dal za moje pojme vozit NFS Underground 2, pa tudi 1, kjer si zvozil nenormalne ovinke z blaznimi hitrostmi. Nekaterim je to ugajalo, drugim spet ne. Undeground 2 je bil napredek kar se tiče free ride po mestu itd...To mi je blo kr všeč + to, da si si sam izbiral katere stvari boš najprej zvozil. Tudi tuning je v U2 precej dober.

NFS Carbon - tako tako. Niti ni dosti različen od MW. Čeprav me malo moti, da je vse v mestu + temnejše barve mi niso všeč. Pri Most Wanted si se le vozil v bolj prijaznem okolju. Vsekakor je MW za moje pojme boljši od Carbona kakorkoli gledaš, ima pa Carbon nekaj hudih avtov, ki so mi bili blazno všeč .

NFS Prostreet - kot je že več ljudi omenilo, popolna polomija. Ta igra mi pa je bila kr nekaj. Nobene zgodbe, vožnja po dirkališčih, no free ride. Avti in grafika sta edini prednosti te igre.

NFS 4 - že za tiste čase kr nekaj.

NFS 6 ( HP2) - dobri avti, lepa okolica, solidna fizika, skratka, igra mi je bila všeč.

Bojim se, da bo novi NFS še večja polomija od ProStreeta, na kar sklepam iz napovedi, etc. Vseeno pa upam, da bo bolj podoben Most Wantedu, ki se mi je zdel skoraj v vseh ozirih dobra igra, vredna preigravanja + da bodo dodali še kaj iz prejšnjih (dobrih) serij. Držimo pesti, da se bo za vsakega našlo kaj.

AapocalypseE ::

Maloprej sem drugič obrnil Carbona. Moti me edino, da ni drag racinga, drugače pa Most Wanted in Carbon sta mi zakon. ProStreet je bla pomoje čista polomija, enostavno ni blo to to. Opažam pa, da hočejo it na stara pota nazaj in bo spet neka zgodba v igri. Upam na najboljše. :)

Zgodovina sprememb…

rallyboy ::

meni osebno sta mi bila všeč underground 2 in most wanted ProStreet-a pa sem probal igrat pa sem rabil 2 meseca da sem prišel do 100% ker sem navajen na free ride v ps-ju me nsoi nič motile fizične poškodbe avtomobila ker sem tako navajem na poškodbe avtomobila ampak če ni free rida mi sploh igra ni všeč

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rallyboy ()

LeXani ::

Sam pa štancajo tele nfs-je. Jim gre sam za zaslužek... tud če bo za en k****..folk jo bo kupoval.
Namest da bi si vzel eni dve leti časa pa naredil spodobno igro, bomo uzrli spet en zmazek.
A kdo šteka tole ??
Čas prve prijave 04.11.2005

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LeXani ()

tx-z ::

Vsako minuto se ponavla s tem da se menjavata enkrat je en glavni en pa drug. Pa čas se ne odšteva:\ whatever :))
tx-z

LeXani ::

Sm pogruntou:P, probite kj kliknt..razni videi so not.
Čas prve prijave 04.11.2005

destroyer2k ::

LeXani

Saj pro streat so delali 3 lete, pa še vedno je bil zanič. Ni problem v razvoju problem je v kreativnosti.

Blaz90 ::

The police is back

Electronic Arts recently officially announced the new sequel to their Need for Speed series called Undercover.

This sequel will bring the game back to its roots when you were driving the newest and most luxurious cars and cops simply wouldn’t let go, trying to put you in the can because of your reckless driving.

The new sequel is set in a virtual location Tri-City Bay Area that includes three cities – Palm Harbor, Port Crescent and Sunset Hills.

The game is being developed for XboX 360, PS2, PS3, PSP, Wii, Nintendo DS as well as some handsets. The game should hit the US shelves on 18th of November whereas Europeans will see it three days later.

http://www.fudzilla.com/index.php?optio...

lol, a PC so pa kr skenslal al kaj...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Blaz90 ()

iLichu ::

tud za pc je...

destroyer2k ::

Brainiac

Zadnje čase je pojav, ko večina pc kar pozabi omeniti. Recimo vem za 2 ali 3 igre, ki so bile prikazane na e3 in oni kateri so jo razkazoval, sploh ni vedel, da obstaja pc verzija tudi. Ena izmed njih se spominjam, da je bila wall-e ostalo pa se ne spominjam.

OChack ::

nej se tko mal po Gridu zgledujejo kar se fizike tiče pa bo mogoče zanimiv.....pa da se EA vrača....a se ni že prej ene parkat? :D
Int€l inside, IDIOT Outside

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OChack ()

LeXani ::

Čas prve prijave 04.11.2005

legice ::

Do zdej najhujši nfs-ji so bli 3, vroč pršut, underground 2 in most wanted. Prehitro jih delajo. Naj si vzamejo čas, izpiljo grafiko, dodelajo vožnjo, izmisljo originaln ime, ker jih use hitrej zmankuje, do zdej ni bilo nobenih novih načinov dirkanja, preveč razvlačujejo kar imajo in dajejo prevelika upanja za nekaj kar se ne bo zgodilo. Do zdej se mi zdi da jim še najbolše uspeva menije in imena igre združiti v neko slog/stil(most wanted ima najboljši stil/slog)

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

LeXani ::

Najbrž bo v stilu izboljšanega "most wanteda"..kar niti ni tako slabo.
Me pa veseli da ima neko zgodbo, da drži napetost do konca.. sam se hitro naveličam enoličnega dirkanja, tko kot u pro streetu, ko se ti zeha zraven.
Še eden trailer sem najdu.
Drugače pa počakmo na gameplay, pa bomo vidli..
Čas prve prijave 04.11.2005

Meizu ::

Glede Most Wanteda se strinjam. Res dobro narejen. Sam kar je pa naprej narjeno je pa šrot. Pa Undergrnd serije so mi tudi tja bolj na jebat si mater.

l0ser009 ::

Lol folk ta NFSUC bo k NFSMW isto mesto sam da so avti drugacni pa mal drgac predstavlas svojo vlogo, pa zahteve za komp ne bojo iste :D Pomojem da bo dober ta nov NFSUC ni vazn kok doug so ga delal sam da ma zgodbo, a ne tisto sranje NFSPS :(

NeeD FoR SpeeD UnderGround 2 RULLZ :D
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need for Speed (2015) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27841565 (28063) bambam20
»

Need for speed

Oddelek: Igre
386059 (5231) bambam20
»

Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9211743 (9317) Sandi1987
»

Need For Speed: ProStreet (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
38127867 (15243) Sandi1987
»

Need for Speed: Shift, Nitro & World Online (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9313025 (9250) thebaloh

Več podobnih tem