Forum » Strojna oprema » Geforce 5600FX - težava
Geforce 5600FX - težava
herc ::
Imam Geforce 5600FX in pa LCD Samsung 940BF priklopljen preko DVIja, pa mi pri startu XP zaštrika računalnik.
In sicer, med logom Windows in pa ko preklopi na namizje, če je računalnik povezan preko kabla tudi na TV.
Ni važno ali je povezan preko S-VHS ali samo preko konverterja na VHS.
Sem probal že vse: nove kable, vse nastavitve, čisto nove driverje, ... nč boljš
Ni pa težav, če je na računalnik priklopljen navadni CRT monitor.
Ima kdo rešitev?
In sicer, med logom Windows in pa ko preklopi na namizje, če je računalnik povezan preko kabla tudi na TV.
Ni važno ali je povezan preko S-VHS ali samo preko konverterja na VHS.
Sem probal že vse: nove kable, vse nastavitve, čisto nove driverje, ... nč boljš
Ni pa težav, če je na računalnik priklopljen navadni CRT monitor.
Ima kdo rešitev?
Scorpia ::
Kako si probal nove driverje?
Najboljše da tko narediš, priklopi lcd na dvi, pejt v safe mode pa tam zbriši driverje. Nato pejt v device maneger, pa izber grafično kartico tm k je display adapters pa dej uninstall. Nato pa normalno zaženi računalnik, pa spet vse na novo inštaliri driverje od kartice.Mogoče bo pomagal na tak način.
Najboljše da tko narediš, priklopi lcd na dvi, pejt v safe mode pa tam zbriši driverje. Nato pejt v device maneger, pa izber grafično kartico tm k je display adapters pa dej uninstall. Nato pa normalno zaženi računalnik, pa spet vse na novo inštaliri driverje od kartice.Mogoče bo pomagal na tak način.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585495 (24824) | Dominator |
» | Zvok TV-ja na domači kinoOddelek: Zvok in slika | 907 (787) | delfinus |
» | Digitalizacija VHS kasetOddelek: Zvok in slika | 8636 (7366) | dottor |
» | Nvidia Geforce 7300GS - TV izhod ne dela aka. a sem bil norc, da sem to kupil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1579) | Realman |
» | Win 2003 in ATI TV out problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1348 (1236) | Sims |