Forum » Strojna oprema » TrackIR4 PRO
TrackIR4 PRO
getz ::
Na to temo se je ze nekaj govorilo, pa vendar nisem zasledil ali je "gizmo" ze dobavljiv znotraj EU, oziroma ga je se vedno potrebno narocit iz US
10X
10X
jamiroq ::
dobiš na rc-simulations.co.uk, na simw.com in verjetno še kje...
sam sem tir3 pro kupil pri rc-simulations, ker pošiljajo tudi preko letalske pošte, medtem ko simw.com pošilja le preko kurirja (ki košta 22€; pri rc-simulations me je poštnina prišla 7.5gbp).
sam sem tir3 pro kupil pri rc-simulations, ker pošiljajo tudi preko letalske pošte, medtem ko simw.com pošilja le preko kurirja (ki košta 22€; pri rc-simulations me je poštnina prišla 7.5gbp).
In kaksne so izkusne... tako iz prve roke??
fenomenalne :). podobno kot, da bi prešel z letenja s tipkovnico na letenje z joystickom. sploh, če letiš kakšen sim, ki podpira 6dof (torej premikanje po šestih oseh; roll, pitch, yaw, x, y, z), kot je npr. msjev flight simulator. 3d kokpiti dobijo povsem novo dimenzijo :).
destiny ::
Dobiš ga lahko tud iz Deutchland... Mislim da je tam še najcenejši, nisem pa ziher. Še link http://trackir.de/
na simw.com imajo zgleda trackir4 v akciji, tako da pride s pošiljanjem vred 181€. kar je ceneje kot v rc-simulations in trackir.de (kjer enote niti nimajo na zalogi).
suntrace1 ::
Poskušaj najti nekje TiR 3 pro - moral bi biti mnogo cenejši, razlika v delovanju pa je minimalna oziroma neopazna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: suntrace1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JoystickOddelek: Kaj kupiti | 2306 (1754) | nodrim |
» | TrackIR 5Oddelek: Strojna oprema | 2104 (1981) | Robert_S |
» | Kateri JOYSTICK?Oddelek: Kaj kupiti | 2459 (2272) | kurjač |
» | Nakup joysticka - izbiraOddelek: Kaj kupiti | 1758 (1548) | Monster |
» | simulacije letenjaOddelek: Igre | 3724 (2747) | jamiroq |