Forum » Pomoč in nasveti » Remote Logitech Harmony 525
Remote Logitech Harmony 525
dauce ::
Athlon M 2500+@10x235| NF7-S 2.0|Corsair XMS pc3200 c2 |
MSI 9800 pro@435/390
MSI 9800 pro@435/390
- spremenil: dauce ()
bolek12 ::
Pa lahko s to zadevo tudi upravljaš Windowse oz. računalnik? Načeloma se priklopi na računalnik, da napolniš driwerje, vendar ali ima tista priklopljena baza tudi sprejemnik. Zanima me, če ga lahko uporabljaš kot WinMCremote brez, da tega že poseduješ. Se pravi ali se da kode WinMCremota naložiti iz Logitech.com?
Načeloma pa se bolj zanimam za novejšo zadevo Harmony 785.
Hvala in lepo pozdravljeni!
Načeloma pa se bolj zanimam za novejšo zadevo Harmony 785.
Hvala in lepo pozdravljeni!
Frenky ::
Najprej SORRY za tole obujanje prazgodovinske teme:)
Imam ta Logitechov daljinec že lep čas in sem ful zadovoljen.
Me pa zanima nekaj; če bi za PC kupil USB IR vmesnik; bi lahko potem uporabljal ta daljinec pri recimo gledanju filmov etc (Media Player Classic). Uporabljam pa Visto Ultimate.
Imam ta Logitechov daljinec že lep čas in sem ful zadovoljen.
Me pa zanima nekaj; če bi za PC kupil USB IR vmesnik; bi lahko potem uporabljal ta daljinec pri recimo gledanju filmov etc (Media Player Classic). Uporabljam pa Visto Ultimate.
OOTBOXZY ::
Ja.
A bi se mogoce dalo malo vec zvedeti o tem? Kaj nastavit, kateri program rabis...
LP
OOTBO XZY
OOTBO XZY
TienShan ::
Zivjo!
Jst bi tut prosu ce lahko kdo pove kako se to nastav, al pa ce ma kdo ksn link za ksn manual k je bl uporabn k navodila ki pridejo zravn njega.
Hvala!
Jst bi tut prosu ce lahko kdo pove kako se to nastav, al pa ce ma kdo ksn link za ksn manual k je bl uporabn k navodila ki pridejo zravn njega.
Hvala!
trademark ::
Mene pa zanima, če je pri tem daljincu, prikaz ukazov na lcd zaslonu mogoč tudi v slovenščini.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri univerzalni daljinecOddelek: Kaj kupiti | 4218 (868) | slavko45 |
» | Xbox One bo dobil daljincaOddelek: Novice / Konzole | 15767 (10489) | antonija |
» | Univerzalni daljinecOddelek: Zvok in slika | 15795 (10127) | Slash#1 |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60328 (22394) | umexteacher |
» | Logitech Harmony 555 ali H525 ??Oddelek: Kaj kupiti | 3967 (2243) | Gatsu |