Forum » Omrežja in internet » wireless prekinja
wireless prekinja
applause ::
Za vse ki imate težave z wireless povezavo, meni se je to dogajalo zelo pogosto kadar sem iz drugega računalnika hotel kaj posneti naprimer datoteko nad 4 Mb mi je 100% prekinila povezava med brskanjem po internetu pa tudi kdaj pa kdaj. Nastavil sem IP-je nadgradil driverje za wireless kartico spreminjal sem nastavitve v ruterju a vse zaman. Skoraj sem se že sprijaznil z zadevo nakar sem se spomnil da se mi je to dogajalo že pri prejšnem prenosniku, vendar pa sem bil nekoč s prenosnikom pri prijatelju in ko sva nekaj sprobavala sem ugotovil da se pri njemu ne dogaja, da wireless povezava prekinja na podlagi tega sem ugotovi, da mora biti težava vsekakor v ruterju. Razmišljal sem že o nakupu novega ruterja nakar sem še malo gledal po nastavitvah in ugotovim da ga lahko nadgradim in res poiščem najnovejši firmware ga nadgradim kot je bilo napisano v navodilih in verjeli ali ne od takrat naprej nimam več problemov s prekinjanjem lahko snemam iz drugega računalnika ali gledam filem kateri je posnet na drugem računalniku BP prej pa sem vedno potreboval kabel. Imam pa Sweex ruter, če ima kdo podobne težave lahko proba pri meni je delovalo.
Gwanaroth ::
Zdej si pa odkril Ameriko.. :) Takih tem je na forumu najmanj 100.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83294 (15055) | brez-imenko |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21462 (5155) | mtosev |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52177 (23927) | simone |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44095 (19635) | imallears |
» | WTF: Obisk strani resetira routerOddelek: Omrežja in internet | 1458 (1331) | Ted |