Forum » Omrežja in internet » T2 in switch
T2 in switch
n0_body ::
Danes sem končno dobil T2 a problem je ker če modem priklopim na switch dobim efekt dialup modema (za loadanje strani www.24ur.com mi rabi cca 90 sec ). Pa me zanima če ma kdo kkšno idejo kaj je krivo za to ,oz kako to odpravim glede na to da rabim net na 5ih računalnikih.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
zee ::
kupis/sestavis router in nanj prikljucis switch?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Sej kaj je fora tega, da mi #$%& hitrost. Pa tole z routerjem bo delovalo 100% ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gkovac ()
m.i.h.a. ::
Pa priklopi direkt na modem compe razen, če jih imaš več. Trije računalniki brez problemov delujejo priklopljeni samo na modem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
#000000 ::
Kako misliš če bo delovalo z router-jem 100% saj za to pa obstaja router, seveda bo delal, men dela sicer ne vem če so vsi kupljeni routerji primerni za T-2, za PC linux routerje pa mislm da se da vsak naštelat da dela na T-2. LP
Vanadium ::
ce bos kupoval ne sparat na routerju, da nebo potem jok in stok da ti router ne zdrzi prometa in ga je treba 10x dnevno resetirat, kak linksys z linixom gor je dobr (tega mam jaz in mi lepo dela na t2) pa tudi netgear ni svoh
iNDigo_Child ::
Sj vem de to je čist offtopic, vendar a mi lohk poveš, kolk časa si čaku T2? Js sm pogodbo poslal že pred enim tednom, pa me ne kontaktirajo...
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
hehe noces vedt :P
ma ker sem prek firme uzew in se mi pac ni mudil me ni motil da sem čaku slab mesec od pogodbe.
P.S. Pomaga če težiš :P
ma ker sem prek firme uzew in se mi pac ni mudil me ni motil da sem čaku slab mesec od pogodbe.
P.S. Pomaga če težiš :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: n0_body ()
iNDigo_Child ::
Uf...pa men se ne da tolk čakat...me bodo mel tam vsake dve uri...ja no...potrpežljivost je mati modrosti
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
dreja ::
Meni so priklopili v enem tednu od oddaje pogodbe :)
So me najprej klicali s telekoma, da pridejo cez 5 dni... Ko mi je telekom priklopil, me je se isti dan klical iz t2-ja, kdaj lahko pride...
LP
So me najprej klicali s telekoma, da pridejo cez 5 dni... Ko mi je telekom priklopil, me je se isti dan klical iz t2-ja, kdaj lahko pride...
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 162101 (13968) | kixs |
» | Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12261 (8062) | durrenmatt |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12193 (6361) | angus255 |
» | T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Omrežja in internet | 272080 (68295) | beta1 |