Forum » Kaj kupiti » Kateri DVD snemalnik kupiti
Kateri DVD snemalnik kupiti
mahathma ::
Sem že spraševal o kombinirani gajbi z DVDR in VHS, pa sem se odločil da kupim po komponentah. kateri DVDR naj kupim? Mi lahko kdo pomaga?
Hvala vnaprej
Hvala vnaprej
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
AlesC ::
nič ne kopuj. Počaki na HDDVD, ker so že tu. Snemalniki so sicer dragi. Okol 240. Sam bodo cene padle kmalu. Predvajalniki že padajo cene. Za 90.000 že dobiš Kissa HDP 600. Jst sem rekel, da ne bom nič kupoval, ker bo drug let poplava blurejev in hddvd-jev.
bozigor ::
Jaz ne morem čakat na drugo leto, ker moram presneti z dv kaset od kamere na dvd-je.
Kaj torej predlagate kot ugoden nakup? Naj stane čimmanj in naj dela čimboljše. Zadostovalo bo z 80gb trdega diska, mogoče pa tudi brez diska, ker je prvenstveno namenjeno presnemavanju z kamere na dvd-je.
kateri modeli in kakšna cena?
Hyundai 1000 je verjetno najecenejši pri nas (cca 60 k sit) - ga ima kdo in kako je zadovoljen z njim?
Kaj torej predlagate kot ugoden nakup? Naj stane čimmanj in naj dela čimboljše. Zadostovalo bo z 80gb trdega diska, mogoče pa tudi brez diska, ker je prvenstveno namenjeno presnemavanju z kamere na dvd-je.
kateri modeli in kakšna cena?
Hyundai 1000 je verjetno najecenejši pri nas (cca 60 k sit) - ga ima kdo in kako je zadovoljen z njim?
audentes fortuna juvat! - sreča je na strani pogumnih!
pa lep dan še naprej!
Yossarian ::
Jaz imam LG-ja, še za manjšo ceno, kupljenega v Big Bangu. Nima trdega diska, za moje pojme lepo posname, dobro predvaja tudi divx podnapise (z vsemi šumniki); skratka, zelo zadovoljen. Imam pa ga za enake namene pa še s televizije si kaj posnamem.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Zdaj sem šel preverjat in ga na spletni trgovini BIG banga ni več, je pa na mimovrste za 50.000,00 SIT
bozigor ::
Ta LG-jev snemalnik stane 50k sit in je brez trdega diska, medtem, ko je Hyundaieva 1000-ka samo 10k sit dražja in ima 80gb trdega diska. Glede na minimalno razliko je torej boljša izbira verjetno ta drugi. Ne vem pa, kako je pri tem modelu z kvaliteto zapisa, šumniki, itd.
Mislim, da LG-jev model z 8o gb diska stane cca 80 k sit? Ima kdo izkušnje z njim? Ali odtehta za 20 oz. 30 k sit višjo ceno?
Mislim, da LG-jev model z 8o gb diska stane cca 80 k sit? Ima kdo izkušnje z njim? Ali odtehta za 20 oz. 30 k sit višjo ceno?
audentes fortuna juvat! - sreča je na strani pogumnih!
pa lep dan še naprej!
Ja, razen trdega diska bi naj imel povsem enake funkcije kot tisti brez. Odvisno je torej od tvojih potreb. Jaz sem bil pred enako dilemo, pa esem se vseeno odločil za cenejšega. To pa zato, ker imam ta DVD recorder v enem prostoru (pritličje), televizijo oz. filme pa gledam v drugje (v mansardi). Torej bi tudi, če bi imel recorder trdi disk, film presneti na DVD. Če pa ti je to edina mašinca in boš na njo tudi gledal, potem je mogoče res smiselno, da si kupiš tistega s trdim diskom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63462 (15952) | Buffy |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23025 (10240) | Yossarian |
» | Blu-Rayi cenejši, a nepriljubljeni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 10379 (7599) | Gregor P |
» | Blu-ray FTW: Warner opustil podporo HD DVD formatu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 15887 (11855) | SmeskoSnezak |
» | Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik s podporo Divx?Oddelek: Zvok in slika | 3007 (2383) | Calligula |