» »

Ponaredki Windowsi

Ponaredki Windowsi

SamoJest ::

Ok stvar je taka. Odkar pomnem mam nelicenčne windowse, se pravi ponaredke in do sedaj ni bilo s tem nobenih problemov, pa se nadgrajeval so se redno BP, zdaj je pa to kar naenkrat ratal problem. Na skrajnem desnem kotu se mi pojavi oblaček kjer pise "you may be a victim of...bla bla bla" no v glavnem zdaj moram vse sformatirat in na novo naložit.(in zgleda da je to ratala epidemija :D ) Zdaj me pa zanima a nej reskiram unih 80 jurjev pa kupim uradno verzijo (tolk je cena na Microsoft Slovenija) al nej spet kot po navadi pa "no more update" 8-O Pa se to a je res tok nujno da updejtas windows??? p.s.mal mi je skoda dnarja ker itak vsak let neki novega vem pride 8-)
Hvala za odgovor!LP
  • zaklenilo: CCfly ()

klemen22 ::

Gusar. Lock this thread.:|
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

IgorGrozni ::

Trenutno pri EnaA prodajajo DSP licence WinXpPro za 45.000,00 SIT. Kupi !

iMark ::

Hja, zdje(januarja) bi se ti bolj splačalo kupil Visto (z njo ne vem če bo tko lahko pridit zastonj vn) :) Ja kot hočeš, maš tri možnosti:
- pustiš tko kot je
- kupiš licenčne Winse (se ti ne splača ker pride januarja vn Vista)
- al pa kar počakaš na visto
:D

To je res Pri emisiji je celo 39.900 samo če kupim se računalnik zraven. Mene sam zanima zakaj je to dobro in zakaj ne...:|

Boljše se boš počutil če boš mel licenčne :D, lepo bo vse legalno, lahko boš updatal in še in še :)

Visto pa ze mam, kupila sem jo za 25usd v ny...

gunserman ::

Še jest bom joku če jih boš kupila.

Zgodovina sprememb…

ČAki, kko zdej, ti maš visto na compu? Al si jo zdej naročil, plačal, pol ko bo zuni pa ti jo pošlejo?

MarkV ::

Še malo počakaj.

Januarja pride Vista. Če pa kupiš nov računalnik tam okrog božiča skupaj z licenčnimi WinXp dobiš še bon za brezplačno Visto.

Če rabiš Win takoj potem pač kupi. Če pa lahko še malo počakaš, do takrat uporabi Linux denimo:D

Je še ena možnost ma je moralno vprašljiva>:D Na ST pa o tem ne smemo...

Bla na dopustu v ny pa kupla visto pa jo mam na enmu starmu compu...men winxp bol vsec (navada razvada ane) pa ta vista v povojih tko da pomoje to ni to...

Ups, sorry kr sm pisal v moškem spolu :8)
Ja zdej je še tko z Visto ja. Sam bo zmiri boljša.

bluefish ::

počakaj na Visto in jo kupi takrat. Poglej še PM.

reptilia ::

am tole pišem v depresiji, ker sem biu pod vplivom zunajzemeljskih bitij,ki so me prisilili da naložim winse in zradiram linux. zato sem v že omenjeni depresiji... zakaj za vsako figo restartat komp... da se "naloži" driver, codec etc.... :\

PUSTI WINDOWS prišparaj 30,40-80k pojs rajš ven za ta dnar... DL-ji si linux kako ubuntu, kubuntu varianto k je precej podobna winsem....in ne bo ti žal
Forgive your enemies, but never forget their names.

bluefish ::

to je seveda tudi ena od rešitev. Priporočam Kubuntu ali pa SuSE.

MarkV ::

Jaz pa priporočam MEPIS, na drugem mestu pa Kubuntu.

'FireSTORM' ::

ma jaz že kak dolgo nisem updejtal winsov
pa nima veze če mam legalno ali nelegalno kopijo pa mi vse laufa ok, sploh se ne trudim updejtat
nobenega virusa, trojanca al kaj podobnega
tak da za mene so ti updejti neuporabni

bitdefender+ZA pa še kak anti spyware pa je to to
če pa že tak hudo hočeš met te updejte pa kar kupi winse, samo če pravijo da vista pride ven januarja se ti torej zdaj ne splača, raje počakaš teh par mescev pa potem kupiš visto
Those penguins.... They sure aint normal....

Gwanaroth ::

Bla na dopustu v ny pa kupla visto pa jo mam na enmu starmu compu...

A ti kar Visto na en star komp? Dobra si! Vsi namreč poročajo, kako je Vista 'hardware beast'.

To je res Pri emisiji je celo 39.900 samo če kupim se računalnik zraven.

Ne bo držalo. Lahko kupiš zraven recimo kabel za CDROM. Ni ti potrebno celega računala.
Lights often keep secret hypnosis..

cbelica ::

Pa pri funtech-u je na ceniku Pro - Retail verzija za 52k.

98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature

nastyboy ::

Namestil se ti je update, ki ti to preglejuje.

Če bi folk dejansko bral kaj nalagajo gor kot update, se to ne bi dogajalo... Na sami microsoftovi strani je navodilo kako si (točno ta) update odstraniš (verjetno pa še za kake druge). Verjetno za to, da če ne bi pol kej delalo.. In deluje (odstranitev 100%).

#000000 ::

Dej link če ga imaš, mi je kolega jamru da se mu nek kvadratek prikazuje vsake kvatre. LP

CCfly ::

Kupi original, zaklepam temo.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267739 (67331) Seljak
»

Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
26927197 (14671) koyotee
»

Neutrudni Windows XP (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

39731899 (17633) oldguy
»

Problem z bratom :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1388086 (4906) primzx
»

Novosti v Vista jedru

496713 (4706) Matako

Več podobnih tem