Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z graficno kartico
Tezave z graficno kartico
Hobit02 ::
Imam graficno kartico NVIDIA ge force 6600 256 MB in mi nikakor ne uspe spraviti slike na TV.
Poiskusal sem ze vse mogoce nalozil sem zadnje gonilnike za graficno kartico ampak na TV-ju je zmeraj samo crna slika.Ne vem v cem je problem ali mogoce v graficni kartici ali kje drugje.
Prej sem imel graficno kartico ati radeon 9600 in je vse delovalo kot je treba.
Se zahvaljujem za morebitne odgovore.
PS. V nastavitvah graficne sem izbral KOPIJA tv sem izbral kot PRIMARNI ZASLON format pa PAL/B.
Mogoce sem kje tukaj kaj kiksnil.
Poiskusal sem ze vse mogoce nalozil sem zadnje gonilnike za graficno kartico ampak na TV-ju je zmeraj samo crna slika.Ne vem v cem je problem ali mogoce v graficni kartici ali kje drugje.
Prej sem imel graficno kartico ati radeon 9600 in je vse delovalo kot je treba.
Se zahvaljujem za morebitne odgovore.
PS. V nastavitvah graficne sem izbral KOPIJA tv sem izbral kot PRIMARNI ZASLON format pa PAL/B.
Mogoce sem kje tukaj kaj kiksnil.
Kekec+Mojca=Pašteta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585561 (24890) | Dominator |
» | PC to TV (HDMI kabel)Oddelek: Zvok in slika | 7535 (2968) | legenda30 |
» | Povezava grafična kartica in tvOddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1034) | lali12 |
» | Ubuntu 8.10 desktop - težaveOddelek: Operacijski sistemi | 2613 (2059) | Gapi |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2820 (2384) | buhica1 |