Forum » Pomoč in nasveti » Imam Nvidia Quadro4 980 XGL ampak z njo se dogaja nekaj nenavadnega.
Imam Nvidia Quadro4 980 XGL ampak z njo se dogaja nekaj nenavadnega.
Dr X ::
Pozdravljeni!
Imam Nvidia Quadro4 980 XGL, ki sem jo dobil z rabljenim IBM računalnikom. S kartico oziroma njenimi gonilniki se dogaja nekaj nenavadnega. Med uporabo računalnika mi LCD zaslon obšasno za sekundo počrni, nato pa se ponovno vzpostavi slika. To se dogaja v točno dolečenih okoliščinah:
1. Ko z desnim klikom kliknem na Tray ikono Nvidiinih gonilnokov.
2. Ko kliknem v "Dysplay Properties" v zavihku "Settings" na gumb "Advance".
To vse bi še prenesel, ampak sledi pa zelo čuden primer.
3. Ko delam karkoli z video datotekami (npr.: ctrl+c, delete, desni klik).
Ko sem se malo igral z Nvidiini gonilniki pa sem ugotovil še sledeče:
1. Ko poženem nek Nvidiin program, ki se instalira skupaj z gonilniki, zaslon za sekundo počrni.
2. Če ta program pustim zagnan in izvedem opreacije, ki sem jih zgoraj omenil, na video datoteki zaslon ne počrni, ampak skupaj npr. z pojavitvijo menija ob desnem kliku za delček sekunde utrpine tudi Nvidiin program, poleg tega se fokus postavi na ta program, Explorerjevo okno preko katerega delam z video datoteko pa postane neaktivno.
Prosil bi vas za kakršno koli pomoč, v zvezi s tem problemom.
LP.
Imam Nvidia Quadro4 980 XGL, ki sem jo dobil z rabljenim IBM računalnikom. S kartico oziroma njenimi gonilniki se dogaja nekaj nenavadnega. Med uporabo računalnika mi LCD zaslon obšasno za sekundo počrni, nato pa se ponovno vzpostavi slika. To se dogaja v točno dolečenih okoliščinah:
1. Ko z desnim klikom kliknem na Tray ikono Nvidiinih gonilnokov.
2. Ko kliknem v "Dysplay Properties" v zavihku "Settings" na gumb "Advance".
To vse bi še prenesel, ampak sledi pa zelo čuden primer.
3. Ko delam karkoli z video datotekami (npr.: ctrl+c, delete, desni klik).
Ko sem se malo igral z Nvidiini gonilniki pa sem ugotovil še sledeče:
1. Ko poženem nek Nvidiin program, ki se instalira skupaj z gonilniki, zaslon za sekundo počrni.
2. Če ta program pustim zagnan in izvedem opreacije, ki sem jih zgoraj omenil, na video datoteki zaslon ne počrni, ampak skupaj npr. z pojavitvijo menija ob desnem kliku za delček sekunde utrpine tudi Nvidiin program, poleg tega se fokus postavi na ta program, Explorerjevo okno preko katerega delam z video datoteko pa postane neaktivno.
Prosil bi vas za kakršno koli pomoč, v zvezi s tem problemom.
LP.
Nič ni nemogoče.
Izi ::
Pa si nainstaliral prave gonilnike za Quadro kartico?
Quadro ima namreč druge gonilnike kot ostale nVidia kartice.
Najnovejši so verzija 84.26
Quadro ima namreč druge gonilnike kot ostale nVidia kartice.
Najnovejši so verzija 84.26
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109602 (14206) | Morison |
» | Slab performance novega racunalnika v enem izmed programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3389 (2888) | Ryker |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30533 (17040) | KontraCepec |
» | Profesionalni FermiOddelek: Novice / Grafične kartice | 11820 (10765) | Jst |
» | konfiguracija racunalnika za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 1470 (1254) | Jebiveter |