Forum » Omrežja in internet » Internetna drzava ?
Internetna drzava ?
Horhe ::
To temo sem odprl zato da vas povprsam za mnenje ... SIOL trenutno in se ena par drugih internetnih ponudnikov delajo skodo samo sebi z internetnim prometom v tujino, ker so najeti vodi svinjso dragi .ce bi se recimo zgledovali po drugih drzavah npr . Svedski...: ce bi pri nas samo na obmocju slovenije odprli link vse skupaj recimo kabl na 10 MB in ADSL 8 MB/s mislim da bi tok lahko letelo med nami Slovenci ..bi promet s tujino upadel za 90 %, ker stvar je v tem, pri nas je se vedno miljon folka ki ima vse warez stvari, od programov pa do igric pa ce bi med nami vsemi letel 10mb al pa 10 x manj, verjemte mi, skor noben nebi su ftp-jat iz tujine... pa bi bil problem resen... kaj mislite ?
Al se jim ne da , al pa ne znajo ... itak je pa za tako ceno too much prevec denarja kokr ga mi dajemo sploh pa za tako ponudbo ...
Al se jim ne da , al pa ne znajo ... itak je pa za tako ceno too much prevec denarja kokr ga mi dajemo sploh pa za tako ponudbo ...
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
rc-car ::
Pa mislis, da bi SiOL prenesel 8mbbs za ADSL uporabnike? To je 1MB prenosa na sekundo! Ze ko so ADSL testirali na nekaj uporabnikih, se je SiOL zabasal, ker testerji niso imeli omejitev in so vse zabasali..
Po mojem SiOL se nikakor ni zrel za 8mbbs povezave. Pa itaq bo promet v tujino tezko padel, ker je se vedno bolj zanimiva kot samo slovenkse strani..
Po mojem SiOL se nikakor ni zrel za 8mbbs povezave. Pa itaq bo promet v tujino tezko padel, ker je se vedno bolj zanimiva kot samo slovenkse strani..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Da ne bo prislo do pomote, nisem mislil srfanje po slovenskih straneh ..sej to se najmanj pobere...razni ftpji...warez pa te stvari....
Tiger ::
Saj ni problem pri internet operaterjih - temveč pri Telekomu. Pa njemu dopovej naj nabavi ultra-drage 100GBitne optične kable ter naj zamenja nadgradi in zamenja vse centrale za digitalne..... ter naj vse skupaj za minimalno najemnino prepusti inet operaterjem. Res je da je Telekom še vedno državna firma, ampak toliko neumni pa res niso, da bi si sedaj delali izredno hudo izgubo, da bi leecherji imeli vedno najnovejšo warez robo v trenutku dostopno,....
Thrivial ::
Hehe...saj ne vem ali mislis resno ali pa imas pretanjen cut za ironijo. SiOL naj bi povecal pipice ADSL uporabnikom; razlog: zato da bodo med sabo lazje tovorili warez in podobne nelegalne zadeve.
To je priblizno tako kot bi rekel naj drzava ze enkrat spusti DDV na CD-R medije iz 19 na 8%, ker bomo potem imelic cenejse igrice, heh...
Saj ideja sama po sebi niti ni slaba, ampak utemeljitev....
lp
To je priblizno tako kot bi rekel naj drzava ze enkrat spusti DDV na CD-R medije iz 19 na 8%, ker bomo potem imelic cenejse igrice, heh...
Saj ideja sama po sebi niti ni slaba, ampak utemeljitev....
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
ja tko, slovenski promet je itak zastonj a ane ? in kaj iz tega sledi ???
namest da warez al pa karkol dl iz tujine, ga bos potegnu do npr od enga iz Celja... letel bo bl pa se zastonj je ...
namest da warez al pa karkol dl iz tujine, ga bos potegnu do npr od enga iz Celja... letel bo bl pa se zastonj je ...
Sergio ::
...in s tem posledicno manj obremenjene vode v tujino... v teoriji lepo.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Heheh ja sej vem da se lepo slis, sam nasi so tok glupi da v to smer se pomislijo ne, ja sej se jim je** , ker itak mali clovecki kot smo mi vse placamo...tko bo se najmanj 100 let...
poweroff ::
Fino, potem bo pa folk iz tujine izvedel da se da pri nas marsikaj dobit, bo pa promet iz tujine k nam narastel - pa smo spet na istem.
[t502] ::
Pol pa se ta informacija pride do FBI-ja pa nas temeljito preiscejo tak kot Svedsko pa smo v riti. Vcasih je kr lepo bit mala drzava
[t502]
[t502]
roscha ::
>>Pol pa se ta informacija pride do FBI-ja pa nas temeljito preiscejo tak kot Svedsko pa smo v riti.<<
??? in zakaj smo v riti če smem izvedet? Kolikor je meni znano FBI nima nikakršne jurisdikcije na ozemlju SLO.
by!
??? in zakaj smo v riti če smem izvedet? Kolikor je meni znano FBI nima nikakršne jurisdikcije na ozemlju SLO.
by!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pocenitev dostopa do ADSL za ponudnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14205 (8925) | micron1 |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26281 (15992) | Jakka |
» | SIOL ADSL 1024/128 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4746 (3371) | Hux |
» | VSI UPORABNIKI TELE-TVJA POZOR!!!!!!!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 19945 (13310) | MEDENA |
» | TELE-TV kabelski uporabniki pozor!Oddelek: Omrežja in internet | 3365 (2635) | SubOrbit |