Forum » Pomoč in nasveti » Hišni kino HTS 3300 - pomagajte
Hišni kino HTS 3300 - pomagajte
Gorjanc68 ::
Jaz sem ga kupu (HTS 3300)pred dobrim mesecem in sem z njim zelo zadovoljen. Moti me pa in prosim,če kdo ve kako mi pomaga naj mi sporoči. Če zapečeš CD z podnapisi sub,srt, dela normalno, če pa zapečeš DVD pa podnapisi z končnico sub ne delajo. Zakaj ne? A kdo to ve?.
A se dobi program, kateri bi podnapisom lahko spreminjal končnico(npr. iz srt v sub ali obratno)?
Že v naprej najlepša hvala.
A se dobi program, kateri bi podnapisom lahko spreminjal končnico(npr. iz srt v sub ali obratno)?
Že v naprej najlepša hvala.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
IČA ::
Ja se lahko spreminja.
Uporabiš lahko Subtitle Workshop, DirectSub, Time Adjuster...
Načeloma pa svetujem uporabo .srt podnapisov in program DirectSub, ki je namenjen predelavi podnapisov za DivX playerje.
Poiščeš ga lahko kar tukaj, obstaja tema.
Uporabiš lahko Subtitle Workshop, DirectSub, Time Adjuster...
Načeloma pa svetujem uporabo .srt podnapisov in program DirectSub, ki je namenjen predelavi podnapisov za DivX playerje.
Poiščeš ga lahko kar tukaj, obstaja tema.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IČA ()
Stepni Volk ::
Philips divx predvajalniki že imajo svojo temo, najdeš jo v: mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Progresivno zaostajanje podnapisovOddelek: Pomoč in nasveti | 963 (715) | SlyCrespo |
» | Simpl in efektiven urejevalnik podnapisov?Oddelek: Programska oprema | 1757 (1553) | slitkx |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544707 (55590) | GaS |
» | [divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 22856 (10665) | timzl |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26514 (13849) | podtalje |