Forum » Pomoč in nasveti » Težava s pošiljanjem emailom
Težava s pošiljanjem emailom
snap111 ::
Imam office 2003 in uporabljam MS OUTLOOK. Težava pa je v tem da mi sprejema pošto pošilja pa je ne. Mam povezavo adsl in ruter d-link 624+. Moram pa vam še povedati, da mi je pred ponovnim nalaganjem win xp delalo normalno sedaj pa mi tudi pri drugem računalniku noče več pošiljat pošte. Imam pa tudi težave z mulo, vendar sem storil to, kar so mi že povedal (odpru porte in mam tud visok id i.t.d.) No pri muli pa mi napiše server busy ali pa sploh nič ne vleče in se ne odziva pol pa morem vse spet restarta i.t.d. Občutek imam da sta ti dve stvari povezani.
jancko ::
Jah a obvldadas pc zadost d amogoč nisi vlu pr štimanju serverjiv za dohod odhod pošte pa te fore......Ker čene je dosti problemov prav tam ker ne prow naštimajo.....
jancko
snap111 ::
Hvala to spošto sem zrihtu je blo treba sam restarta ruter. sam pa še zmer problem pri muli ker mi noče vleč, pa še ta "server busy" mi povzroča preglavice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426022 (9306) | Freakylion |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341062 (41518) | ignats |
» | Boston Dynamics pokazal novega robotaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6978 (4401) | Andrejpan |
» | Astra K 1.6T 200 in podobni (nadaljevanje teme Čakanje na avto) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 35085 (29867) | bambam20 |
» | eMule (pa tudi Kazaa in vse ostalo) - POČASEN PRENOS NA ADSL!Oddelek: Omrežja in internet | 1862 (1357) | Tr0n |