Forum » Pomoč in nasveti » PC problem ...
PC problem ...
Spike Edin ::
Lep pozdrav!
Imam en problem glede PC-ja in upam da mi boste znali pomagat. V naprej se vam zahvaljujem na odg.
Namreč ko PC ugasnem ( Start- Izklopi računalnik) se brez problema ugasne. Ampak ko ga ponovno prižgem, računalnik se prižge in dela (vsaj tako se sliši, dedlovanje ventielatorjev ...) ampak na monitorju ni slike, pa tudi namesto zelene lučke gori rumena. Edina možnost kar lahko naredim je da uzadi na napajalniku izklopim power (iz ON na OFF ter nazaj na ON) potem po prižigu normalno dela .. Tudi med samim delov se mi zna PC kr sam od sebe resetirati.
Imam pa naslednjo matično ploščo:
h××p://www.mimovrste.com/katalog/product.php?p...
Ter RAM:
Sumljam da so RAM-i krivi.
Imam en problem glede PC-ja in upam da mi boste znali pomagat. V naprej se vam zahvaljujem na odg.
Namreč ko PC ugasnem ( Start- Izklopi računalnik) se brez problema ugasne. Ampak ko ga ponovno prižgem, računalnik se prižge in dela (vsaj tako se sliši, dedlovanje ventielatorjev ...) ampak na monitorju ni slike, pa tudi namesto zelene lučke gori rumena. Edina možnost kar lahko naredim je da uzadi na napajalniku izklopim power (iz ON na OFF ter nazaj na ON) potem po prižigu normalno dela .. Tudi med samim delov se mi zna PC kr sam od sebe resetirati.
Imam pa naslednjo matično ploščo:
Ter RAM:
Sumljam da so RAM-i krivi.
The PC Doctor
iMark ::
Ne bi reku da so rami krivi, kr če bi bli rami krivi bi pc piskal. (ponavadi je tako) Se pravi, da če svete rumena lučka na monitorju pomen de ni signala. Kej pa n a plati kaka lučka sveti? Prej bi reku da je kriva plata, maybe napajalnik.
RAM-e sem testiral pa ni bilo videti kakšen koli error. Ne, na plati ni lučke. Plata men tudi ni všeč, že takoj ko sem jo kupil na servisu mi je kr gor namontiral procesor brez vprašanja (a naročil sem samo plato)
The PC Doctor
;-) ::
''ko sem jo kupil na servisu mi je kr gor namontiral procesor brez vprašanja (a naročil sem samo plato)''
a procesor ti je pa šenkal al kak že??? pol pa grem jaz tud tja kupovat
a procesor ti je pa šenkal al kak že??? pol pa grem jaz tud tja kupovat
Ne, ne. Nism razločno napisal, pravm da sm kupil plato procesor mi je pa kr gor namontiral za katerega sm mu sploh nisemreku da ga bom vzel
The PC Doctor
Fix:
Ne, ne. Nism razločno napisal, pravm da sm kupil plato, procesor mi je pa kr gor namontiral za katerega mu sploh nisem reku da ga bom vzel!
Ne, ne. Nism razločno napisal, pravm da sm kupil plato, procesor mi je pa kr gor namontiral za katerega mu sploh nisem reku da ga bom vzel!
The PC Doctor
jancko ::
Jah kej misleš da i ga je šenku....mah ti si pač kupu plato s tistim procesorjom.....sej ni uni taka mona da ti gor zaston da
jancko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gf 7600GS kje najceneje?Oddelek: Kaj kupiti | 1679 (1478) | m.i.h.a. |
» | Kateri SATA disk kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 1852 (1563) | schwabspenk |
» | Hlajenje grafičneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1696 (1445) | Loaded |
» | VentilatorOddelek: Kaj kupiti | 1933 (1608) | ToM** |
» | starejša plata in "novejši disk"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (903) | schurda |