Forum » Pomoč in nasveti » open office
open office
bostjan44 ::
Na računalniku imam naložen open office in ko mi nekdo pošlje po e-mailu datoteko v excelu, jo ne morem odpreti. Ali moram kje kaj nastaviti
iMark ::
Možno da tud zato kr maš ti open office in un drug k ti pošle datoteko mew shranjeno v microsoftovem office-u.
boss-tech ::
kolkr jst vem ma open office podporo microsoftovih dokumentov- sam sm shranil tabelo v excelu in jo brez problema odprl v open calc. kaj ti pa napiše?
če želim iz elektronske pošte odpreti mapo ki je shranjena v excelu, mi pokaže rdeči križ in napiše da jo ni mogoče odpreti.
Če pa jo shranim na računalnik in jo potem odprem v open office se mi pa odpre, samo po pravici povedano se mi ne da vsak fail shranjevati in potem posebej odpirati
Če pa jo shranim na računalnik in jo potem odprem v open office se mi pa odpre, samo po pravici povedano se mi ne da vsak fail shranjevati in potem posebej odpirati
boss-tech ::
ja zgleda da ti noče direkt ofnat iz pošte. tu pa ti nebi glih znal pomagat. kter program pa uporabljaš?
Highlag ::
Možno je, da bi moral samo M$ office datoteke registrirat, da ti jih privzeto odpre OOorg. Vem, da to vpraša OOorg setup.
Odpri en OOorg program in v tools/options meniju najdi Load/Save, pa imaš tam ene kljukice za dodat za M$office.
Odpri en OOorg program in v tools/options meniju najdi Load/Save, pa imaš tam ene kljukice za dodat za M$office.
Never trust a computer you can't throw out a window
Na mojem računalniku imam naloženo samo open office, excela nimam
OOorg program - kaj je to za en program, ga ne poznam
OOorg program - kaj je to za en program, ga ne poznam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel LibreOffice 5.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 62777 (28542) | noraguta |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23061 (18305) | System |
» | Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17460 (15532) | Icematxyz |
» | Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 24519 (16057) | BlueRunner |
» | Je OpenOffice.org za slovensko državno upravo predrag? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 41410 (32873) | jype |