» »

garancija(težave)

garancija(težave)

;-) ::

imam sledeči problem...
pred letom dni sem pri Ultra Impex (slov.bistrica) kupil računalnik... z garancijo 2 leti.
vse do decembra 2004 ni bilo nikakršnega problema, nakar naenkrat crkne grafa(ati radeon 9600). pri ultra impex-u so mi dali nadomestno(ati radeon 9550), mojo pa poslali na ''servis'' (nevem koliko je že tu resnice,kr naprej je sploh ni več)..prodajalec mi je pri tem rekel da me bodo takoj ko pride moja grafa z servisa poklicali itd. (pri tem so mi izročili pisni dokaz da so to naredili itd.)
ker me niso nič poklicali (tudi sam sem pozabil na to stvar)ni bilo do letos marca nič.nato pa se spomnim in pokličem(trgovec mi reče da mi bodo dali novo grafo, ker je moja iz neznanega razloga izginila)...pridem v trgovino, prodajalec vzame grafično (kar iz ene škatle (z odprto antistatično vrečko)) in mi reče naj pridem čez eno uro..(ko sem prišel po komp mi ni dal nobenega potrdila o šarenju po računalniku, nobene škatle od grafične, nobenih driverjev in nič!)...od tega je že en teden! ker ne igram iger nisem opazil da se mi grafična pregreva...zaj pa brat hoče igrat igro (čisto preprosto in kar naenkrat vpu (al kai že) recover -eno opozorilo za drugim!!!
tudi 3d mark mi ne opravi nič testov!!skratka vse je fuč!(prva kartica jih je!)

kai mi svetujete???
naj se lepo pogovorim?
drugače pa od ma mekolega dela na delovni inšpekciji(al kai je to)???

BluPhenix ::

Pejdi tja in zateži.

Aja pa na garancijo za novo kartico ne pozabi.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786120620 (51961) r3dkv1c4
»

procesor intel core2duo E6600: vprasanje

182019 (1511) TechBeats
»

Kupujem rame DDR2 pa ne vem kere!?!

261329 (1118) -DugiTheMan-
»

Navijanje AMD 64 3000+???

Oddelek: Navijanje
461822 (1198) tiborrr
»

Comtron Servis-katastrofa, znanje pod vsako kritiko (strani: 1 2 3 4 5 )

20617170 (11242) boštjan

Več podobnih tem