Forum » Pomoč in nasveti » Žužek v LCD monitorju
Žužek v LCD monitorju
Kgf ::
Neverjetno a resnično !!
V mojem LCD monitorju imam družbo. Prav ta trenutek mi leze okoli teh besed. Mala siva pika ki leze pod zaščitno plastiko monitorja.
Je že kdo imel tak primer?
lp
V mojem LCD monitorju imam družbo. Prav ta trenutek mi leze okoli teh besed. Mala siva pika ki leze pod zaščitno plastiko monitorja.
Je že kdo imel tak primer?
lp
Kgf ::
Scorpia ::
Od zgoraj probi spihat z kompresorjem od zgoraj, pa upaj da bo pol šla vn, če že ni mrtva. Če pa nimaš tega ali pa kaj podobnega, pojdi na črpalko, tko jaz pucam vsake tolk časa prah iz računalnika kar na črpalki
Vice ::
Če nočeš da ti leze okoli samo rahlo pritisni tam kjer jo želiš imeti.
Lahko pa daš kozarec vina zraven in upaš na najboljše.
Lahko pa daš kozarec vina zraven in upaš na najboljše.
zvery1 ::
Moj sodelavec je tut mel enkrat eno žuželko not v samsunngovem lcdju.je cist počas lezla.smo se mu usi smejal. res grdo :D
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
Izi ::
LOL
V CRT ne more priti, ker je katodna cen neprodušno zaprta in niti zraka ni notri.
LCD pa ima zložene plasti tistih folij eno na drugo in verjetno lahko kaj prileze vmes.
Če boš žužka zmečkal, bo negovo truplo za večno ostalo notri
Bolj pametno je počakati, da morebiti najde pot ven. Kako ga zvabiti ven pa ne vem
Včasih se splača vsakih toliko časa malo počistiti pod mizo in tudi po mizi na kateri je monitror in računalnik
Če par mesecev nič ne čistiš hitro začno okoli lesti vsakovrstne živalce
V CRT ne more priti, ker je katodna cen neprodušno zaprta in niti zraka ni notri.
LCD pa ima zložene plasti tistih folij eno na drugo in verjetno lahko kaj prileze vmes.
Če boš žužka zmečkal, bo negovo truplo za večno ostalo notri
Bolj pametno je počakati, da morebiti najde pot ven. Kako ga zvabiti ven pa ne vem
Včasih se splača vsakih toliko časa malo počistiti pod mizo in tudi po mizi na kateri je monitror in računalnik
Če par mesecev nič ne čistiš hitro začno okoli lesti vsakovrstne živalce
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Brane2 ::
Bolj verjetno je, da je na zadnji strani LCDja, kjer je luft za lampe in reflektorje...
Upam, da stvar sončenje ne moti preveč...
Upam, da stvar sončenje ne moti preveč...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 71903 (21606) | Šolar |
» | Kurčeve muhe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26716 (23896) | prox |
» | Navijanje Opterona 939 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Navijanje | 32157 (16327) | GUFY |
» | LittleDevil's PhaseChange (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 23886 (14759) | LittleDevil |