Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri prenosniku IBM T21
Problem pri prenosniku IBM T21
ant ::
Čao
Že pred kratkim sem pisal pa ni blo odgovora. Dobil sem prenosnik IBM T21, kateremu je šel lcd po gobe(počen), zato sem ga zamenjal z kompatibilnim lcdjem iz T23. Z menjavo ni bilo problemov.
problem je v tem, ker ob priklopu prenosnika ekran ostane črn, čeprav se sliši delovanje ventilatorja in hdd-ja, cd-rom pa deluje normalno.
sumim da je kaj narobe z osnovno ploščo, zato vas prosim za kakšno rešitev.
mogoče pozna kakšnega serviserja, ki res obvlada prenosnike in bo takoj vedel kaj je?
morda kdo prodaja osnovno plato za ta prenosnik > lahko je tudi od T20 ali T22.
hvala
Že pred kratkim sem pisal pa ni blo odgovora. Dobil sem prenosnik IBM T21, kateremu je šel lcd po gobe(počen), zato sem ga zamenjal z kompatibilnim lcdjem iz T23. Z menjavo ni bilo problemov.
problem je v tem, ker ob priklopu prenosnika ekran ostane črn, čeprav se sliši delovanje ventilatorja in hdd-ja, cd-rom pa deluje normalno.
sumim da je kaj narobe z osnovno ploščo, zato vas prosim za kakšno rešitev.
mogoče pozna kakšnega serviserja, ki res obvlada prenosnike in bo takoj vedel kaj je?
morda kdo prodaja osnovno plato za ta prenosnik > lahko je tudi od T20 ali T22.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54303 (14269) | Han |
» | Popravilo matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 4932 (3870) | solatko |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19446 (15021) | Zheegec |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16936 (14179) | _koki_ |
» | Pokvarjen kontakt za tipkovnico na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1777 (1683) | icebreaker |