» »

(Ne)konfugurirana oprema na T-2

(Ne)konfugurirana oprema na T-2

CompuFlyer ::

Živo vsem, zanima me, če je imel še kdo podobno izkušnjo s T-2: pred 14 dnevi so mi končno odklopili telefon (Telekom), o tem sem obvestil T-2, kjer so mi zagotovili, da me bodo priklopili takoj, ko bo skonfigurirana oprema, ki jo prinesejo monterji s seboj. Odjavo telefona oziroma pogodbo sem s T-2 podpisal že konec decembra. Od 10. februarja dalje, ko me je Telekom dejansko odklopil, kličem na 059000000 VSAK DAN. In VSAK DAN ZNOVA mi prijazni uslužbenci zagotovijo, da bodo osebno (ali po emailu itd. itd.) šli v skladišče naročit, da mi opremo skonfigurirajo. Mislim, IT firma uporablja metode: "osebno bom šel/šla naročit"... Ne morem si misliti, da v 21 stoletju, na lokaciji 400 metrov od centrale VDSL sploh lahko obstajajo taki izgovori... Do mojega bloka je Telekom celo potegnil novo (!) telefonsko linijo.
Zanima me, če so še koga takole "farbali" in če so, koliko časa je to trajalo. Konec februarja bo natanko dva meseca od podpisa pogodbe in 15 dni od odklopa s strani Telekoma (ki me je tako ali tako odklopil šele več kot mesec dni kasneje, kot je bilo zagotovilo s strani T-2). Če prekinem pogodbo ostanem brez telefona, ki ga sicer ne rabim, a vseeno... Sreča, da nisem odjavil še kabelske, ker bi imel po zaslugi ljubljenega T-2 že 14 dni ali več medijski mrk v stanovanju... Seveda bom ukrepal in obvestil pristojne službe, Urad za varstvo potrošnikov, APEK, vendar sem čedalje bolj prepričan, da imajo takih in podobnih pritožb na omenjenih naslovh že precej.

wishmaster ::

Nekatere so tak farbali da so že od novembra brez vsega.

Cinderela ::

Nekatere pa tak da so sli nazaj na telekom in ostale ISP ponudnike!

damjan11 ::

Vstrajnost je vrlina!!!
Tudi jaz sem klicaril do onemoglosti. Prav strah me je kolikšen bo račun za mobitel, pa vendar.. na koncu sem se malo raskuril in se dogovoril, da sam dvignem "paket". Čeprav to neradi delajo sem klub temu odšel v Ljubljano dvignil paket, prinesl domov in sestavil. Po nekaj dneh (po moji krivdi) je vse skupaj zaštartalo in sedaj zaenkrat nimam pripomb razen , da je zelo veliko kablovja.

3kass ::

hja

men je pa telekom odklopu ne da bi povedali na t-2
tak, da smo teden dni bli brez telefona,pol pa so nam priklopli in dela vse....no,en problemček pa mam,sz voip gateway routerjem-smartnode 4552....
Sm odpru temu,če ima kdo kak nasvet.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

T-2 in odjava naročnine 20 eur - pravni nasvet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
19151572 (47060) Invictus
»

Bodite pazljivi s tuŠtelekomom da se ne opečete kot mi (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
506251 (4226) JJM
»

T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Omrežja in internet
3075271483 (67698) beta1
»

siol ali t2? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
766840 (4583) Nixxon

Več podobnih tem