Forum » Pomoč in nasveti » geforce 6600 tv out problem!?
geforce 6600 tv out problem!?
ficko1 ::
pozdravljeni,
prosim, če mi nekdo pomaga ali vsaj napoti na temo, če obstaja... meni sicer ni našlo kaj dosti.
Imam problem pri povezovanju PC-ja in TV-ja... uporabljam enak kabel kot prej pri Atijevi grafični... tam ni bilo nobenih težav...zelo enostavno se je to naredilo... Tukaj pa nikakor ne dobim slike na TV... prosim za pomoč!
Hvala!
prosim, če mi nekdo pomaga ali vsaj napoti na temo, če obstaja... meni sicer ni našlo kaj dosti.
Imam problem pri povezovanju PC-ja in TV-ja... uporabljam enak kabel kot prej pri Atijevi grafični... tam ni bilo nobenih težav...zelo enostavno se je to naredilo... Tukaj pa nikakor ne dobim slike na TV... prosim za pomoč!
Hvala!
Širajzl ::
potem ti mora delat, saj ko naložiš driverje ti avtomatko nardi povezavo samo potrdit jo morš, al te kaj druga matra?
povezavo? ne sej ti pravim... nič...
priklopim na tv potem pa ni nobene poti kako bi jaz ta signal dal tud na tv... to je problem...
priklopim na tv potem pa ni nobene poti kako bi jaz ta signal dal tud na tv... to je problem...
Širajzl ::
na novo si driverje nalož pa bo vse ok, lohk pa tud v nastavitvah naštelaš - lastnosi/nastavitve/dodatno/gf6600...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Širajzl ()
hja sej do tja je še šlo.... sam tam sem nastavil, dula view ali pa clone v vsakem primeru mi je slika na monitorju zginla...na tv-ju pa nič...blazno zabavno... bom naložu še enkrat driverje pa da še tko vidim...
hvala ti...zaenkrat
hvala ti...zaenkrat
Dr Evil ::
Pomojem maš napačen kabel.Ati ima SVHS vtičnico medtem ko ima NVIDIA vtičnico za razdelilec.Nisi dobil zraven grafične kabel s tremi činči in enim na pogled podobnim svhs vtikačem?
Recimo nekaj takega ,lahko je tudi tak hdtv,ali pa razcepljen.
Recimo nekaj takega ,lahko je tudi tak hdtv,ali pa razcepljen.
Tisočkrat hvala...zdaj vsaj vem kje je problem!!!
Ja, res sem dobil tak kabel zraven.... sam me zdej zanima... namreč dela mi še vedno ne... ker so te činči mal drgačni... slika se prikaže in zgine...mi lahko samo še poveš...kakšen kabel oz. činče rabim... se mi zdi da ta svhs nastavek ni isti kot pri tem kablu zraven grafične (na tovji sliki)...
Ja, res sem dobil tak kabel zraven.... sam me zdej zanima... namreč dela mi še vedno ne... ker so te činči mal drgačni... slika se prikaže in zgine...mi lahko samo še poveš...kakšen kabel oz. činče rabim... se mi zdi da ta svhs nastavek ni isti kot pri tem kablu zraven grafične (na tovji sliki)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583791 (23120) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8515 (7910) | opeter |
» | ATI RADEON 9000PRO TV OUT - CB SLIKA - STOTIC !!!Oddelek: Zvok in slika | 1380 (1130) | mitjaxp |
» | spet TV OUTOddelek: Pomoč in nasveti | 1367 (1167) | mato22 |
» | kako skonektat grafično kartico s tv-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1498) | Pircek |