» »

apache ne prikazuje slik

apache ne prikazuje slik

amhisX ::

Problem imam z prikazovanjem slik in upoštevanjem css slogov. Kolega je na svojem računalniku postavil apache server, ter PHP in Mysql kot podatkovno zbirko. Na server je postavil stran ki se njemu lokalno pravilno prikazuje, ko pa skušam sam dostopati preko ip do njegove strani mi prikaže le golo besedilo brez vsakršnega oblikovanja, torej brez slik in slogovnih nastavitev besedlia. Server ima postavljen v lokalni mreži ki je za routerjem. Do njega sem skušal dostipati recimo z IP nalsovom ... 193.77.177.171:8888/pot do strani .... stran se sicer prikaže ampak le tekstovni del, kot sem prej opisal. Isti problem je imel on ko sem sam na mojem računalniku skušač uzpostaviti server.

A kdo ve kaj bi lahko približno bil problem? A je mogoče treba nastaviti kaj PHP? Ali je treba kake pravice nastaviti kje ali kaj podobnega?

Vesel bi bil kakršnegakoli namiga.

Lp

Highlag ::

Pot do css datoteke in slik ni prav nastavljena v tvojih html datotekah. Bi rekel. Povezave kažejo recimo na c:\ nekam namesto na relativno pot tvoje strani: slike/moja slika
Never trust a computer you can't throw out a window

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298345627 (4764) sunniegoldie
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

294274307 (3725) edi123
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

322252802 (27467) miko22
»

Zakaj ne morem videti slike

171785 (1526) bluefish
»

Forme na 1000 načinov

242311 (1767) roli

Več podobnih tem