Forum » Programska oprema » WinXP SP1
WinXP SP1
Paramedic ::
Zakaj za cajtom? Sej to je pa kr sveža zadeva; sej še izšel ni ta XP Service Pack - je še v beta stanju
End transmission.
CCD ::
XP Service pack??? A Microsoft ne bo nikoli izdal OS-a k ne bo rabil popravkov? Sicer sem pa že sam opazil da jih ta veliki eXPerience rabi. Al pa iexplorer 6 - vsake 5 min. se sesuje, edina razlika je, da je včasih potegnil še OS s sabo.
Aja, in bog ne daj da prekineš povezavo ko modem že kliče. Argh. A kdo ve kje se izklopi tist nadležen oken k se odpre ko se progr. sesuje, k hoče neki pošiljat Microsoftu?
Aja, in bog ne daj da prekineš povezavo ko modem že kliče. Argh. A kdo ve kje se izklopi tist nadležen oken k se odpre ko se progr. sesuje, k hoče neki pošiljat Microsoftu?
Paramedic ::
Z XP-ji sem zelo zadovoljen (tudi IE6), le WMP8 ga lomi. Če ga poskusim zagnat se sesuje takoj, zato moram druge uporabljat.
CCD: tisto okno se izklopi v System properties | Advanced | Error Reporting
CCD: tisto okno se izklopi v System properties | Advanced | Error Reporting
End transmission.
andrej ::
ma brez veze, da se zdaj ukvarjate s temi popravki... pocakajte raje na finalni SP1.
btw: beta za SP1 se se uradno ni zacela, tak da...
btw: beta za SP1 se se uradno ni zacela, tak da...
iration ::
Veliki update za winxp: WinXP SP1a
If you have already installed Windows XP SP1, you do not need to Windows XP SP1a.
If you have already installed Windows XP SP1, you do not need to Windows XP SP1a.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14838 (8805) | solatko |
» | Tretji servisni paket bo še počakalOddelek: Novice / Varnost | 6376 (3442) | HeXeD |
» | Windows XP Service Pack 3Oddelek: Programska oprema | 3243 (2211) | d0rK |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47429 (21106) | R33D3M33R |
» | Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8150 (8150) | darkolord |