Forum » Programska oprema » NAJ SOFT za SNEMAT
NAJ SOFT za SNEMAT
TitanSLO ::
Trenutno uporabljam Nero Enterprise Edition 5.5.10
ter Alcohol Retail 1.4.0. CloneCd je za en k. sam neke napake se pojavljajo. Za Image pa uporabljam UltraISO.v5.5. A ma kdo še kakšen drug program, ki prkaša tukaj omenjene.
ddSHADOW
ter Alcohol Retail 1.4.0. CloneCd je za en k. sam neke napake se pojavljajo. Za Image pa uporabljam UltraISO.v5.5. A ma kdo še kakšen drug program, ki prkaša tukaj omenjene.
ddSHADOW
Jeronimo ::
CloneCd za en k. ?
Kero verzijo pa imaš.
Prekopiral sem že morje CDjev in moram reči da CloneCD dela kot urica.
LP
Kero verzijo pa imaš.
Prekopiral sem že morje CDjev in moram reči da CloneCD dela kot urica.
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
matej97 ::
Emm zakaj nebi CloneCd bil dober? V povezavi z ClonyXXL sem presnel še vsak zaščiten cd. Seveda pa je kopiranje odvisno tudi od pekača.
Tr0n ::
Saj CloneCD je kewl, ampak Alcohol 120% je enostavnejsi in ima vec opcij. Enostavno izberes copy protekcijo, ki jo nek CD ima in ze peces. Podpira tudi ta nove (SafeDisk2, Securerom v4.0, VOB ProtectCD v5,...).
bastadu ::
A obstaja mogoč kakšen način, da ti Alcohol samodejno prepozna zaščito, ali moraš uporabljati zunanji program za prepoznavo zaščite?
Tr0n ::
Ne vem, ce obstaja kak program, ki bi lahko to sam zaznal. Moras sam pogruntat glede na dolocene stvari.
http://www.daemon-tools.net/protection....
http://www.daemon-tools.net/protection....
Jeronimo ::
Pri CLone CD je ravno to fajn, da je povezan s Clony XXL.
Z zaščitami do sedaj še nisem imel problema. Res pa je da presnemavam v glavnem avdio cd je.
:)
Z zaščitami do sedaj še nisem imel problema. Res pa je da presnemavam v glavnem avdio cd je.
:)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
borchi ::
a ostalim UltraISO 5.5 dela OK? ker men, če recimo iz iso-ta posnamem cd in ta cd v ultraiso preberem v iso dobim .iso, ki je različen od originalnega .iso-ta!!!
z UltraISO 5.1 pa dobim identičen fajl!
mislim, da sem sprobal vse nastavitve v UltraISO 5.5 pa nikakor ne dobim istega iso-ta. ma kdo cajt sprobat pri seb, če mu ultraiso 5.5 delat tako kot je treba? sicer mi 5.5 nardi že različno velik fajl, sam preverte prosim še z md5sum, če dobite res isti iso, kot je original!
z UltraISO 5.1 pa dobim identičen fajl!
mislim, da sem sprobal vse nastavitve v UltraISO 5.5 pa nikakor ne dobim istega iso-ta. ma kdo cajt sprobat pri seb, če mu ultraiso 5.5 delat tako kot je treba? sicer mi 5.5 nardi že različno velik fajl, sam preverte prosim še z md5sum, če dobite res isti iso, kot je original!
l'jga
ngc2392 ::
clonecd v navezi z clonyxxl in winoncd 6 cd edition. clonecd ima že svoje default nastavitve za zaščite, če pa hočeš detajlno naštimat program, imaš pa že nastavljene na njihovi strani. za vsako zaščito!
TheJack ::
Jaz uporabljam oba, oz. v zadnjem času celo več WOC6, saj Nero in moj pekač nista ravno prijatelja (vsake toliko časa po koncu pečenja in med Verify data zašteka - tu naj se obregnem ob lenobe pri Teacu, ki ŠE SEDAJ niso izdale firmwara za njihov najnovejši pekač!). Za snemanje glasbe je pa WOC tako ali tako boljši od Nerota, saj ti zna slednji samoiniciativno odščipniti kakšno sekundo ali dve (tišine).
jos69 ::
Tudi sam sem poskusil alcohol 120% in mi je kar dober.Zadnje čase pa imam težave pri peki on the fly.Mogoče nimam kaj dobro nastavljeno v programu.
DMA imam vkloplen buffer je cel čas na ful vendar se zgodi da se kar sam od sebe za nekaj časa ustavi (par sekund pa tudi do 2 minuti) potem pa začne peči naprej.
Snemam na 24X Teac bere pa z 52X Teac CDrom.
DMA imam vkloplen buffer je cel čas na ful vendar se zgodi da se kar sam od sebe za nekaj časa ustavi (par sekund pa tudi do 2 minuti) potem pa začne peči naprej.
Snemam na 24X Teac bere pa z 52X Teac CDrom.
BaRtMaN ::
TheJack> Remove silence at the end of *.cda tracks... poglej to opcijo v CDA options ko delaš glasbeni CD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopija zaščitenega cdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1072) | antireal |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9370 (7576) | charly5650 |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4746 (4052) | shemenko |
» | Kako z novejših CD jev mp3 narestOddelek: Zvok in slika | 1655 (1284) | zvitorepec |
» | S cim si kdo kaj spece?Oddelek: Programska oprema | 2121 (1695) | Tomi |