Forum » Zvok in slika » Dvd Lab In šumnik Č
Dvd Lab In šumnik Č
Brainstorm ::
Hi
A ve kdo zakaj mi dvd lab ne prepozna črke č, ko vstavljam sube dvd-ju.
Namesto č izpiše črki e podoben znak, ostali šumniki pa so ok.
Če pogledam podnapis v subtitle workshopu ali beležnici je pa č normalen.
Probu sem spremenit iz arial fonta v times new roman in ostale a črka č je še zmeri dvoji e.
Kaj bi se dalo nardit da se znebim tega problema?
Hvala!
A ve kdo zakaj mi dvd lab ne prepozna črke č, ko vstavljam sube dvd-ju.
Namesto č izpiše črki e podoben znak, ostali šumniki pa so ok.
Če pogledam podnapis v subtitle workshopu ali beležnici je pa č normalen.
Probu sem spremenit iz arial fonta v times new roman in ostale a črka č je še zmeri dvoji e.
Kaj bi se dalo nardit da se znebim tega problema?
Hvala!
xenon74 ::
Levo spodaj v subtitle oknu imaš gumb Subtitle Font. Tam lahko med drugim nastaviš tudi t.i. Script. Prestavi ga na Central European in Preview ti bom prikazal č namesto è.
Če preklop ni možen ti izbrani font v tem programu ne omogoča pravilnega prikaza šumnikov, izberi torej drugi font.
Če preklop ni možen ti izbrani font v tem programu ne omogoča pravilnega prikaza šumnikov, izberi torej drugi font.
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_display.php?teamid=30319
Brainstorm ::
Thanks, ma zdej se je pa samo porihtalo sem na novo zagnal mašino in č je spet tu. Sicer še zdaj ne vem zakaj pač tok je in to ni prvič.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12676 (1334) | KiNgKoNgX |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35637 (10457) | kekpek |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24423 (11499) | Alessio983 |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7872 (5605) | dzinks63 |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24704 (13120) | piki64 |