Forum » Strojna oprema » CD PEKAČ!!!
CD PEKAČ!!!
bohinc1 ::
Pozdravljeni!
Ko sem nalagal nov firmware na Cd LG GCC-4521B, se mi je pojavila težava s pekačom ko sem ponovno zagnal windovse, se sploh ni prižgal več pekač kakor da ga ni več! zanima me, če je sploh še kakšna rešitev da zbudim ponovno pekač da bo ponovno deloval ali moram resno iti v novi nakup pekača!
Hvala Lepa!
Ko sem nalagal nov firmware na Cd LG GCC-4521B, se mi je pojavila težava s pekačom ko sem ponovno zagnal windovse, se sploh ni prižgal več pekač kakor da ga ni več! zanima me, če je sploh še kakšna rešitev da zbudim ponovno pekač da bo ponovno deloval ali moram resno iti v novi nakup pekača!
Hvala Lepa!
TheJack ::
Preveri bios, poglej če je vse prištekano v pekač kot mora biti. Če je vse na svojem mestu, zabriši starino iz kompjuterja in kupi nov pekač. DVD pekač, seveda. Deset jurjev boš pa menda že zbral, madona.
Bonis nocet, qui malis parcit.
bohinc1 ::
Tako se govori sm jo že zabrisav skozi okno in že gledam po novem dvd pekaču, katerga mi pa predlagaš?;)
TheJack ::
...katerga mi pa predlagaš?;)
Jaz sem pred kratkim kupil tegale in ga flashal v benqa 1640. Ustrezna tema o tem je tukajle. Kot sem napisal tam, se boljšega pekača od benqa 1640 trenutno ne da dobiti.
Je pa res da so pri nas najbolj popularni NECi (po mojem neupravičeno), ki niti niso slabi (le benq je boljši ).
Jaz sem pred kratkim kupil tegale in ga flashal v benqa 1640. Ustrezna tema o tem je tukajle. Kot sem napisal tam, se boljšega pekača od benqa 1640 trenutno ne da dobiti.
Je pa res da so pri nas najbolj popularni NECi (po mojem neupravičeno), ki niti niso slabi (le benq je boljši ).
Bonis nocet, qui malis parcit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheJack ()
Pyr0Beast ::
Kaj pa pridobiš s flašom?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28310 (14069) | GrimReaper |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28247 (13198) | e-marko |
» | LiteOn ali LG DVD pekač ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5580 (4918) | YenLoWang |
» | Katerega od plextorjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1960 (1779) | Caligula |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8080 (5663) | AtaStrumf |