» »

Pomoč pri odpravi črnih robov na TV zaslonu

Pomoč pri odpravi črnih robov na TV zaslonu

gumilar ::

Prebral sem celotno temo slika s PC na TV in nisem zasledil nikjer problema, ki ga imam jaz. Ni ne vem kakšen problem ampak vseeno. Imam Radeona 9500 pro, povezava s TV je S-video. Mogoče kdo ve, kako odpraviti črne robove, široke okrog 2 cm na vrhu in dnu TV ekrana. Saj se slika ne raztegne čez celoten zaslon kot je to pri monitorju. Uporaba opcije overscan pa mi zopet malce preveč poveča sliko čez TV zaslon, tako da so robovi slike na vseh straneh malce odrezani. Iskal sem rešitev na spletu in nisem našel nič uporabnega glede teh črnih robov. Našel nisem tudi nobenega programa, ki bi bil primerljiv s TV Toolom za NVidije. Saj sem prej imel Geforca 2 in s TV Toolom se je lepo dalo robove slike raztegniti do robov TV zaslona. ATIjevci baje pravijo, da naj bi bil to hardwareski problem, tako da ne vem če to drži. Če kdorkoli ima kakšen predlog glede odprave ali vsaj zmanjšanja teh robov, mi prosim naj pomaga. Hvala!
  • zaklenil: CaqKa ()

CaqKa ::

odpiranje večih tem in postavljanje enakega vprašanja v različnih temah na slotechu ni zaželjeno, preberi si pravila.
zaklepam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962601589 (40918) Dominator
»

Tezave z tvout-om pri GF 4200

Oddelek: Pomoč in nasveti
101017 (901) SisQ
»

Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?

Oddelek: Zvok in slika
172452 (2036) Anazor
»

gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDA