Forum » Zvok in slika » Nero Digital ?
Nero Digital ?
Netrunner ::
A ima kdo izkušnje z nero digital? .... ko sem kupoval DIVX player mi je prodajalec rekel da je brezveze in da divx bo propadel ker prihaja na trg nero digital ... pa sem ga poslal nekam in si kupil XOROTA ki mimogrede podpira tudi nero digital ....
Kolikor sem razumel je to neke vrte kontejner ki nosi audio in video zapis v stilu OGM .... ima pa končnico mpg4 ... kar sem bral se da DVDje posnet v nero digital ... nisem zasledil da bi divxa posnel v tak format ....
zanima me če se da več divxov zložit skupaj v en ta mpg4 in naredit menuje kot pri DVDju ipd .....
ima kdo izkušnje s tem??
Kolikor sem razumel je to neke vrte kontejner ki nosi audio in video zapis v stilu OGM .... ima pa končnico mpg4 ... kar sem bral se da DVDje posnet v nero digital ... nisem zasledil da bi divxa posnel v tak format ....
zanima me če se da več divxov zložit skupaj v en ta mpg4 in naredit menuje kot pri DVDju ipd .....
ima kdo izkušnje s tem??
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
- zaklenil: CaqKa ()
Stepni Volk ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 228091 (38597) | fr33sat |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12716 (10571) | Jst |
» | iPod video 5th genOddelek: Zvok in slika | 1409 (1277) | Stepni Volk |
» | nero digitalOddelek: Zvok in slika | 1991 (1542) | gumby |
» | Izšel je DivX 6Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6007 (4041) | Metabond |