Forum » Omrežja in internet » Katerega ponudnika TV izbrati?
Katerega ponudnika TV izbrati?
dr.J ::
Zadeva ne spada povsem v računalništvo, pa vseeno.
Torej, doma nimam kabelske TV, imam pa ADSL (pa ISDN tudi). Kolikor sem seznanjen, je možno na moji lokaciji spremljati brezžično "kabelsko" TV Lastovko ter seveda SiOL TV.
Dilema: SiOL TV ali Lastovka TV.
Za ADSL plačujem zdaj 8060 SIT, (1024/256); Siol TV stane 3500. Če razdrem trenutno pogodbo za ADSL in sklenem novo pri SiOLu, se verjetno najbolj "splača" vzeti Trio paket.
TV Lastovka stane 3100, ima pa manjšo ponudbo od Siola in ne omogoča interneta.
Siol trenutno ne omogoča gledanja dveh kanalov naenkat, medtem ko pri Lastovki lahko dokupim drug dekoder za polovično naročnino, to je 1550 SIT/mesec.
Siol naj bi kmalu prešel na adsl2+, ko bo možno spremljati dva programa naenkrat.
Kakšne so vaše izkušnje s SiOL TV ter kaj svetujete?
Torej, doma nimam kabelske TV, imam pa ADSL (pa ISDN tudi). Kolikor sem seznanjen, je možno na moji lokaciji spremljati brezžično "kabelsko" TV Lastovko ter seveda SiOL TV.
Dilema: SiOL TV ali Lastovka TV.
Za ADSL plačujem zdaj 8060 SIT, (1024/256); Siol TV stane 3500. Če razdrem trenutno pogodbo za ADSL in sklenem novo pri SiOLu, se verjetno najbolj "splača" vzeti Trio paket.
TV Lastovka stane 3100, ima pa manjšo ponudbo od Siola in ne omogoča interneta.
Siol trenutno ne omogoča gledanja dveh kanalov naenkat, medtem ko pri Lastovki lahko dokupim drug dekoder za polovično naročnino, to je 1550 SIT/mesec.
Siol naj bi kmalu prešel na adsl2+, ko bo možno spremljati dva programa naenkrat.
Kakšne so vaše izkušnje s SiOL TV ter kaj svetujete?
Gregor P ::
Kaj se sekiraš. Itak pride T-2 z vdsl in iptv.
to že vendar si bo moral prej še priskrbeti kabel (ADSL pa že ima)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
shock ::
Če je že pripravljen razdret ADSL potem nevem zakaj ne bi vzel T-2 VDSL. Zdaj je spet vprašanje kje živi in če bo tam možen VDSL.
dr.J ::
Kje lahko dobim info o t2 in vdsl? Kdaj in kje bo na voljo, tehnicne zahteve, okvirne cene etc.
Pri meni je problem kabel, ker ga nimam in bi moral na lastne stroske kopati par sto metrov, kar tako podrazi zadevo, da razmisljam o tistem, kar lahko dobim brez tega.
Pri meni je problem kabel, ker ga nimam in bi moral na lastne stroske kopati par sto metrov, kar tako podrazi zadevo, da razmisljam o tistem, kar lahko dobim brez tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 z junijem draži storitve (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22613 (15906) | Alexius Heristalski |
» | Siol bo podražil TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13660 (7163) | Tilen |
» | ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Omrežja in internet | 57592 (17916) | dinozaver7 |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37546 (16953) | Primoz78 |
» | Kdaj pride vdsl? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6329 (4675) | Hux |