Forum » Omrežja in internet » IPCOP P2P Block
IPCOP P2P Block
Bore ::
Zivjo!
Imam en problem, ki je sledec. Imam IPCOP 1.4.8 linux router s 4 LAN karticami. Na eni (orange) je Win server na njem pa mula, mail, FTP,..., na drugi (blue) je Wireless omrezje, na tretji (green) je moj PC, cetrta (red) pa je ADSL. Problem je v tem, da bi rad blokiral ves P2P promet razen tistega na Win serverju. Na IPCOPu imam tudi p2pblock_ipcop_1.4.8 addon, ki pa blokira tudi WEB dostop do mule, kar pa ni prav. Zanima me ce pozna kdo kaksno resitev.
Hvala.
Imam en problem, ki je sledec. Imam IPCOP 1.4.8 linux router s 4 LAN karticami. Na eni (orange) je Win server na njem pa mula, mail, FTP,..., na drugi (blue) je Wireless omrezje, na tretji (green) je moj PC, cetrta (red) pa je ADSL. Problem je v tem, da bi rad blokiral ves P2P promet razen tistega na Win serverju. Na IPCOPu imam tudi p2pblock_ipcop_1.4.8 addon, ki pa blokira tudi WEB dostop do mule, kar pa ni prav. Zanima me ce pozna kdo kaksno resitev.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lan za cca.100 uporabnikovOddelek: Omrežja in internet | 1728 (1052) | trnvpeti |
» | *nix routerji-firewalli, vaše izkušnje z njimiOddelek: Informacijska varnost | 1599 (1251) | ethelred |
» | m0n0wallOddelek: Operacijski sistemi | 2446 (1702) | shock |
» | Software router z najboljsim QoS Traffic managmentom in relanocasnim pregledom nad prOddelek: Omrežja in internet | 1356 (1066) | asgard2.0 |
» | Router s P2P blokadoOddelek: Omrežja in internet | 1345 (1048) | Lombi |