Forum » Loža » Slovenija : Moldavija
Slovenija : Moldavija
Yossarian ::
CrniE, tvoja računica je samo delno pravilna. Lahko Norvežani igrajo dvakrat neodločeno, pa mi samo eno zmagamo, pa smo naprej. Lahko tudi Norvežani eno dobijo drugo pa zgubijo. V tem primeru seveda potrebujemo štiri točke. Pa še kakšna varianta bi se našla. Supersonic, če so se ti ti Švabi smejali, to potem kakže bolj na njihov problem. Ne more imeti Slovenija, ki jo je za predmestje Muenchna, tako velik stadion kot Muenchen. Se ne izide. Me pa zanima, kako si ti ravnal takrat, ko so se ti Švabi smejali?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
MEDENA ::
edenpač: kako ima lahko predpotopna Albanija večji štadion pa Malta ???????????????????????????????
MrBrightside ::
Jah, mi smo alpinci, sej je vsem znano da smo smucarski narod in se do nedavnega smo v nogometu pac smrdeli. Zdej po Katancevih uspehih se vse hvala bogu obraca in lahko v roku 10 let pricakujemo tudi stadion na ravni malte
sempron 2800@2200, nf2, DC 2x512 TCCD, 6600GT AGP
vodno: CPU, GPU, HDD, NB
vodno: CPU, GPU, HDD, NB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17152 (10375) | Alexius Heristalski |
» | Viole krstile Stožice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15634 (13656) | Hardstyle |
» | Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?Oddelek: Loža | 3098 (2374) | glinik |
» | Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 26223 (22120) | boštjan |
⊘ | Hočemo nov stadion!Oddelek: Loža | 1644 (1356) | Thomas |