» »

Slovenija : Moldavija

Slovenija : Moldavija

«
1
2

mtosev ::

Saj ne more biti res da proti MOLDAVIJI izgubljamo 1:0.

Tak igramo da lahko samo to: :'( :(

Res smo nesposobni. ;(( ;(
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
  • spremenil: mtosev ()

Matej_K ::

Res je!! NEsposobni!!!

Bolano!!
... .. .

JanezH ::

Pizdarija no še do kazenskega prostora ne morjo pridt jao jao :\

Bato|\| ::

opa 1 : 1 je :D

mogoče bomo dal pa še 1 gol :\

opa 1 : 2 je!!!

mogoče bomo dal pa še 1 gol :))
... .. .

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matej_K ()

sid911 ::

sam da ne dobimo še enega
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

korenje_ver2 ::

itak da bomo v zadnjih 10 minutah dobil gol in bo vsega konec, tako kot na vsaki tekmi...

ekma234 ::

a kdo ve a se da kje prek neta gledat k na rtv slo.si druzga programa ne najdem?

Rodiču kopačke vzet...kak je zgrešu!!!
... .. .

Dobro je 8-)

sid911 ::

končno...
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Nejc Pintar ::

Zmaga je naša:D
Lahko je biti prvi, če si edini!

bond007 ::

Si bi proti norveški bol zaslužili zmago ko danes - po igri sodeč. No ja važno, da so 3 pike;)

slow3nc ::

važn da je fant zdrav :D
slowenaaac!

mat3jc3k ::

uff za las je slo... mogli bi dat se tretji gol da bi bili varni prek idiotizmom sodnika ki so mu stisnli 20 kosov v roko in cim je bil eden plavih na tleh je cudezno zazvrgolela njegova pisuka... mamu jim kako favlajo... ene par so nas kar dobro polomili recimo lavrič se je dušil tam na tleh.. rodiču mal kri tekla... nasploh ima slovenija smolo s sodniki se posebaj v gosteh;(
drgac pa slava jim!! SLOVENIJA!! SLOVENIJA !! 8-)

Utk ::

Ruski sodnik, stem je vse povedano...

Joj no. Ni tak slabo sodil.

Ti poznaš nekoga kateri NIKOLI ne naredi napake?

monster-x ::

Naši so solidno opravili, čeprav bi bilo lahko še višje vodstvo. Drugače pa glede sodnikov, ki sodijo tekme, na katerih igrajo naši ... brez komentarja.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

> Ti poznaš nekoga kateri NIKOLI ne naredi napake?

Pierluigi Colina. V zadnjem času ni napravil nobene velike napake. On je zame sodnik skoraj brez napak.

mtosev, zelo slabo je sodil. Pustil je da so jih v prvih 20 minutah čist pretepli. Ko je prva dva rumena pokazal se je takoj zmanjšalo. Če bi blo celo tekmo tako, bi jih polovica v bolnci končala. No, pol je ratal bolj prefinjen...
Če misliš da se ruski sodnik ne da podkupit za 100 evrov si pa sploh naiven. Še posebej moldavcem. Tam je to itak samoumevno da so sodniki pokvarjeni.

>> Ti poznaš nekoga kateri NIKOLI ne naredi napake?

> Pierluigi Colina. V zadnjem času ni napravil nobene velike napake. On je zame sodnik skoraj brez napak.

Ampak kaj ko je samo en takšen :(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JanezH ()

Tam je to itak samoumevno da so sodniki pokvarjeni.

Rezultat to nepodpira.

Sodnik ne more namesto njih žoge v gol brcnit. Če bi blo kaj sumljivega pa brez skrbi da bi hitro penal dobili.

Alexius Heristalski ::

mtosev, če nekaj zanikaš z "ne", je fino, če pišeš narazen. Recimo "NE PODPIRA". Dobro je tudi uporabiti rodilnik, kadar zanikaš, npr. rezultat TEGA ne podpira.

Bo šlo?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

karafeka ::

Zakaj se mi zdi, da naši takoj ko so zadovoljni z izidom, grejo v obrambo in ne napadajo več tak aktivno (razen tistih protinapadov, ko se dva zapodita naprej, ostali pa gledajo)?

Isto je bilo pod Prašnikarjem, in tudi sedaj je podobno.

boštjan ::

karafeka,mislim,da se to tudi OBlak sprašuje:)
Kar pa se tiče tekme,pa je bila to rutinirana zmaga,kjer so naši morali,samo bolje igrat začet,da so dali dva hitra gola(hvala bogu).
Proti Italiji pa bo hudič zmagat,če bodo tako igrali kot v prvem polcajtu
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Bato|\| ::

Tototototo! :D važn da smo da smo zmagal 8-)

Bob Rock ::

Zakaj se mi zdi, da naši takoj ko so zadovoljni z izidom, grejo v obrambo in ne napadajo več tak aktivno (razen tistih protinapadov, ko se dva zapodita naprej, ostali pa gledajo)?

To delajo vsi. Ko mas enkrat rezultat, ki ti ustreza, ne bos vec igral tak ofenzivne igre, ker si s tem ranljiv z nasprotnikovimi protinapadi. Tak, ko npr. proti norveski...bil je remi, nasi so so igral ofenzivo za zmago, pa smo ga fasal.

MrBrightside ::

Proti Italiji zmagat??? Bot no resen. Sodnik je bil pa odlicen, skozi ves cas gledanja sem dobil vtis kot, da goji neko osebno zamero do Slovencev, sej ne, da sta si Moldavija in Rusija kot rit in srajca. tt Najbolj vsec mi je bilo, ko ni hotel zapiskat faula nad korenom, ko je ta pobegnil obrambi se znasel pred golom, nakar ga je obrambni igralec ustavil tako, da mu je strgal srajco, ko ga je vlekel nazaj. No to js ne stejem kot prekrsek za karton, temvec bi ga poslal na visje sodisce, da mu sodijo dejanje terorizma....

Mati ::

mtosev, nesposoben si ti in tebi podobni, ki ne morete tekme do konca pogledat, brez da drkate po tipkovnici in lapate, kako so vsi zanič! Ko pa zmagamo pa ste na koncu polnih ust hvala. Kar sam si daj hruško, lahko pa si tudi k meni prideš po eno!

Glede Italije pa je tako, da bo težje premagati Škote, kot Italijane. Italijanom se ne bo šlo več za nič, zato ne bodo igrali na nož in naši lahko izvlečejo zelo dober rezultat. Že dvakrat smo jih premagali, zakaj jih nebi še tretjič?
Pri Škotih sem pa res zelo skeptičen, predvsem zato, ker v Celju ni navijačev, Škotov pa pride 2000! To bo domača tekma za Škote, ki prihajajo očitno v formo.

Moje mnenje je, da bi to tekmo trebalo nujno prestavit v MB, drugače se nam slabo piše!

No Mati to je pač samo tvoje mnenje ane - da bi mogli preseliti take tekme v MB, ker če ne bomo zgubljali :\.

Moje mnenje je popolnoma drugačno - nov lep štadion v celju , zakaj pa ga ne bi izkoristli, poleg tega je Celje nekje na polovici poti med MBjem in LJ. Oboji lahko pridejo - če so le dovolj zagreti. In podpora s tribun je bila ! V Celju se je v soboto zbralo 9 tisoč gledalcev v deževnem vremenu....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bond007 ()

Super Sonic ::

"Moje mnenje je, da bi to tekmo trebalo nujno prestavit v MB, drugače se nam slabo piše!"

Sploh ni slaba ideja. Od kar so se v Ljubljani odločil, da nogometa ne bo več, je tole v Celju res ena sramota.

Zheegec ::

Sploh ni slaba ideja. Od kar so se v Ljubljani odločil, da nogometa ne bo več, je tole v Celju res ena sramota.

Kakšna sramota? Bolje v Celju kot pa v porušenem stadionu sredi Ljubljane... sicer pa, a je važno kje je tekma, dokler je OK vzdušje in je v Sloveniji? Ne vem zakaj mora vse biti v Ljubljani.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Če je v Celju sramota, potem je še večja bila na tisti razvalini za Bežigradom:\

"Če je v Celju sramota, potem je še večja bila na tisti razvalini za Bežigradom"
Absolutno.

"Ne vem zakaj mora vse biti v Ljubljani."

Zgolj in samo zato, ker je v tem primeru je to še najbolj pravično za vse gledalce. Pomisli malo koliko vožnje je potrebno nekemu primorcu, da priskaklja v Maribor (in obratno)?. Ne gre samo za Ljubljano kot takšno, ampak za samo lokacijo.

Ampak je tako kot je. In Celje je sramota. Stadion je grd, antipatičen in na njem se ne da ustvariti potrebne amosfere. Najbolj žalostno pri tem je pa to, da je stadion na novo grajen. Vzdušje v Mariboru je v tem primeru precej bolj takšno, kot mora biti.

Tekme v Celju sramota???? Ko je prisla Francoska reprezentanca v Ljubljano so se nam smejal, ker smo izpadli klosarji zarad razdrtega stadiona. Dokler Ljubljana ne obnovi svojega stadiona vsaj na raven Celjskega, se nimajo tam tekme kej igrat, ker si s tem delamo samo sramoto pred ostalim svetom. Ce stadioni niso polni ni problem, da ljudje ne bi joteli na tekmo. Verjemi mi, da so karte vedno razprodane. Drek je to, da je bil stadion zgrajen v rekordnem casu in je blo za to potrebno ogromno sredstev, s cimer so se zadolzili veliko sponzorjem, zaradi tega pa se zej 1/2 kart sploh ne prodaja ker jih dobijo podjetja, ki so financirala gradnjo. Vecino teh ljudi pa pol sploh ne pride na tekmo.

"Ko je prisla Francoska reprezentanca v Ljubljano so se nam smejal, ker smo izpadli klosarji zarad razdrtega stadiona"

No, če misliš da se nam Nemci niso smejali v Celju, potem se motiš.

Ne vidim razloga zakaj se bi smejali. Igrišče v Celju je najsodobnejši nogometni objekt v Sloveniji brez dvoma. Travnata površina je vrhunska in na ravni drugih bolj znanih igrišč v evropi. Meni osebno je tudi oblika všeč - vse je res lepo urejeno. Poskrblejno je tudi za razširitve kapacitet, ko bo to potrebno..

Travna površina je narejena po najsodobnejši tehnologiji, podobni kot so jo za svojo nogometno igrišče pripravili na olimpijskem stadionu v Munchenu, kjer tekmece gostita Bayern in Munchen 1860. Najsodobnejša tovrstna tehnologija bo poskrbela za segrevanje travne ruše v mrzlih in zimskih dneh, kar bo preprečevalo zmrzovanje igrišča in omogočalo hitrejšo vegetacijo. Igrišče ima vgrajen tudi računalniško voden sistem zalivanja, ki omogoča, da se s posebnimi tipali meri vlaga in po potrebi avtomatsko dodaja.

Verjamem, da bi nekateri radi imeli tekme pred svojimi vrati v svojem kraju. Ampak, če so v Celju stvari sedaj res dobro poštimane naj bodo tekme tam. Ko bo (če bo) večji in lepši stadion zgrajen v Ljubljani, naj gredo tja. Je pa res veliko zavisti prisotne s strani tako ljubljančanov kot mariborčanov. Fantje bili ste navajeni tekm pred svojimi vrati, pač prišel je čas, ko se stvari selijo drugam:P - se bo treba navadit in manj jamrat ;)
Eden je dal primer, koliko vožnje je potrebno primorcu do Celja. Ja koliko pa misliš da je potrebno prekmurcu do Ljubljane? Slovenija je mala in dobro povezana z avtocesto. Mislim, da pač Celje ponuja kompromis, saj je kot tretje največje mesto oddaljen cca pol ure vožnje od prvih dveh največjih mest.

Več o sodobnem stadionu v Celju

Dejstva in številke o stadionu
Začetek gradnje: 1999
Odprt: 12. 9.2003 (otvoritvena tekma CMC Publikum – Ljubljana 3:1)
Prva tekma na novem stadionu: 9. 9. 2003 Slovenija – Francija (mladi) 0:0
Velikost igrišča: 105 krat 68 metrov
Trenutna kapaciteta štadiona: 9950 sedežev
Moč reflektorjev: 1400 luxov
Ostale značilnosti: - računalniško voden sistem zalivanja travnate površine in merjenje vlažnosti trave
- talno ogrevanje

Še talno gretje. :D :D

gkovac ::

Dobra tekma... lepo odigrano!

off topic:
reprezentančne tekme (v tako majhni državi kot je Slovenija) bi se morale igrati v glavnem mestu. Poglejte Hrvate.. vse pomembne tekme igrajo v ZG ali Splitu (ja ja vem da ni glavno mesto ampak poglejte kakšen stadion ima Hajduk)
lp,

Zheegec ::

Zgolj in samo zato, ker je v tem primeru je to še najbolj pravično za vse gledalce. Pomisli malo koliko vožnje je potrebno nekemu primorcu, da priskaklja v Maribor (in obratno)?. Ne gre samo za Ljubljano kot takšno, ampak za samo lokacijo.

Potem najbolje da se tekme igrajo na GEOSS-u (pa še blizu mene je to :D ). Mimogrede - kolikor se mi zdi je Celje bližje GEOSSu kot Ljubljana, torej je tudi kot lokacija "bolj pravično".
Ja, Hrvati so tudi centralisti očitno... c c c
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Bil sem na prijateljski tekmi s Cehi (takrat enkrat so igrali tudi Nemci). Ce se nam je kdo smejal je bilo to zgolj zato, ker je vecino stadiona se manjkalo in je bila postavljena samo ena tribuna. Danes je to ze vse porihtano in je stadion odlicen.

Rabli so 3-1 zmagat. Moje mnenje. Ker če bi ali še več bi lahko če bi meli boljšo gol razliko bili pred Norveško.

Nč ne bi pomagalo...mi mormo v vsakem primeru dvakrat zmagat, oni pa vsaj 2 točke zgubit. Itak so nas dvakrat premagali, mislim da se to upošteva pred goli, pa tudi če se ne bi, imajo preveč gol razlike da jih bi lahko dohiteli zdej.

"Travna površina je narejena po najsodobnejši tehnologiji, podobni kot so jo za svojo nogometno igrišče pripravili na olimpijskem stadionu v Munchenu, kjer tekmece gostita Bayern in Munchen 1860. Najsodobnejša tovrstna tehnologija bo poskrbela za segrevanje travne ruše v mrzlih in zimskih dneh, kar bo preprečevalo zmrzovanje igrišča in omogočalo hitrejšo vegetacijo. Igrišče ima vgrajen tudi računalniško voden sistem zalivanja, ki omogoča, da se s posebnimi tipali meri vlaga in po potrebi avtomatsko dodaja."

Hvala bogu, da imajo vsaj nekaj.

"Ce se nam je kdo smejal je bilo to zgolj zato, ker je vecino stadiona se manjkalo in je bila postavljena samo ena tribuna. Danes je to ze vse porihtano in je stadion odlicen."

Ja, tisti trenutek, ko smo igrali z Nemci, sem bil v družbi poslovnih partnerjev iz te države.
Ko so zagledal (po tv-ju) tekmo, so najprej upal, da kažejo trening na kakšem beta stadionu. No, ko smo jim pojasnil, da gre za centralni Slovenski stadion, so od smeha popadal na hrbet.

Tako to je. In ja, stadion je napram bežigradu res fantastičen, ampak za tekme višjega ranga in tekme državenga porekla, pa ni.

Vsaj dokler se bo vidlo parkirišče oz. VIP šotor po tv-ju (ja veste, ne preveč žoge tolčt, ker lahko enga vipovca našuterate).

In pravim, glede na to da so šli v investicijo in v stadion vložil velik denarja, je tole kar so uspel skupi spacat, prava mala sramota oz. zadrega. Pejte okol po svetu, pa boste vidli, kaj se lahko naredi s podobno malhko denarja.

Zadnjič sem neje bral, da se je zmetalo že 119 mio tolarjev za projektiranje novega stadiona za Bežigradom. Ampak fora je, da se je vsak predlog zavrnil, češ da so takrat dobili nekaj boljšega. In to se dela že tri desetletja. Namesto, da bi tisti denar, ki ga mečejo skozi okno, namenili za izgradnjo, bi bil stadion že zdavnaj postavljen in tujci se nam ne bi več smejali. Žal pa so dejstva taka, da se ljudje, ki za to skrbijo, zgovarjajo eden na drugega in lepo bašejo denar v svoje žepe. Dokler se bo zadeva počela na ta način, novega stadion še od daleč ne bomo videli ...

Welcome to state called Slovenia........ Js se tak v prvi priliki selim kamorkoli drugam v EU, pa ne, da bi se hotu, sam tle je itak vse v k****

Razlogi za selitev pa so kaki?

Mati ::

MrBrightside-ovi kompleksi :P so vzrok njegove želje po selitvi, le da se on tega ne zaveda!

Glede fuzbala pa takole, da mene ne moti toliko stadion sam, kot pa vzdušje v Celju, ki se mu smeji vsak navijač s stažem več kot 2 leti. Ta trobenta + kranjska z zenfom in laško style navijanje je poden. Temu so se tudi Nemci in Norvežani smejali, pa še škoti se bodo!
Italijani se niso smejali, ker takrat so še slovenski ultrasi zadnjič prišli v Celje in naredili kar se je pač dalo za golom 60m od igrišča narediti.

Ljubljanska gospda Zavrl in Jošt pač nista želela več imeta Viol in Grenn Dragonsov na tekmah in to jim je uspelo. Sedaj pa Oblak joče, kako da ni vzdušja in da če bi se le dalo bi on igral raje v MB odločilne tekme! :))

Se dobro, da Mati vedo, da imam komplekse in da se jih celo ne zavedam. A je to moj kompleks, ce se odlocim narociti neko komponento, ki jo imajo vse slovenske prodajalne v ponudbi, a je nihce nima na zalogi in sem po enomesecnem cakanju prisiljen to rec uvoziti iz Nemcije, ali bolje; iz Hrvaske. Res je, da sem malce pretiraval z omembo selitve, a sem mislil, da je ocitno, da tle ne gre za nekaksneo dokoncno trmasto odlocitev, ampak samo za cinizem, ki izhaja iz vecnega razocaranja nad slovensko ponudbo. Morda pa imam en mali kompleks. In to je ta, da vsak teden na poti iz lj vidim radar, za katerega sem ze preveckrat placal kazen. Se dobro, da je kolega zaradi vec ducat vlomov v avte in preprodajanja raznih drog, placal le malce vecjo vsoto kazni, kot jaz za parkirnino ter neupostevanja hitrostnih omejitev. Drgac se pa opravicujem, ker sem stopil stran od izvorne teme. DEEEEEEEEEEEJMO NASI :D
sempron 2800@2200, nf2, DC 2x512 TCCD, 6600GT AGP
vodno: CPU, GPU, HDD, NB
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenski nogomet (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20117152 (10375) Alexius Heristalski