» »

Problem z wooferjem Genius 5.1 SW

Problem z wooferjem Genius 5.1 SW

mat3jc3k ::

Zdravo
vceraj sem kupil Genius 5.1 SW res odlicna stvarca.
Imam Creative Audigy 2 Value kartico, woofer mi nikakor noce delat, razen ko kalibriram zvocnike v njihovek software-u.Tudi v winampu,BS Player in ne v WMP-ju. Danes mi je dopizdilo in ko sem priklopil 5.1 na integrirano na plati,da bi se preprical da woofer dela, je vse delovalo OK! Problem je v tem ker bi jaz to rad imel na Audigy-ju in ne vem kako zdej "prizgat" woofer obrnil sem ze vse od Speaker Calibration do EAX Console rezultat se vedno isti. Vceraj sem tudi update-al driverje pa se vedno isto. HELP! k bom znoru...:(
Rad bi ze gledal kaksen DVD>:D
  • spremenil: mat3jc3k ()

BoBi ::

Greš v speaker settings, Bass Management in obkljukaš Bass Redirection.

tx-z ::

winamp, ctrl+p, output, directsound output, configure, primary sound driver, allow hardware acceleration...včasih je to, pol pa še reversi sredn zvočnik pa woofer(men sredn zvočnik ne dela(razn v 5.1podprtih filmih) ...v glavnm v winampu mi tut oba nkol en delata;)
tx-z

ethelred ::

Meni delajo ti zvočniki BP. Priklopljeni so na integrirano zvočno na plati.

Lahko pa probaš priklopit izhod za sprednja L in R na stereo vhod (TAPE, TV...). Meni delajo na TAPE in na AC3 vsi zvočniki v Media Playerju in Winampu v Bsplayerju pa samo na TAPE (če je film stereo seveda).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
33049933 (18427) Matej_K
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19627739 (14995) psytoma
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018719 (11055) sash69
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016667 (10606) FlamE#7
»

audigy 2 in zvocniki genius SW 5.1 Home Theater